Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Ben bu isimlerin arasından en çok Uğur'u beğeniyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşım diye demiyorum ama Gençlerbirliğinden Ahmet (Yılmaz) Çalık.Karşılıklı oynamış biri olarak imkansızdır geçmek.Hız,oyun kurma,teknik,hava hakimiyeti alayı vardır.Geçen yıl şampiyonluğumuzu garantileyen fenevin gençlerbirliğine 2-0 yenildiği maçta ilk maçına çıkıp maçın yıldızı olmuştu.Çokda iyi Galatasaraylı.Bunuda, şimdiden ellerini ovuşturmaya başlayan paragöz İlhan Cavcavın yüzünden rakiplere kaptırırsak ileride çok üzülürüm.
Alayı semih etmez geçiniz...
Konunun veya anketin Semihle alakasını çözmüş değilim. Şöyle mesajlarla karşılaşmayalım diye parantez içinde "üç büyükler hariç" yazdırdım ama demek ki onun yazılması gerekiyor. Birisinin çıkıp Semih hepsinden iyi demesi gerekiyor, iyi tamam Semih hepsinden iyi de konuyla ne alaka kardeş ?
Bu çocugu çok met ediolardı o maçdada. Hiç izlemedim birşey diyemicem ama potansiyel varsa almak lazım.
Alakası şu hiç birisi semih kalitesin de olmadığı için bize yaramaz bu anket nedem açlıyor buraya ? Bu adamlar bize yararmı diye bende alayı aramaz diyorum işte..
Konu size yarayıp yaramaması da değil. Konunun Galatasarayla, Fenerbahçeyle, Semihle, sizle, bizle alakası yok. 3 büyüklerde oynayan futbolcular hariç ligin en formda stoperini soruyoruz, anket bu yani.
Ben Semih Kaya 'yı beğenmesine veriyorum bunu bence iyi niyetinden kaynaklanıyor.
Konu size yarayıp yaramaması da değil. Konunun Galatasarayla, Fenerbahçeyle, Semihle, sizle, bizle alakası yok. 3 büyüklerde oynayan futbolcular hariç ligin en formda stoperini soruyoruz, anket bu yani.
Valla yıllardır Gençlerbirliği kombinesi olup her maçını izleyen bir kişi olarak listedeki en çok oyu alan Aykut Demir'den çok daha iyidir.Aykuta çok sövdüğümüz zamanlarda oldu.İnşallah bu sözleri yedirip yanıltmaz beni Ahmet ama sakatlık felan yaşamazda, iyi bir menajer,doğru tercihler ve iyi bir kariyer yapılandırmasıyla çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum.
Sen bu forumda biraz daha fazla yaz birader :ka19:
Valla ne yalan söyleyim bi tek transfer sezonları giriyorum.![]()
selim ay