Liga Portugal 24/25 H:16 | Sporting CP 1-0 Benfica | MS | 29 Aralık | TRT Spor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1735249497105.png

1735249560842.png
1735249564687.png
1735249567208.png

1735249570847.png

Liga Portugal 2024/25 Sezonu 16. Hafta
Sporting CP - Benfica
Estádio José Alvalade
29 Aralık 2024 Pazar
23:30

1735476182853.webp

Benfica les bir kadroya sahip sportingi hic bilmiyorum di mariadan medet uman takim
kazaniyorsa portekiz ligini kapatsinlar

Benfica'nın hocasının bu tarz Derbi Maçları'nda hep riskli oyunu olurdu ya kazanırdı ya da yenilirdi Maçlar'ı.Pl'de Wolverhampton'daki deneyimlerinden sonra açıklamalarında ve oynattığı oyunda değişiklikler mevcut.Bence yenemiyosa yenilmemek isteyecektir.Berabere bitebilir büyük ihtimalle bence yav :D

Benfica'nın hocasının bu tarz Derbi Maçları'nda hep riskli oyunu olurdu ya kazanırdı ya da yenilirdi Maçlar'ı.Pl'de Wolverhampton'daki deneyimlerinden sonra açıklamalarında ve oynattığı oyunda değişiklikler mevcut.Bence yenemiyosa yenilmemek isteyecektir.Berabere bitebilir büyük ihtimalle bence yav :D
amorim olsa kazanırdı ama manu galibiyeti çaldı

Muhammet Messi Akturkoglunun showunu izleyecek misin knk

sifresiz olarak trtspor dan yayinlanacakmis . <- bizim sozlukte denk geldim .

sporting hoca ayriligindan sonra oyun olarak tat vermiyor...

benfica da , kerem'in gelisinden bugune saglam bir ruzgar momentumu aldilar . orkun da kendine geldi, bunda yeni hoca dolayli hem gercek yerine gecip oynatilmasi ,hem kerem'in gelisi ve aralarindaki kimya da onemli basi ceken nuanslar zannimca .

her halukar da buyuk bir mac .

kerem ve orkun bugun bu deplasmandan 3 puan icin kilit isimler olurlar zannimca .plase di maria.

benfica maclarinda kerem'in katilimin dan bugune nacizane gozlemim ; ne kadar basit kollektif oynarlarsa bir o kadar kazanma sanslari yukseliyor.momentum shift akici cizgide ilerliyor.
bizim ikili disinda ,di maria tandansli orglar dan gol bulmalari buyuk olasilik .

diger yandan , iki takimin *yedek bolgesi adina ; nazarimda benfica bi tik onde .

ps. 11ler aciklandiktan sonra bir ekleme yapabilirim .

saygi ve selamlar .

benfica osurtur. formdalar

sporting de amorim sonrası tepetaklak oldu

XI Sporting: Israel, St Juste, Diomande, Edu Quaresma, Quenda, Hjulmand, Morita, Matheus Reis, Trincão, Geny, Gyökeres.

XI Benfica: Trubin, Bah, Tomás Araújo, Otamendi, Carreras, Florentino, Aursnes, Di María, Kökcü, Aktürkoğlu, Amdouni.

Benim bildigim kerem israele zor anlar yasatir

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

KG var dedik bekliyoruz italya dan güzel haber geldi

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt