Liderlikten 9'unculuğa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskişehir pozisyona girdimi hatirlamiyorum ama bizim net 2 3 gol pozisyonumuz vardi buluncada aticaksın arkadaş

Sizahhhhhh demeyinn les equiepppppp this is cihannama schalkeeeee the mainneventtttt de meisterrr dei bestennn diee hassekterrmdi campionsss ulan:H

Le grandddd the reniounnnn finallooo mismishaaa stockholmeee demeyin keyfimeeeee these are the championsssssssssssss:k19:

bi 10-11 maçlık seri yakalasak rahat şampiyon oluruz.ki bunu başaracak güç var.

2011-2012, 2012-2013 sezonlarinda zaten böyle 10-11 mac süren seriler bize sampiyonlugu getirmisti. 2013/2014 sezonunda tam FB puan kaybederken böyle bir seri yakalasaydik yine Sampiyon olurduk zaten...
Hem moral depolamak, ve kazanmayi aliskanlik haline getirmek, hemde rakibi moral olarak yipratmak adina cok önemli... Sonra birde TFF´ye ve MHK´ye sallarsin maclardan önce sezon sonuna dogru, bizim üzerimize oynuyorlar diye alirsin maclardan önce hakemi de baski altina (Bunu sevmem ama maalesef hep yapiliyor) ve al sana 4 Yiildiz...

Terim döneminden beri ilk defa liderlik koltugunda oturuyoruz hemde iki hafta üst üste... Aslanim Prandelli, Adam gibi Adam Prandelli, ama Sampiyon olamaz isen sana özel hazirladigimiz idam sehpahsi hazir bekliyor, bunu unutma sakin... :red: (Dikkat toplumsal elestiri ve ironi icerir)

Ben konuyu Bugun de lideriz ama.. diye okuyorum dunden beri Berat'in mesajindan sonra ayildim.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Başarılarla dolu bu sıradan hiç inmediğimiz bir sezon olsun inşallah.

ligin henüz 2.haftasındayız ve 6 puana ulaşabilen bir tane takım bile yok :D Eskiden bi kaç anadolu takımı becerebilirdi bunu şimdi o da yok

410378_2580068199641_2580056799356_58709_2680_b.jpg

Saçma ama başlıkta ki ''anne'' yazısını görünce aklıma geldi birden. :D

Burada yarın ve bu hafta sonunda da lider kalmak dileği ile.

Bugün itibariyle yine lider değişmiyor. Maç fazlasıyla bile geçemiyorlar bizi. :)

şimdilik 7. yiz
maç yapmamış fbjk kardeşlere geçildik bile
14. sıraya kadar düşebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt