Lig TV, Premier Lig İçin Kararını Verdi!

Bir de 6 kanala çıkarılacakmış Bein Sports kanalları. Geçen yıl her ligi vericez diye bazı önemli maçları vermiyorlardı bu iyi olmuş.

İtalya ile Fransa'yı almasalar da olurdu zaten çok keyifsiz ligled.

Hayır o iş öyle değil. Eurosport2 veriyor sadece ve DSmart ile kendi platformunda açık olarak izlenebiliyor.

Eurosport2 var mıydı hatırlamıyorum Digiturk'te ama varsa da geçen yıl şifre giriyordu.

şifre girmiyor bende spor extra paketi yok dün Schalke-Bayern maçını izledim

Halktan eşek yüküyle vergi alan TRT, ne hikmetse bir ligin bile yayın hakkını almıyor. PTT 1.Ligi bile almıyor. O derece.

Bir gün Süper Ligi ücretsiz izler miyiz acaba... Hiç sanmıyorum nasip olacağını.

bomba gibi oldu ,spor extra fiyatıda değişmez umarım.
rekabet ortamı oldu 3 platformda mutlaka biri ucuz olacak

Avrupalilar icin en mantiklisi ip tv

Sadece turkiye ligini izlemek icin 300 euro manyaklik olur

İp tv nin kralı Almanya'da zaten. İnternetten Server alıp Yıllık 60-80€ Euro ya izleyebilirsiniz internetiniz hizliysa ve sağlam bir server den aldiysaniz hem lig hem dsmart canal+ beinsport sinema Kanalları hepsi. Ama hiç bir zaman çanak yayınını tutmaz.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Yok ondan bahsetmedim

Benim bi arkadasim almisti daha önce,avrupa tarifesi farkli oldugu icin bir süre sonra yayin kapatilmisti
İnternete bağlantı yapmaması lazım. Tabi ki benim okuduklarım sayesinde bir fikir oluştu. Yurtdışında yaşayanlar daha net bilgi verebilir ben sadece uydu forumlarında okuduğum kadarıyla yorum yapabiliyorum. Türkiye'de yaşadığım için bu konuyu test etme imkanım yok malesef.

İnternete bağlantı yapmaması lazım. Tabi ki benim okuduklarım sayesinde bir fikir oluştu. Yurtdışında yaşayanlar daha net bilgi verebilir ben sadece uydu forumlarında okuduğum kadarıyla yorum yapabiliyorum. Türkiye'de yaşadığım için bu konuyu test etme imkanım yok malesef.

Internet baglantisiz kutu varsa onda problem olmaz zaten hicbir sekilde anlayamazlar avrupa'da izledigimi

Ben bi arastirayim bu konuyu bilgi icin eyvallah bu arada

Öğrenci adamız

Taahütsüz aylık 12.99'a mı alsam (smart tv değil yalnız kalitesi ne bilmiyorum yüksek kalitemi değilmi)
Taahütlü 6 aylık 59'a mı alıp taksit yaptırsam kartta
Taahütlü 12 aylık 98mi alıp taksit yaptırsam

Geri
Üst Alt