Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Leyla ile Mecnun | Pazartesi | 21.45 | TRT 1

pxmvs.jpg

Yapımcılığını üstlendiğimiz Leyla ile Mecnun adlı dizinin yayından kaldırıldığı TRT yönetimi tarafından şirketimize bildirilmiştir. Emeği geçen herkese; özellikle de seyircilerimize herşey için çok teşekkür ederiz.

----

Ne güzel bir ülkede yaşıyoruz. :cold:

Yeni sezonda beklediğim tek diziydi onuda kaldırdılar. Ne yapak firenç' e devam o zaman daha 2. sezondayım 1 yılda anca bitiririm. Yanına da dekstırı ekleyinde arkamdan ağlamasın. Bi de komedi dizisi önerin la şöyle en güzelinden. Koca yıl cesetli dizilerle geçmez.

Gezi olaylari yüzünden olmus sanirim. Ne desek bos.

Bunlar daha iyi günler, yobaz beyinli "hülooğ" tipler akıllanmadıkça daha çok koyarlar bize. Bundan birkaç sene sonra insanlar karşı görüşlerini belirtemez hale gelecekler. Muhalefet edeni tıkayacaklar içeri, insanları zorla tek bir düşünceye itecekler, hiç kimse farkında değil, yobazların bunu anlamasını da beklemiyorum zaten.

Diziyi izlemiyordum ama göndermelerinden oluşan bir derleme video seyretmiştim, bayağı komikti.

bu diziyi bilmiyorum ancak işler güçlerin çok kral bölümleri vardı aramızdan erken ayrıldı birde behzat ç

lanet olsun böyle devlete bi yere de karışma bırak özgür kalsınlar yahu her karşı gelen gidiyor milli takımın hocasına karış insanların yaşamına karış dizilere karış zaten bu yüzden yapıldı eylemler ama kafaları basmıyo napalım :42:

kaldırıldı haberini duyunca bi küfür saydırdımki anlatamam

Allah hepsinin belasını versin kaldıranların tövbe tövbe....Yazıklar olsun....Yalakalar!!!!! Şerefi bozuk , haysiyetsiz , karaktersiz canlılar.

BU ÜLKEDE HALA ÖZGURLUKLERE INSANLARIN DÜSÜNCELERINE SAYGI OLDUGUNU DÜSÜNEN VARMI

YA AKEPELİSİN YADA Bİ HİÇ

Siyasi bi karar olduğunu düşünmüyorum özellikle 50.bölümden sonra sacmalamaya başladılar reytinglerle alakalı bir durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt