Ligimizde Artık 2 Yeni Takım Var | İn ve Cin

Hakan Uslu

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
STSL ‘nde artık 2 yeni takım var. Bu 2 takım her hafta ve her stadta karşı karşıya geliyor.

Artık ligin en popüler takımları olan “in” ve “cin” her hafta kozlarını paylaşıyorlar. Maçın sonunda ise kazanan belli olmasa bile, kaybeden konusunda istikrar sürüyor; Türk Futbolu.

Eskiden çokça duyduğumuz bir sokak klişesi olan “in, cin top oynuyor” sözünü gerçeğe dönüştürmeyi başaran Türk Futbolu Yöneticileri tebrik eder, başarılarının devamını (!) dilerim.

Cevabı passolig ‘de arayanlar, asıl kök nedeni Türk Futbolunda yaşanan tribünden kaçışlara, verilmeyen şike cezalarına, stadların ve zeminlerin kötülüğüne, yabancı sınırlaması sebebiyle lige yeni yıldızlar gelmemesine, 3 kuruş etmeyecek adamların yine bu sınır dolayısıyla milyonlar kazanıp her hafta maçı saha içinden seyretmelerine baksınlar.

Passolig ‘e değil, bu düzene karşıyım.

Osmanlıspor'u unutma renkdaş :asd22:

Passolig alacak güç herkeste var, ancak bu iğrenç/adaletsiz/şikeli/şaibeli lige kuruş param geçmez, benim gibi düşünen de çok var, benim tersim düşünüp para yağdıran salaklar da var.

Aaaa. Niye öyle diyorsun karşiiim...
Avrupanın en değerli 6. Liginden bahsederken lütfen biraz saygılı olalım. ;)

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Az önce digiturk aradı lig tvyi iptal etmişsiniz size uygun bir anlaşma önerelim dedi, ilgilenmiyorum dedim, futbol ilginiz dışında anladığım kadarıyla dedi, bende dedim ki futbola ilgim üst seviyededir, premier lig maçlarına üyeyim zaten Türkiye ligini izlemek istemiyorum dedim, koşullarımız çok uygun ama dedi, bende 10 lirada desen almam dedim, konuşmayı bitirdik.

Bugün bu konuyu hortlatmamı mazur görün. TTArena 'da Fener maçında tribünler dolmuyorsa olay bitmiştir.

Geri
Üst Alt