Üye Görüşü Ligde Bundan Sonra Olması Gereken İdeal 11

Töre Dirik

👐 Mauro İcardi 👐
GalataSarayı Efendileri
13376-ligde-sonra-olmasi-gereken-ideal-11-a-gs-jpg

Haliyle "Hala mı Burak ?" diyen arkadaşlar olacaktır. Ama maalesef şu an elde daha iyi bir alternatif bulunmuyor. Belki başka arkadaşlar daha etkili, daha olumlu dizilişler koyabilirler buraya. Ama ilk etapta aklıma gelen en iyi diziliş bu.

Ekli dosyalar

• gs.webp
    gs.webp
    85,3 KB · Görüntüleme: 354
herşey tamam da Umut yerine Furkan veya Çolak olsa daha iyi hatta Birhan bile olur

Bu Umut Gündoğan'daki müthiş yeteneği ne Mancini ne Prandelli göremedi niyeyse

tapatalk

herşey tamam da Umut yerine Furkan veya Çolak olsa daha iyi hatta Birhan bile olur

Birhan konusunda ben de çok ümitliyim. Onun denenmesine karşı çıkmam şahsen. Emre Çolak da çok teknik bir oyuncu ama ortasahada top saklayabilecek fiziğe sahip olmadığını düşünüyorum. İkili mücadelelerde direkt yere yığılır.

Umut Gündoğan kim? Adamı Eskişehir bile almadı, oynamayan adamdan medet umma hastalığı var bizim taraftarda. Orada Selçuk oynamalı. Selçuk'u kazanamazsak bu sene başarıyı unutun.

Sol bekte Tarık, sağ bekte Veysel olabilir. Solda Hakan Balta mı sağda Veysel mi kararsız kaldım.. Sabri kesin daha iyi sağ bek bu arada Veysel'den ama kapandı herhalde o konu artık.

aslında bu kadroda umut yerine olcan, olcan yerine de pandev yazılsa güzel olur gerçi sınıra takılıyor o zaman :)

hakan baltanın veyselden en ufak üstün tarafı yok hakan baltayı unutmuşsunuz oynamayalı

solbek tarık sağ bek veysel olmalı

umut gündoğan ı buca da falan da takip etmiş olabileceğini varsayıyorum. yoksa bizde öne çıkacak bir oyun oynayamadı hiç. aldığı süreleri değerlendiremedi.

Umut Gündoğan kim? Adamı Eskişehir bile almadı, oynamayan adamdan medet umma hastalığı var bizim taraftarda. Orada Selçuk oynamalı. Selçuk'u kazanamazsak bu sene başarıyı unutun.

Sol bekte Tarık, sağ bekte Veysel olabilir. Solda Hakan Balta mı sağda Veysel mi kararsız kaldım.. Sabri kesin daha iyi sağ bek bu arada Veysel'den ama kapandı herhalde o konu artık.

Selçuk'u silip atalım demiyorum ki. En azından 2-3 hafta kulübede beklemeli.

Selçuk'un yerine herhangi biri oynasın en azından iyi niyetinden emin olalım.

-Tapatalk-

Prandelli böyle bir kadrola cikmaz, Aykut Kocaman'dan daha korkak bir hoca. Gerisini siz düsünün...

Ben de böyle birşey hazırlamıştım. Paylaşacak yer arıyordum. İzninle ben de paylaşayım burada.
Açıkçası ben çift forvetten yanayım. Ama onu oynayacak bir kadro yok. Hele son maçlara bakarak hayal. :(
Ama bana göre asıl lazım olan ne futbolcu ne taktik.
Ruh asıl gerekli şey şu an. Burası da bir gerçek.

Bxrwd-1IAAABnbR.png

Lig

Muslera
Tarık Chedjou Semih Hakan
Melo Furkan/Yekta
Olcan Sneijder Bruma
Burak

Avrupa

Muslera
Tarık Chedjou Semih Telles
Melo Dzemaili
Olcan Sneijder Bruma
Pandev

2c566b483d-13935.png

Benim gönlümden geçen kadro şu.Yabancıları göbekte kullandım.Orta sahada sürekli dikine oynayan isimler var.

Boşuna kadro yazmayın yine aynı rezil 4-1-3-2 ve Selçuk-Burak oynayacak...

Melo cezalı Yekta da oynar.Orta saha Cemali-Yekta-Selçuk olur...

Forvetler de Burak-Umut...

Prandelli bizi yakacak ya....

artık furkan oynamalı olcan oynamalı bruma çıkartılmamalı sneijderin chedjunun melonun hermaç olmazsı lazım.burak efendi yerinede kesinlikle futbol fukarası umut daha iyi

Selçuk'u kazanana kadar oynatacaktır Prandelli

Islıklayarak adam kazanılmaz oynatılarak kazanılır

tapatalk

Geri
Üst Alt