Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.674
- 9.203
- 1.203
sportingin sarışın orta sahası muhteşem hojnund mudur nedir adam 3 ciğerli resmen
Hjulmand tam bir dinamo çok iyi topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sportingin sarışın orta sahası muhteşem hojnund mudur nedir adam 3 ciğerli resmen
Ikili averaj var yaw 100 atsa nolacakbenficanın haftaya 7 8 tane atması lazım şampiyon olmak için sporting 2 farklı kazansa bile ciddi bi averaj farkı olacak
pardon ikilide eşitler sandımIkili averaj var yaw 100 atsa nolacak
Hiç beğenmiyorum. Bu sezon çok fazla Benfica maçı izledim büyük baltalıyor takımı.Golü atmışsın rüzgarı arkana almışsın mal mal değişiklikler yaptı herif
İkili averaj adamlarda 1-0/1-1benficanın haftaya 7 8 tane atması lazım şampiyon olmak için sporting 2 farklı kazansa bile ciddi bi averaj farkı olacak
Hiç sevmem. Simgesi kartal, transfer dönemleri yanar döner, başkanları kara para aklar, kulübün parasını yer...fenerica diyebiliriz
O sezon 3 kupayı da son maçlarda (ikisini finalde) kaybettiler.Benfica jorge jesus zamanında son dakika gol yiyip şampiyonluğu vermişti. Ölüm kalım maçlarında bunlarda Şikeciler gibi ölüyorlar genelde
Fatih hocam bunları şampiyon yapardı makarasına demiyorum ciddiyimBunların braga maçı varmış daha deplasmanda.
Ulan bildiğin son maçmış bu aslında. Kazanmak için oynatmayan adamı koymuşlar heriflerin başına.