- 3 Haziran 2015
- 57.734
- 67.048
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
genelde ilişkilerim tek seans olur ve 6-7 dk'da biterdi ama bir keresinde ilişkinin henüz 5. dakikasında ikinci olacak dimi sorusu gelmişti..
eyvahh eyvahh doruk dedim içimden, şimdi ne nolcaktı?
hemen koşa koşa mutfağa gittim çünkü küçük doruk tr'de yaşayan tekstil emeklisi dayı gibi sönmüştü..
derince boş bir kase alıp içine doritos yeşil paketli cipsini döküp ezdim. üstüne pekmez ve tahin gezdirdim, fındık ve badem parçalarını üstüne bocaladım. kaşığı daldırdım ama çatır çatır yenecek gibi değildi, bir çay bardağı yoğurt döktüm karışıma biraz yumuşamıştı sonra en anahtar olan tarçın tozunu serpiştirdim.
onu bir güzelce yedim doğruca yengenizin yanına koştum.. o yatakta instagramda takılırken ben çıplak bir vaziyette sadece ayağımdaki siyah çoraplarla yatağa oturdum ama dizlerimi kendime çekerek.
bir bana baktı ne öyle sinmişsin dedi?
küçük doruk maalesef gereken tepkiyi gösterememişti ve tıpkı benim gibi sinik bir vaziyette beklemekteydi.
bir anda yediğim karışım tesir etti ve karnımdan gurul gurul sesler çıkartmaya başladı..
yengeniz birde osur istersen, ne iğrenç herifsin ya libido katilisin diye saydırmaya başladı.
o saydırdıkça ben yerin dibine giriyordum ama sonra yavaşça sertleşmeye başladım ve amacıma ulaştım.
tabi bu libido artışı yediğim karışımdan mı yoksa hakaretle gelen ezikliğin verdiği hazdan mı bilemedim.