Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum bir uyeye hakaret etmisim uzerime oynuyolar :/

Forumda Politik/Din konularina katilma derim,millet birbirine bileyleniyor bu siyasi konular yüzünden ,farkli görüslülerin hatta yapmasini bekliyorlar sonra;)Zaten ben spor forumunda politika/din konularinin konusulmamasi taraftariyim.

Forumda Politik/Din konularina katilma derim,millet birbirine bileyleniyor bu siyasi konular yüzünden ,farkli görüslülerin hatta yapmasini bekliyorlar sonra;)Zaten ben spor forumunda politika/din konularinin konusulmamasi taraftariyim.

Eskiden burada konusulmuyordu bu kadar

Yeni sezonda beklediğim tek diziydi onuda kaldırdılar. Ne yapak firenç' e devam o zaman daha 2. sezondayım 1 yılda anca bitiririm. Yanına da dekstırı ekleyinde arkamdan ağlamasın. Bi de komedi dizisi önerin la şöyle en güzelinden. Koca yıl cesetli dizilerle geçmez.

Castle diye Dizi var.....hiç pişman olmazsın.....çoğu bölümleri komik ve eğlenceli

Oyuncular karşıt görüşlü diye diziyi yayından kaldırıyorlar.İleri demokrasi olsa gerek

Reyting hikayesini kimse anlatmasın....3.Sezon son 10 bölüm reytingleri çok aşırı...Ağzınız açık kalır...Her pazartesi akşam dünya TT'sine giriyor...İnternette en çok izlenen dizi...

Neyin reyting düşüklüğü bi gidin ya.

kurtlar vadisi olduğu sürece başka dizi zaten abes olur bide huzur sokağı:DD

Leyla ile Mecnun'u kaldirip soyle yasini basini almis iktidar yalakalarini cikarsinlar da hamile kadinlari elestirsinler biraz

Sorsan ÖZGÜR bir ülkeyiz..:) Özgürlüğün "Ö" sü yok ama canım ülkemde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt