Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.608
- 21
- 353
Ya abi sen ne kadar ön yargili bir insansin ya...adamlar yabanci sinirlamasini düsünerek böyle bir kadro kurmus!!

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek bir Galatasaraylı yok listede....
![]()
şaşırmadığım karmadır efendim.
içlerinden birinin çıkıp da;
"beyler galatasaraylı kimseyi yazamayız, adamlar avrupalı sayılır" dediğine inanmak istiyorum ben,
aksi olamaz di mi? yok yok olamaz, ligtv çok sever galatasaray'ı çooooooook!
https://pbs.twimg.com/media/bdy1_ymceaawzj5.jpg
sövmeyeceğim: ulan adamlar galatasaray düşmanlığını öyle bir kusmuşlar ki, melo'nun mevkisine burhan eşer'i, evet yanlış okumadınız "burhan eşer"i koymuşlar orta sahaya ashdkjhaskdjahs. bakın daha almeida ve sow'un, burak ve drogba'ya olan üstünlüklerini saymıyorum dahi.
Ya abi sen ne kadar ön yargili bir insansin ya...adamlar yabanci sinirlamasini düsünerek böyle bir kadro kurmus!!![]()
Sacma . Almeida ve Sow'un oldugu yerde Drogba her turlu kendine yer bulur . En az 5 mac kazandirdi bu sezon Drogba .
Anlamadım valla ne demek istediğini...
Cidden medyada bir GS düşmanlığı var. Yorumcu ve yazarların çoğu zaten başka takımlı. Galatasaray'ın kendi medya lobisini güçlendirmesi lazım.
Ironi yaptim Ahmet abi,zaten !! bunlari bosuna eklemedim.![]()
Melo dışında zaten listeye girebilecek bir oyuncumuz yok bence ama Melo da Altın Karma'nın olmazsa olmazıdır çok açık ve net.
Edit: Sneijder de olabilir tabi ama o da düzenli oynayamadığı için ona bir nevi anlayış gösterebilirim.
Melo yoksa o karma altın değildir![]()
hayır benmi trol oldum dedim bir an. Hani yerli kadro falanmı hesabı. sonra baktım Sow falan var. Dur dedim Gökhan beni trolleyecek şimdi![]()