Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Leyla ile Mecnun | Pazartesi | 22.15 | TRT 1

zaten aşk üçgeni saçmaydı kızları def etmeleri isabet olmuş tek kız olsun bide arda geri dönsün yeni kıza sarsın :asd:

3 bolum izledim guzel dizi

yalan dunyanin ustunde

himym bigbang falan hepsini izledim leyla ile mecnunun yanında hepsi halt etmiş açık net.avrupa yakası tarzı şeylerle karşılaştırmıyorum bile.. başlasa da izlesek :) kızlar gelip geçici ismail abi kalıcı! ama şirini çıkarsalardı sedefin yerine daha iyi olurdu gibi.

izledim baya super dizi. bi kere turkiye icin fazla kicdan yorumlar gordum burda

rakibi yok turkiyede hatta gelmis gecmis en iyi komedi dizisi olabilir. avrupa yakasi falan hikaye yaninda

Ezgi Asaroğlu geri gelse keşke o olmadan dizinin tadı yok

izledim baya super dizi. bi kere turkiye icin fazla kicdan yorumlar gordum burda

rakibi yok turkiyede hatta gelmis gecmis en iyi komedi dizisi olabilir. avrupa yakasi falan hikaye yaninda
avrupa yakasına hiç bir zaman gülememiştim zaten.bide L&M yi yalan dünyayla kıyaslıyolar ya ona hastayım.

Avrupa yakasına gülememişsindir o yaşında normal:o

Avrupa yakasından iyi ama ona da gülerdik zamanında.Gülse Birsel'de iyidir ama bir Burak Aksak değil.

1. işler güçler

2. lm

L&M Efsane sahnesi :)

[video=youtube;k1ObresBAmE]https://www.youtube.com/watch?v=k1ObresBAmE[/video]

bu kadar abzurdlugun birbirine bu kadar guzel baglanmasina da sasirdim

Avrupa yakasına gülememişsindir o yaşında normal:o

Avrupa yakasından iyi ama ona da gülerdik zamanında.Gülse Birsel'de iyidir ama bir Burak Aksak değil.

yaşla alakası yok.ben 6ya gidiyodum o zamanlar.bütün arkadaşlarım hiç bir bölümünü kaçırmıyordu her bölümüne kahkahalarla gülüp ertesi gün okulda anlatıyordu ama bana nedense komik gelmiyordu.yine bazen videolarına denk geliyorum yine gülemiyorum.

Melis Birkan Leyla ile Mecnun'da

Melis Birkan Leyla ile Mecnun'da

Leyla ile Mecnun dizisinin yeni Leyla’sı Melis Birkan oldu.

55L930.jpg

Leyla ile Mecnun dizisinde kavga ettiği için ilk Leyla Ezgi Asaroğlu olmuştu. Ezgi Asaroğlu gidince 2.sezonda yerine Leyla olarak Müge Boz ve Zeynep Çamcı gelmişti. 3. sezona girerken Zeynep Çamcı ve Müge Boz ile de yollarını ayıran Leyla ile Mecnun’un Eflatun Film ekibi yeni oyuncularının Melis Birkan olduğunu açıkladı.

Yeni Leyla Melis Birkan ise zaten twitter hesabında Leyla ile Mecnun hakkında güzel tweetler atıyordu henüz açıklama yapmamasına rağmen yeni rolünde çok mutlu olduğu konuşuluyor. Leyla ile Mecnun Melis Birkan ile 3.sezona devam ediyor.

Habera.com

adamın dibi'nin yorumu : ali atay o kadar yakışıklı bir adam değil bana kalırsa melis birkan çok mantıklı olmamış normal şartlarda melis'in aliye bakması için ali atayın fabrikatör filan olması lazım böyle düşünüyorum tepki büyük olucak sanırım neyse ben kaçayım :asd:

çok iyi.:yenieek:

Melis Birkan'ın diziye gelmesi süper oldu çok sevindim yeni sezon başlasada izlesek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt