Ligi 2.Sırada Bitirebilirmiyiz?

Mehmet Yıldız

Tecrübeli Üye
evet arkadaşlar ikinciliğn önemi bu yıl büyük Şampiyonlar ligine gitmek hem maddi açıdan hem de transfer açısından çok önemli beni asıl üzen ikincilik yolunda Beşiktaş'ı kendimize çok ciddi rakip yapmamız sizce bu yıl 2. olabilirmiyiz?

oluruz okadarda değil bir yenildik diye küme düşürdünüz sizde hee

Besiktas daha iyi top oynuyor. HAYIR

Ünal Aysal'a sor. Bunu sorgulamamızın sorumlusu kendisi.

Galatasaray 49 Puan

Konya (D)

Fener

Sivas (D)

Kasimpasa

Elazig (D)

Gencler

Trabzon (D)

Erciyes

Besiktas 47 Puan

Akhisar

Karabük (D)

Kayseri

Konya (D)

Fener

Sivas (D)

Kasimpasa

Elazig (D)

Gencler​

Trabzon bizi yener sımdıden soyleyeyım. Ayrıca fener macından emın olamıyorum ıcımde yenılecegız gıbı bır hıs var allah korusun.Bu sene 3. oluruz gıbı gelıyor bana.

Sekiztasa clde basarilar. Ulan şu aç tinercileri clye yolladik iyi mi :/

ne hale geldik saka gıbı...bayern munıh olma hayalı kurarken menemencılerı gecebılır mıyız dıye dusunuyoruz

Şampiyon olamadıktan sonra çok umrumda değil kaçıncı olduğumuz.Zaten UEFA'yı almak ŞL'yi almaktan daha kolay.3. olalım bence.

Stadı olmayan, kadro derinliği itibariyle bizim bir tık altımızda olan, bizim harcadığımız paranın yüzde birini harcayan, sürekli sakatlıklarla uğraşan, ligde bize iki maçta da kaybetmiş ve ikili averajda da altımızda olan bjk'yi geçebilecek miyiz?

Gerçekten şüpheliyim.

3. de olsak yine ŞLye gideceğiz eleme meleme.. Beşiktaş'ı da rakip yaptık ya kendimize kesin 3. oluruz artık.

Evet mikrofonlarımız mancinide.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Adamlar yenerse 1 puan üstümüze çıkıyorlar.Fener'i Arena'da yenemeyiz, Fener ise biz 2. olmayalım diye Beşiktaş'a maçı satar.Deplesman karnemizi de göz önüne aldığımızda 2.'lik çok çok çok büyük bir hayal.

Geri
Üst Alt