Ligde Tek Santrafor Kim Olmalı?

Burak Keskin

10 Numara!
Eğer itirazlarımız sonuç vermeyecekse ki malesef öyle gözüküyor, seneye ligde sadece 5 yabancı oynatabiliriz.Muslera, Telles, Melo, Bruma ve Sneijder'e banko dersek geriye yabancı hakkımız kalmıyor.Üstelik sağ açık ve stoper sıkıntımız varken.Herkes çilek forvet bekliyor ama bu biraz zor gibi.Burak'a sağ kanat desek tamamen zarar olduğu ortada.

Lig için takım planlamasında tek santrafor Burak Yılmaz mı olmalı, yoksa bu riske girilmeyip kaliteli transfer yapılıp Burak yedeğe mi çekilmeli?

(Kadrolar da yazılırsa görüşleriniz daha destekli olur)

Yabancı forvet de alsak Burak-Yabancı-Sneijder oynayacakmışız gibi hissediyorum, değişen bir şey olmayacak bence.

Burak-Mevlüt-Umut idare eder forveti.

Skorer kanat oyuncusu lazım. Bu tarife uygun adam Villa.

burak 11 değil 18'e bile almam zeten yılda 2.7m euro alan yedek fazla lüks olur

İkisine de elim gitmiyor. Gönül yabancı ister ama malum kural yüzünden Burak'a muhtaç olacağız. Ben Muslera-Telles-Melo-Sneijder ve Bruma'nın sürekli oynamasından yana olduğum için bir yerli forvet oynayacakmış gibi düşünüyorum.

Eğer itirazlarımız sonuç vermeyecekse ki malesef öyle gözüküyor, seneye ligde sadece 5 yabancı oynatabiliriz.Muslera, Telles, Melo, Bruma ve Sneijder'e banko dersek geriye yabancı hakkımız kalmıyor.Üstelik sağ açık ve stoper sıkıntımız varken.Herkes çilek forvet bekliyor ama bu biraz zor gibi.Burak'a sağ kanat desek tamamen zarar olduğu ortada.

Lig için takım planlamasında tek santrafor Burak Yılmaz mı olmalı, yoksa bu riske girilmeyip kaliteli transfer yapılıp Burak yedeğe mi çekilmeli?

(Kadrolar da yazılırsa görüşleriniz daha destekli olur)

Burak kardeşim, Telles in nesini gördün de doğrudan ilk 11 e yazıyosun ?

Hem forvet hemde kanatta oynabilen bir isim olsa süper olur. Ligde yeri geldiğinde 4-4-2 yapıp Burak'la oynatabilmeliyiz.

Rakip takımların bize karsı topyekün defans yaptıgını düsünürsek, özellikle deplasman maclarında cok rahat kitleniriz. Seneye Yerli Santrafor ile devam edeceksek, Simdiden deplasman maclarına beraberlik yazabilirsiniz. Cünkü Yerli santrafor ile o macları acma ihtimalin cok zayıff..Bunu bu sene acıkca gördük..

Burak kardeşim, Telles in nesini gördün de doğrudan ilk 11 e yazıyosun ?

Dünya da Türk sol bek bir tane var o da fenerle imzalayacak.6.75 m euro verdiğimiz adamı mecburen oynatıcaz.Zaten defans tamamen yerli olacaksa yabancı hakkı sağ açık için kullanılsın.

Çift forvet oynamayız.Mancini, Burak'ın da kanat olmadığını 1 senede anlamıştır artık.

Valla ben olsam o kadar emin konusmazdim yerinde. 90'da Drogba'nin yerine Ceyhun'u getiren adam'dan herseyi beklerim.

Artik Mancini konusunda pek olumlu düsünemiyorum malesef.

Su aptal sinirlama yuzunden Burak Mevlut Umut 3lusunu rotasyona sokup tek forvet oynamanin taraftariyim artik.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takım iyi olursa rakibi boğup saglı sollu atak üstüne atak yaparsak nefes aldırmazsak kimin oldugu pek önemli değil.yani diyecegim şudur sneider solda oynamamalı kanatlar çok iyi çalışmalı.orta saha pres yapmalı.vs vs

Son 3 sezonda 126 maçta 83 gol atan bir forvetimiz var. Kaçırdıklarını atsa bir 40 gol daha fazla atmış olurdu sanırım. Olumsuz yönlerini herkes söylüyor zaten. Olumlu yönlerini de ben söyleyeyim dedim. Burak tek forvet olarak çok daha iyi maçlar çıkarıyor. Burak - Umut - Mevlut 3lüsü bir sezonda ortalama 30+ gol ortalamasına rahatlıkla ulaşabilecek kalitede isimler. Bu takımın önceliği forvet oyuncusu değil. Çilek alınacaksa bu kanat olmalı. Shaqiri - Valencia - Sağlam bir Ben Arfa.

Geri
Üst Alt