Üye Görüşü Ligde Bundan Sonra Olması Gereken İdeal 11

siz sabaha kadar kadro yapin Selcuk / Burak sozlesmesindeki formda oldugunda oynar yazdigini unutmayin .

Muslera
Tarık Chedjou Semih Hakan
Melo Furkan
Olcan Sneijder Bruma
Burak

furkan karabükte değil beyler şu anda bizde hangi kafa yapısı içerisindesiniz

-----------------muslera----------------
tarık----chedjou----semih----balta

---------furkan------melo-----------

---olcan-----sneijder------bruma--

-meburiyetten burak kazması

--------------------------Muslera-----------------------

Furkan--------Chedjou-------------Semih--------Tarık

------------------Melo--------------Yekta---------------

Olcan-------------------Sneijder------------------Yasin

--------------------------Pandev-------------------------

Yasin'in yerine Gümüş oynayabilir.

attachment.php

Ekli dosyalar

• 1109717_Galatasaray_SK.webp
    1109717_Galatasaray_SK.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 183
Ayni kadro benim aklimdada vardı kaç haftadır, Tarık gelmeden önce oraya Veyseli yakistiriyordum.. Umut Gündoğan ı çok beğeniyorum Mancini de Prandelli de şans vermedi, vermiyor şaşkınım... Selçuk. Berbat niye görmüyorlar bunu?.. Umut a bir şans verse görücek.. Çok yetenekli bir oyuncu.. Hızlı düşünen ve en doğrusunu yapan.. Belki ara sıra Chedjou yu kesip, Pandev oynayabilir, ama bu takımla olmaz, Chedjou olmazsa olmazimiz oldu bu sezon çok iyi başladı.. Bu haftada Selcuk ilk 11 başlarsa, Prandelli Yılbaşını göremez bizde.

Muslera
Tarik Semih Chedjou Hakan
UmutG Melo
Olcan Sneijder Bruma
Burak

Son düzenleme:
chedjoe semih tarık melo sneider bruma muslera olcan bu oyuncuları sahada görmek istiyorum gerisini prandelli kimi istiyorsa oynatsın

böyle yazarak bi yere varamıyoruz.artık sessizliği tercih edin.olan kendiliğinden olsun artık.biz ne kadar kadro şöyle olsun,böyle olsun desekte boş.bırakın prandelli ne yapacak,izleyelim.

Asıl yapılacak hamle Muslera'yı yedeğe çekmektir lig maçlarında. Öbür türlü karın ağrısı bitmez herkes zar zor kadro çıkarıyor buna eminim.

Geri
Üst Alt