Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Leyla ile Mecnun | Pazartesi | 21.45 | TRT 1

Yeni leyla ne kadar itici. Diğer leyla öldükten sonra bırakmıştım. Şimdi 30. bölümden tekrar başladım izlemeye.

Bizim ak sakallı uyuşturucu ticareti yapıyormuş şimdi gördüm :confused:

dünya nufusunun yarısı leyla oldu insan ister istemez uzaklaşıyor

sakalli dede torbaciymis diyorlar dogru mu

Ah dedem ah..

Dede de diziden cikarsa iyice kötü olur.

Çakmadan beklerdim de senden beklemezdim ak sakallı naptın :o

Çok başarılı bir proje, neşeli bir ekip fakat Arda karakterinin karaktersizliği ile oluşan Leyla bolluğuna bir de Ak Sakallı Torbacı olayı çıkınca bence artık dizi bitti..

bu diziyi seyretmeyi askıya aldım yeni bir aksakallı gelene kadar

pis torbacı :mad:

Ak Sakallı Dede Köksal Engür'den uyuşturucu itirafı

esh2073_7.jpg

“Leyla ile Mecnun” dizisinin Ak Sakallı Dede’si Köksal Engür, uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla eşi Jale Engür’le birlikte gözaltına alındı. Oyuncunun evinde 1300 gram esrar ve hassas terazi bulundu. Köksal Engür'ün, esrar ve hassas terazinin kendisine ait olduğunu itiraf ettiği öne sürüldü.

'SATICI DEĞİL İÇİCİYİM'

Uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla eşi Jale Engür ile birlikte gözaltına alınan Leyla ile Mecnun dizisinin Ak Sakallı Dede'si Köksal Engür, emniyetteki ifadesinde, evde bulunan 1300 gram esrar ve hassas terazinin kendisine ait olduğunu itiraf ettiği öne sürüldü. Engür ifadesinde "Esrarlar da terazi de bana ait. Satıcı değil, içiciyim. Ayrı yaşadığım Jale'nin olayla ilgisi yok" şeklinde ifade verdi.

15 TORBACI GÖZALTINDA

Beyoğlu, Cihangir’deki evinde hassas terazi ile birlikte paketler halinde 1 kilo 300 gram esrarla yakalanan Köksal Engür ve eşi Jale Engür'ün dün başlayan sorgusuna devam edildi. Köksal Engür’ün, ifadesinde, esrarın kendisine ait olduğunu itiraf ettiği bildirildi. Telefon ve fiziki takibin ardından uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonu başlatan narkotik ekipleri, aynı operasyon kapsamında 15 torbacıyı daha gözaltına aldı.

SAHNEYE ÇIKAMADI

Dün, Köksal Engür'ün de rol aldığı Maçka G -Mall'daki Tiyatro Dot'un Dotmarsta Salonu'nda sahnelenecek oyun için duyurular yapılmıştı.

Ak Sakallı Dede Köksal Engür'den uyuşturucu itirafı en son haber

iyi en azından inkar etmemiş

Nedir bu dizinin çektikleri arkadaş.Her sezon olaylar olaylar.:o

Adam pisliğin teki çıktı rıza baba:)

Köksal Engür serbest kaldı, gazetecileri suçladı

Evinde 1 kg'dan fazla uyuşturucu madde yakalanan Leyla ile Mecnun dizisinin ak sakallı dedesi Köksal Engür savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda, evinde 1 kilo 300 gram esrar ve bir hassas terazi ele geçirilen oyuncu Köksal Engür ile Beyoğlu'ndaki evinde ise 2 paket içerisinde bir miktar eroin ele geçirilen eşi Jale Engür sevk edildikleri İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından serbest bırakıldı.

TUTUKLANMALARI TALEP EDİLMİŞTİ

İstanbul Narkotik Polisi'nin yaptığı operasyonda gözaltına alınan Leyla ile Mecnun dizisinin "Ak Sakallı Dede"si Köksal Engür ve eşi Jale Engür'ün de aralarında olduğu 19 kişinin emniyetteki işlemleri sabah tamamlandı.

Şüpheliler sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Terörle Mücadele Kanunu'na göre görevlendirilmiş savcılıkta sorgulanan şüphelilerden 16'sı tutuklanmaları talebiyle nöbetçi özgürlük hakimliğine sevk edildi.

ENGÜR: "İÇMEK İÇİN ALDIM"

Şüphelilerden Köksal Engür, eşi Jale Engür ve Gökhan Aytemiz ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Evinde 1 kiloyu aşkın uyuşturucu ve hassas terazi bulunduğu öğrenilen Köksal Engür'ün savcılık sorgusunda 'uyuşturucu içmek için aldığını, kimseye uyuşturucu satmadığını' söylediği öğrenildi.

"ADALET YERİNİ BULDU"

Serbest kalan Engür ile eşi birlikte adliyeden ayrıldı. Köksal Engür çıkışta gazetecilere, "Adalet yerini buldu. Sizin yaptığınız haberlerin yanlış olduğunu adalet tespit attı. Sizi kınıyorum." diye konuştu.

Köksal Engür serbest kaldı, gazetecileri suçladı

uyuşturucu satmak ceza sebebide içmek serbest mi ? nasıl 1 günde serbest kaldı bu

[video=youtube;mxzW3rWaiTY]https://www.youtube.com/watch?v=mxzW3rWaiTY[/video]

Ali Atay :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Fazıl efendiye fena gecirmişler:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt