- 27 Ocak 2010
- 140.463
- 107.022
- 5.788
küfür olamayan ama küfür etkisi yaratan kelime.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsim olarak da güzel duruyorküfür olamayan ama küfür etkisi yaratan kelime.
Aman hocam "X" sembolünü bas ve hata yapmaktan dön.
Çetin AltanMehmet barlas
liboş mu?
bu kelimeyi en son 20 sene once duymustum.
liboş tabirini kullanan biri e herıld yani falan diye konusuyodur muhtemelen.
Üstat, Çetin Altan'ın oğlu Ahmet Altan'ın eşinin Hıncal Uluç'un kuzeni olduğunu biliyor muydun? İlk gördüğümde şaşırmıştım bu bilgiye. Hatta Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan, Defne Joy Foster olayında şüpheli bulununca Hıncal Uluç akrabasını savunmak için Defne Joy'a sallamıştı bir köşe yazısında ve baya tepki çekmişti.Çetin Altan
Evet üstatÜstat, Çetin Altan'ın oğlu Ahmet Altan'ın eşinin Hıncal Uluç'un kuzeni olduğunu biliyor muydun? İlk gördüğümde şaşırmıştım bu bilgiye. Hatta Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan, Defne Joy Foster olayında şüpheli bulununca Hıncal Uluç akrabasını savunmak için Defne Joy'a sallamıştı bir köşe yazısında ve baya tepki çekmişti.
Çok varlar da bir Trump bir Boris bir Farage bir Putin dayak manyağı yaptılar yoksa ilk fırsatta doluşurlar şimdilik Greta'nın arkasına saklanmış pusuda bekliyorlar...Liboş mu kaldı dünya da, bizde ki tetikçilerden başka
Nasıl sapladık ama sana.Ekli dosyayı görüntüle 162798
Bunlar iyice partner moduna bağladı. Habersiz iş yapmamalar falan
Çifte kumrular sizi nazar değmesin cicim aylarınıza
Onur 2 gün sonra foruma mesaj yazmak için Oğuzhan’dan izin ister. Evde eşi, forumda liboşu ne çektin be
havalarda iyice ılıdıNasıl sapladık ama sana.
liboş liboşa gurbette saplarmış
sen de öyle…havalarda iyice ılıdı
sahiplenici haEfendim?