Leyla'dan Sonra

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
Merhaba arkadaşlar.Ekşi sözlükte okuduğum bir yazıyı sizinle paylaşmak istedim.

Leyladansonra.com bir sosyal sorumluluk projesi.İstanbul (çapa) tıp fakültesinden birkaç tıp öğrencisinin hazırladığı proje.Projenin hikayesi maalesef çok üzücü.Bir gün hastahanede Leyla isminde 6.5 aylıkken kötü huylu tümör tanısı konulan bir çocukla karşılaşıyorlar.Bu duruma çok üzülüyorlar ve aylar sonra annesini aradıklarında Leyla'nın vefat ettiğini öğreniyorlar.Daha sonra kemoterapi alan çocuklara isteklerini soruyorlar ve fotoğrafları ile bu sitede yayınlıyorlar(hastalık ve açıklamalar ile beraber)...İsterseniz bu isteği kargo ile onlara ulaştırabiliyorsunuz.

Site hakkında açıklama;

Leyla kimdir? Biz kimiz? | Leyladan Sonra

Bekleyenler listesi;

Beklenenler | Leyladan Sonra

İçlerinde Galatasaray forması,eşofman takımı gibi şeyler isteyenlerde var.

Sizlerle paylaşmak istedim bu konuyu.

Birinin hesabı üzerinden toplayalım herkes 3-5 atsa kimse fakirleşmez. Damlaya damlaya göl olur beyler.

Abdullah abi, Özgür yada Namik bir hesap ayarlasinlar yollayalim hepberaber diger hastalar icinde. Ben bu kizin formasini alacagim insallah, türkiyeden güvenecegim biri formayi alip kizcagiza götürürse cok sevinirim.

Yardım etmek isteyenler muhakkak site yöneticileri ile temasta olsun çünkü sitenin yayılması ile herkes yardım göndermeye başladı aynı şeyler tekrar tekrar olmasın.

Facebook sayfasından da ulaşabilirsiniz:

Leyla'dan Sonra | Facebook

Abdullah abi, Özgür yada Namik bir hesap ayarlasinlar yollayalim hepberaber diger hastalar icinde. Ben bu kizin formasini alacagim insallah, türkiyeden güvenecegim biri formayi alip kizcagiza götürürse cok sevinirim.

Yalnız mümkünse paypal vb. online ödeme yöntemleri de dahil olursa çok güzel olur..

Ayrıca bazı oyuncularla iletişime geçip imzalı forma, store ürünleri bile götürmek mümkün.

Derhal bir havuz oluşturarak elimizden geldiğince yardımcı olalım.

harika bir fikir harika bir proje. emeği geçenler ve bu siteyi kuranlar kimlerse ellerine sağlık.

Bende yardimci olabilirim elimden geldigince

tapatalk

İyi konu açmışsın emrah elimizden geleni toplu şekilde yapabiliriz.

Eğer bir havuz oluşturulacaksa elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

Geri
Üst Alt