Liderin Sadece 1 Puan Gerisindeyiz!

Fener bütün zorlu deplasmanlarini oynadı daha ilk devre bitmeden. Bir puan fark olsa nolacak olmasa nolacak.

Önümüzdeki haftalarda fark büyüyecek, geçen seneden daha da kötü olacak. Geçen sene en azından top oynuyorduk.

Lan deplasmanda bile her maç en az 2-3 100%lük gol pozisyonu vardı. Şimdi SIFIR.

I am the one who knocks!

sezon sonuna doğru başlığı değiştirip liderin sadece 10 puan gerisindeyiz olabilir şuan tarihinin belki en kötü antrenörüyle avrupa macerasiyla geciriyoruz yönetim ne yapacagini şaşirmiş futbolcuların çogu oynamıyor kimi formsuz hakem medya destegimiz hiç yok maddi kriz kapıda şampıyon olan basketbol şubesi kapanma noktasina gelebilir ve 1 puana hiç bakmayın ne kadar kalitesiz ligde olsa biz toparlansak tff izin vermez çok çalkantılı bir sene geçirecez inşallah şampiyon oluruz :)

birileri silkinip kendine gelmedikçe hiç bir manası yok puan durumunun...
bu hoca mı olur, futbolcular mı olur, yönetim mi olur, taraftar mı olur bilmem ama birilerinin silkinip kendine gelmesi lazım...

asıl rakip takım taraftarının karamsar olması lazım... herkesin öve öve bitiremediği iki takım herkesin yerlere vurduğu rezil durumda deği takımın sadece 1 puan ötesinde...

fikrim sabit... formsuzsan formunu yakalayabilirsin... daha iyi olma şansın mevcut... kötüyken durumu kurtardıysan bunu avantaja çevirebilirsin...

olay puan durumu değil ki. biz şu anda 10 puan önde de olsak yine huzursuz olacağız. yönetim, hoca, mali durum... hepsi sorun. şimdi 1 puan gerideyiz ama ilk yarıyı 6-7 puan geride kapatmamız içten bile değil.

Oyunlardaki Challenge sistemi gibi bir şey olmuş. Fifa da bir ara vardı ya 3-0 3-3'e ikinci yarı çevirmen gerekiyor gibi. Eğer gerçek bir Challenge olsaydı en zoru Prandelli'yle Galatasaray'ı şampiyon yapmak olurdu herhalde.

1 puan gerisindeyiz fakat bunda bir sürü kriter var. Misal rakibin tüm zor deplasmanlarını oynadı. fikstürü daha kolay. onlar kötü biz daha kötüyüz vs..

ispanya liginde falan oynasaydık yorumları gereksiz. Getir Real Madrid'i 5 yabancı oynatacaksın de bakalım aynı Real Madrid oluyor mu?

Kimse de dememiş ki 2 maç kaybetsek 8. sıraya kadar düşeriz.

Sağlamsa Lassa

Geri
Üst Alt