Ligi İlk 3 İçinde Bitirmemiz İçin...

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Selçuk İnan, Telles, Hamit, DZEMAILI, Aydın, Pandev, Yasin, Umut G, Veysel, Burak Yılmaz

Bu isimler derhal kadro dışı bırakılacak ve acilen satılık listesine konulacak. Burak'ı alana Aydın hediye, Selçuk'u alana Hamit hediye tarzı promosyonlar yapacağız. Bu adamların bizden sözleşmeleri süresince alacakları paralar madem fazla, bu adamları acilen 3-5 demeden devre arasına satmamız ve kovmamız lazım.

Normalde kovulacak daha çok isim var ama sezon ortası olmaz.

Mustafa Denizli acilen getirilecek hemde hemen bu hafta içi. Zaten Avrupa hedefi fln kalmadı, tarihimizin en rezil sezonlarından birini yaşıyoruz. Prandelli ile orta yol bulunup anlaşılır, satılan 3-5 futbolcunun parasını tazminat verir yollarız.

Galatasaray madem finansal olarak zor durumda, Selçuk, Hamit ve Burak'ı zengin edemeyiz daha fazla, bu adamları acilen satacaksınız. Bu adamlar bedava oynarım dese bile kovulmaları gerekiyor zaten.

Hamit,Selçuk ve Burak konusunda mesele bahsettiginden daha vahim bu adamlar maç başı + belli maçın üstünde bonus diğer yilki sözleşmelerine ek ücret alıyorlar normalde oyuncunun formu düşünce bu maddelerden zarar ettirilmez biz ha bire bu adamları gereksiz besliyoruz her birine yilda on milyon çok büyük para

Denizli gelirse saydigim isimler hariç şu kadroya 2 uyduruk forvet (bobo-gekas) takviyesiyle rahat şampiyon yapar

Takımın başına Prandelli dışında bir zat gelirse zaten ilk 3'E gireriz kadroda revizyona bile gerek yok.

Kadroda değişim şart. Önce gereksizler temizlenmeli. Bizde bir şeyler başarmış kilit ama formsuz oyuncularıda kadro dışı bırakmak gerek kendilerine gelsinler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

elçuk devre arası kendiliğinden gidecek bence. Olay burakla hamiti de bir şekilde zarar etmeden kovmak

Tellesin fiyatı da kendisi de kabul edilebilir. Kalmasında sakınca görmüyorum. Onun dışında sayılanların hepsi gönderilmeli. Hamit gibi bir çürük oyuncuya 3M Euro veriyoruz yanılmıyorsam.

la bu tapatalk bi bende mi calismiyor arkadas?kac saattir giris yapamiyorum!!

Harbiden sadece Burak,Selçuk,Hamit,Cemali,Pandev'in yıllık ücretinin toplamanı Beşiktaş takımı tüm ekibine dağıtıyordur.

Prandelli'yi göndersek de yeni gelen teknik direktörün Selçuk-Burak gibi gevşekleri keseceğini düşünmüyorum.Kesinlikle onları oynatmaya devam edecektir ve onların arkasındayız onları kazanmalıyız gibi aptalca düşünceler içerisinde olurlar.

Ligi ilk 3 içinde bitirmek için kanatlı hücum futbolu ve Sneijder'in oynaması gereken mevkide oynaması.Bunu yapmak çok zor değil.

Melo-???

Bruma Olcan

Sneijder

Umut

sistemiyle şuanki durumumuzdan daha başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Hedef ilk 3 se yandik zaten. Sampiyonlugu kovalamamiz lazim..

Geri
Üst Alt