Ligi de Kaybetmeden Hızlıca Alınması Gereken Aksiyon?

Ligi'de Kaybetmeden Hızlıca Alınması Gereken Aksiyon Nedir?

• Kullanılan toplam oy
    34

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Arkadaşlar sorunu erkenden teşhis edip hızlıca çözüm alınması şart.

En ağır ve keskin çözümleri yazmaktan çekinmeyin lütfen, kimin kalemi kırılacaksa yarın değil, bugün Kırılsın..!!

1724828103438.png

OKAN kovulmalı. Salak olmaya gerek yok, bu tutkalın feri kaçtı, artık tutmaz, atıp yenisini yapıştıracaksın. 6. hafta yaklaşıyor, hezimet olur.

Öncelik sırası;
Hemen yapılması gerekenler;
-Transferden sorumlu yönetim kurulu üyelerinin acilen değiştirilmesi ve transfer yapmayı bilen kişilerin gelmesi
-Sağ bek, orta saha, hücum bölgesi ve mümkünse stopere takviye yapılması.
-Muslera ile görüşme gerçekleştirilip sorunun anlaşılmaya çalışılması. Gerekiyorsa kaleye takviye yapılması ve en önemlisi taraftarların Muslera'ya saygısızlıktan bir an önce vazgeçmesi.

Yazın yapılması gerekenler;
Seçim yapılıp başkan ve yönetimin komple değişmesi, mümkünse Erden Timur'un başkan olarak kulübün başına geçmesi.

Okan hoca konusunda şu an bir değişiklik gerektiğini düşünmüyorum şahsen. Elindeki yedek kulübesi ortada. Jelert'i, Yusuf Demir'i, Demirbay'ı, Batshuayi'yi falan kurtarıcı diye oyuna sokmak zorunda kalıyor. İlla ki yanlış tercihleri oluyor ama genele bakınca ben güveniyorum kendisine.

Fark 8 olunca program program gezen hocaya daha ligin bitmedigi hatirlatilirsa yine ivme kazanırız cok buyuk bir problem yok, bu takımın ligde rahat sampiyon olup avrupada final oynamasi lazim

Geri
Üst Alt