Lig Tv Paketi

Göktuğ Demirbağ

10 Numara!
arkadaşlar ben sene başı digiturk bağlattım ona aylık 14 ödüyorum 14 belgesel vs ona ödüyorum 50 de lig paketine ödüyordum toplam aylık 78 liraydı . şuan lig bitti süper lig paketini iptal edebilirmiyim alırken zorunluluk filan varmıydı hiç hatırlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Müşteri hizmetlerini araman daha mantıklı olurdu sanki ?

arkadaşlar ben sene başı digiturk bağlattım ona aylık 14 ödüyorum 14 belgesel vs ona ödüyorum 50 de lig paketine ödüyordum toplam aylık 78 liraydı . şuan lig bitti süper lig paketini iptal edebilirmiyim alırken zorunluluk filan varmıydı hiç hatırlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Yılda 2 veya 3 ay dondurma hakkın var değişmediyse.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ömür törpüsü orada ki insanlar.

hemen ödenmemiş borcunuz bulunmakta onun ödeme işlemini yapın sonra digiturk bayisine gidin filan hiç birşey anlamadım tek dertleri para 1 sene bağlattım birdaha tövbe

Dedikleri gibi yap ödenmemiş borcun varsa öde ve kapat kullanmayacaksan eğer he sezon açılışına kadar kullanmam diyorsan paket değişikliği iste olsun bitsin.

Dondurabilirsin yaz ayları için. Çok illet bi şirket. Zar zor kapattım 4 yıllık üyeliğimi. Her yağmurda 25 lira masraf.

Tapata

Sezon başlayana kadar dondurtabilirsin ligtvyi. İyi hatırlattın bende unutmuştum.

★SⅢ Tapatalk★

Geri
Üst Alt