Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Leyla ile Mecnun | Pazartesi | 22.15 | TRT 1

ben yeni izlemeye başladım, trt'de haberlerden önce yayınlanan bölümleri

leyla'nın ölme mevzusunu da geçen yeni bölümü izleyince öğrendim.. arda da ayrılmış diziden.. sette kavga mı olmuş ne. leyla neyse de arda baya komik elemandı

şimdi böyle ayrılıklar olunca eskiyi aratma durumları falan olur bazı dizilerde, bunda da var mı öyle bişey?

bir de zararlı bi dizi ya.. konuşmaların sonlarındaki uzatmaları.. nasııll?'ları, hafız'ları kullanır oldum :D

leyla ile arda gittikten sonra ben de öyle düşünüyordum bu dizinin eski tadı tuzu kalmaz artık diyordum ama yeni gelen kişileri iyi oturttular eskisi gibi çok komik dizi ama leyla da bi başkaydı be.:D

ben yeni izlemeye başladım, trt'de haberlerden önce yayınlanan bölümleri

leyla'nın ölme mevzusunu da geçen yeni bölümü izleyince öğrendim.. arda da ayrılmış diziden.. sette kavga mı olmuş ne. leyla neyse de arda baya komik elemandı

şimdi böyle ayrılıklar olunca eskiyi aratma durumları falan olur bazı dizilerde, bunda da var mı öyle bişey?

bir de zararlı bi dizi ya.. konuşmaların sonlarındaki uzatmaları.. nasııll?'ları, hafız'ları kullanır oldum :D

sonra 1-2 bölüm iyi olmasada çok sağlam bölümler oldu arda ve leyladan sonrada

Son 2 bölümdür normal bi tv dizisi kıvamında gidiyor. Önceki bölümlerde öyle efsane bölümler varki biraz normalleşince yadırgıyoruz. Ama her hafta ilk sezon performansı beklememek lazım.

Bir sıkıntı var son birkaç bölümdür ama yine de izletiyor kendini. Yalnız beklentiyi çok yükselttiğinden olsa gerek, benim çok güldüğüm beğendiğim bölümlere bile ekşi'de rezil falan deniyor, üzülüyorum :(

ekşisözlük'ün sahiplendiği bir dizi. bir iki troll dışında pek eleştiren görmemiştim.

beyler iyice konu sıkıntısı çekiyor hiç ilerlemiyor dizi ilk sezonun yanından bile geçemez ne yazıkki.

Konu yokki sıkıntısı olsun. :) Çok baydı bu ilk sezon muhabbeti. 33-40 arası bölümlerin hepsi muhteşemdi. Leyla zaten 29.bölümde öldü. Arada toparlama süreciyle 3 bölüm izledik. Beklentiyi o kadar tavana çıkardılarki her bölümün muhteşem olmasını bekliyoruz. Bence geçen bölümdeki fuzuli sahnesi ders niteliğindeydi. Diğer diziler abuk sabuk tiplemelerle seyirciyi salak yerine koyup güldürmeye çalışırken bu adamlar inceden inceye sosyal mesaj dağıtıyorlar. TRT'de yayınlanan bir dizi TRT'ye dokundurttu şu sahneyle daha ne olsun. :)

[video=youtube;H67ek27NsWs]https://www.youtube.com/watch?v=H67ek27NsWs[/video]

peki arda nasıl ayrıldı diziden? yani o da mı trafik kazasının konusuydu, yoksa başka bi senaryo mu yazıldı ona?

leyla öldükten sonra bu herif depresyoa girmiş babasıda parise yollamış

çok eğlendim ben bu bölümde ya :D

arifin manchestere golü , ok yoluna gitmeleler , planlar olaylar olaylar :asd:

cevaplar için teşekkürler ;)

önce yeni bölümü izledim, ardından da demin haberlerden önce verdikleri eski bölümlerin tekrarını

kesinlikle eski bölüm daha çok güldürüyor.. hele en sonundaki "tuvalet terliği" muhabbetine koptum :D

Birkaç bölümdür epey iyi gidiyor :asd:

[video=youtube;ovrtoRf4Dl0]https://www.youtube.com/watch?v=ovrtoRf4Dl0[/video]

[video=youtube;n0x-zYOf_Bo]https://www.youtube.com/watch?v=n0x-zYOf_Bo&feature=related[/video]

Benim adım Yavuz;biz ne diyorsak oyuz:asd:

Ama en çok buna güldüm:asd:

[video=youtube;5Zscz7BO-wk]https://www.youtube.com/watch?v=5Zscz7BO-wk&feature=endscreen&NR=1[/video]

Son bölüm çok güzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt