Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Leyla ile Mecnun | Pazartesi | 21.45 | TRT 1

Pis Agor iyiydi baya

gozluklu cocugun mecnun'a ders calistirdigi kisim, mecnun'un ismail abi ile is aramaya ciktigi kisim ve pis agor esprisi dunku bolumde iyiydi

melis birkan varmı son bölümde

evet var bu bölümde.

Bu dizi, 2 sene önceki performansından çok uzak.

SPOYLIR

son bölümü izledim mecnunun melis birkanı gördüğü son sahne hiç yememiş bütün gece aynı mekandaydı bunlar mecnunun orda görmemesi ve son sahnede sanki ilk defa görmüş gibi tribe girmesi olmamış

SPOYLIR

son bölümü izledim mecnunun melis birkanı gördüğü son sahne hiç yememiş bütün gece aynı mekandaydı bunlar mecnunun orda görmemesi ve son sahnede sanki ilk defa görmüş gibi tribe girmesi olmamış

Aynı mekandaydılar da hiç yüzünü görmemiştiki.

Bu arada ilk bölümünden beri izleyen biri olarak ilk bölümleri çok daha güzeldi. Popüler olduktan sonra baskı oluştu galiba.

Leyla ile Mecnun ilk başladığından beri Behzat Ç. ile birlikte favori dizim olmuştur.

Ancak gene Türkiye'deki dizi mantığına kurban giden efsanelerden birisi olmaya yüz tutmuş gibi gözüküyor.

Burak Aksak (senarist) kesinlikle çok yetenekli bir eleman. Üstelik daha otuz yaşında bile değil. Nice nice iyi projeler muhakkak başaracaktır.

Ve fakat geçen sezonun sonlarından itibaren başlayan monotonlaşma hala devam ediyor. Eskiden karakterlerin ara sıra yaptıkları kendilerine has tavırları, konuşmaları bütün izleyicilere çok sempatik gelirken, güldürürken bana göre artık itici gelmeye başladı. Öncelikle birinci sezondaki Mecnun'un konuşma tarzına bakalım. Birde geçen sezonun yarısından itibaren konuşma tarzına. Mecnun'un bu kadar laf gevelemeleri, bol bol soru cümleleriyle konuşması, her şeye "mi?" eklemesi mesela bana sıkıcı ve itici gelmeye başladı.

İsmail abi, daha içli, daha ağır başlı daha saf bir adamdı. Birinci sezon finalinde "o gemide babam var Mecnun babam!" diyen İsmail abi değişmeye başladı. Aynı şekilde Yavuz'da öyle.

Nitekim, bu kadar uzun süreler, oyuncular arası yaşanılan tatsız olaylar vs. derken bana göre Burak Aksak'ın elinden çıkabilecek en iyi bölümler geride kaldı. Arada sırada güldürse de, keyifli vakit geçirse de maalesef eski performansından çok uzakta olan bir dizi artık Leyla ile Mecnun.

Umarım bu sene güzel bir final yapar Burak Aksak ve kendisini yeni bir projeyle görürüz.

[video=youtube;w0O96ud60TU]https://www.youtube.com/watch?v=w0O96ud60TU[/video]

Biraz önce izledim yeni bölümü. Erdal bakkal forundaydı yine. Holosko sahnesi müthişdi :D

Dizi alışkanlığım pek yoktur, Leyla ile Mecnun'u da Melis Birkan yüzünden izlemeye başladım.. :D

Biraz erken oldu ama napalım, herhalde son sezonuna yetiştik :o

Bence de son sezonu bu.

Son bölümü izledim simdi, eski tadi yok. Yeni sezonun ilk bölümü iyidi ama son iki bölüm vasatin altinda geciyor. Konusmalar dialoglar falan cok yapmacik gibi geliyor bana. Dizideki sicaklik ve samimiyet kalmamis. Melis Birkan da tutmadi bence. Keske gecen sezon tadinda birakip dizinin finalini yapsalardi daha iyi olurdu.

son bölüm iyiydi bence. mecnunun babasının yanında babam ölmüş deyip de iskenderin "noolmuşum" demesi kopardı beni

mecnunun babasını leyla gibi görüp sulanması ve holosko muhabbeti de iyiydi :D

Olmuyor olmuyor olmuyor. :sad007:

Bu dizi ölmüştür artık. Hadi geçen sezon idare ettik ama artık izlemek bile gelmiyor içimden. Bir behzat ç ile ortak çektikleri bölüme bakıyorum, bir de şimdiki bölümlere, arada everest dağı kadar fark var. İsmail abinin, yavuzun falan ilk sezonki hallerinden eser yok.

Bu dizi ölmüştür artık. Hadi geçen sezon idare ettik ama artık izlemek bile gelmiyor içimden. Bir behzat ç ile ortak çektikleri bölüme bakıyorum, bir de şimdiki bölümlere, arada everest dağı kadar fark var. İsmail abinin, yavuzun falan ilk sezonki hallerinden eser yok.

O bölüm efsanedir zaten. 3-4 izlemişimdir o bolümü :D O dediklerinde değişkilik var Mecnun da çok değişti mesela. Her söze -mı eklemeye başladı olmuyo yani :o

[video=youtube;N2JonH8A2ws]https://www.youtube.com/watch?v=N2JonH8A2ws[/video]

:D

dizi gayet iyi gidiyo..eski tadı yok sıradanlaştı diyenlere şaşırıyorum.aslında şaşırmıyorum bu da bizim milletin alışılmış farklı yorum yapma herşeye bok atma kültürünün klasik örneği...bi de şunu düşünmeyi deneyin: dizi aynı kalitede ama siz daha fazlasını istiyo ve bekliyo olabilir misiniz? ayrıca ilk sezonda ilk 4-5 bölüm hariç bi saçma sapan döneme girmişlerdi fantastik olaylar almış gitmişti başını.o döneme göre şu an çok daha iyi.bi önceki sezon ikisini toplasan bir leyla etmeyecek 2 leyla izledik.sedef yine neyse de diğeri yani şirin tam bir rezaletti.melis birkanı ben de ilk tepki olarak olmaz çok iri yarı yakışmaz falan diye eleştirdim ama esprileri gayet iyi dile getiriyo.hatta ilk sezondaki leyladan daha iyi bi oyunculuğu var bunu tartışmam bile.erdal bakkal aynı formunda devam ediyo ancak ismail abide bi düşüş var ki dizinin lokomotifi olduğundan diziye yansıyo.kısacası ben hayal kırıklığı bekliyodum bu sezondan ama beni yanılttı.

1. sezondaki arda-mecnun muhabbetleri hariç mecnunun pek bir espri katkısı yoktu diziye.. o açıdan beyin ismail abidir, erdal bakkaldır, yavuzdur ve iskender babadır. oynadığı zaman da benjamindir, ama mecnun leyla falan espri konusunda yan karakterdir bana göre..

3. sezonda ismail abi harici performansı düşen yok bana göre.. bir de sedef kalsaydı keşke.. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt