Lig TV, Premier Lig İçin Kararını Verdi!

Digiturkplay.com sitesinde paketler bölümünde yaziyor. Örnegin aile paketi seciyorsun, sag taraftar Nerde Izlerim kisminda o saydiklarim yaziyor. Yani Browser üzeri izliyorum, cep üzeri ve tablet üzeri de oluyor. Ama TV nasil olacak bilmiyorum.

Sen bana sunu söyle, Smart olayina nerden abone olacam ve fiyat ne kadar?

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Güzel abim avrupa ve türkiye sitesinin fiyatıda menüsüde farklı ben o menuye giremiyorum girsem yardımcı olacam.
Muhtemelen Şöyle olmalı.

Misal;
Spor Extra Paketi;
Web,Cep,Tablet : 100 €
Smart TV,Web,Cep,Tablet:160 €

Belkide avrupada yoktur.

Avrupada olup bide digiturkplaye para mi veriyonuz lan. O da geriden geliyor kodi yayinlari da geriden geliyor. Elinizde hizli internet var her turlu 720p yayinlarini izlersiniz

Af edersiniz cok kotu hupletiyorlar 3 aylik 100 euro ne ya

Avrupada olup bide digiturkplaye para mi veriyonuz lan. O da geriden geliyor kodi yayinlari da geriden geliyor. Elinizde hizli internet var her turlu 720p yayinlarini izlersiniz

sağlam site yokki. hepsi patlıyor.

Cok pis kazikliyorlar burada. 1 sene Digitürk almistim artik baska yollardan izliyorum maclari, yolunacak kaz gözüyle bakiyorlar.

Smart TV varsa digiturk uygulamasini bulabiliyorsun TV üzeri. Ama ben iste orda giris yapamiyorum nedense. Sadece digiturkplay.com sitesi üzeri izleyebiliyorum, HDMI ile TVye bagliyorum. Kalite vasat tabi. 720p fln.

Smart TV olayini heralde ekstra almalisin ama nerden bilemiyorum.. Burak yardimci ol.

Smart var. HDMI ile bağlanmaktansa kutuyu almak daha mantıklı geliyor ama app üzerinden normal giriş yapabiliyor mu bu konuyu araştırayım. Kafama pek yatmadı senin dediklerinden sonra.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linkler 1 gün yaşamıyor.

Avrupa'da sadece kablo tv'ye izin veriliyor kirada oturana. Tam rezalet. Euro Star gibi 8 tane çöp euro kanalına aylık 8 euro kesiyorlar ve bu para kiranın içinde. 25 euro civarı 70-80 tane kanal oluyor, el mahkum ligi ve ulusal tv'leri izlemek için alacaksın. Eskiden kabloda lig tv'de vardı ama cardsharing falan mevzular ortaya çıkınca kalktı, 25 euro falandı o da diğer 8 kanalla birlikte. Fiyat performans olarak almanlara göre daha iyi ama tabi kazık ona yapacak bişi yok.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulkeye bak anasini satiyim her bir turnuva ve lig baska kanalda. milleti soymayi nekadar seviyoruz boyle ya.

ulan amerikada bi fox sporu aliyorsun, afrika liginden tut butun ligler ve turnuvalari gosteriyolar.

İdman tv devam

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt