Almeida ve Sow'da en az Drogba kadar maç kazandırdı ona bakarsan. Hatta Emenike de buna dahil. Bence performans olarak diğerlerinden düşüktü Drogba.
Saka yapiyosun galiba birader . Kamera nerde ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almeida ve Sow'da en az Drogba kadar maç kazandırdı ona bakarsan. Hatta Emenike de buna dahil. Bence performans olarak diğerlerinden düşüktü Drogba.
Saka yapiyosun galiba birader . Kamera nerde ?
Tek bir Galatasaraylı yok listede....
![]()
Hayır cidden 6 yabancı olayı varsa saçma olur. Aga bu kadro en iyilerden seçilir. Ama hepsi yabancı olur ama yerli.
Kıstas futbolcunun performansıdır. Ha illa diyorsa lig tv " evet yabancı durumundan böyle yaptık"
geç derim bunları. Listeye Galatasaraylı almamak adına her zaman olduğu gibi burada da bir kulp bulmuşsunuz.
O zaman Sow'u çıkar Burak'ı al oraya. Ortaya da Melo'yu. Noldu ağırmı geldi. Bir anda 2 Galatasaraylı yazmak.
Amrabat kalmalı diyen birinden manidar sözler.
Sansal denen pisligin oldugu yerden beni bir beklentim yok abi.
Olcay, Burhan, Almeida, Onur:happy::congratulatory::congratulatory::congratulatory:
Lig Tv'nin yaptığı bir kadroyu bu kadar ciddiye almaya gerek yok. Ha Ligtv yapmış ha fb tv.
bu galatasaray düşmanı pisliğin oğlunun da fanatik bir galatasaraylı oluşu ayrı bir ironi.
Konu ile alakasi mi var kardes _ ? Sen almeidayla sowun performansi drogbadan iyi dedin mi dedin . Ciddi isen bakırkoye ugramani oner irim . Suan hangi fbkjliya sorsan Drogba ii der .
Seni adam yerine koyup cevap veriyoruz işte, bu da benim hatam tabi. Hakaret etmeyi biz bilmiyor muyuz lan ergen? Bas git, ergen triplerini başkasına at. Bir daha da alıntı yapma, kaybol git Amrabat'ının konusuna.