Ligimizdeki Teknik Direktörler Hakkındaki Düşünceleriniz?

en eziklerinden biride o. tam bir ciftci
sans eseri futbolcu oldugunu dusunuyorum. cunku yetenegi yoktu. simdi ise futbolculugundan kalan ismiyle hocalik taklidi yapiyor

Riza Calimbay'a ahlaksiz Fenerbahce taraftarinin yaptigini unutmadik

Babasi kapici diye dalga gecmeye kalkip "Riza efendi 2 ekmek 1 sut" diye pankart acmislardi

hikmet_karaman_6657.jpg

Tek gecerim

Mümkünse Hiko, Tolunay gibiler futboldan uzak dursun onlarsız futbol daha güzel :D

Niye yaw T. Kafkas muhtemelen Akhisar'i derler toplar zaten camiayi da biliyor Cihat Arslan bitik gibi FETO mevzulari cok yipratti o adami

Hiko ise her daim kenarda gormek istedigim bir karakter hos bir adam

Son olarak Erkan Sozeri hocamin kiymeti bilinmedi ama nasil ki Bayram Bektas ligi silip supurduyse cok daha dramatigini Erkan Sozeri yapacaktir

Hikmet Karaman'a tav etmişti milleti Dursun ne zamanlardı

Çiftçilikle eziklik arasında bi bağlantı yok. Fikren ortağız ama örneğini ayıplıyorum.

ya yuru git olum ya. ben birsey soyluyorsam bunu bir insani asagilamak icin degil, gercegi gostermek icin soylerim.
hayatta ciftciler ve cobanlar var. Riza coban gorunumlu ciftci. Coban olmadigi suratinin meymenetsizliginden, her halinden tavirlarindan belli.
Terim bir coban. lider. her halinden ve tavirlarindan belli. ciftciyi eziklik anlaminda degil, insanlarin tabiati manasinda kullandim. sen istedigin kadar ayipla anlamadigin seyi

ya yuru git olum ya. ben birsey soyluyorsam bunu bir insani asagilamak icin degil, gercegi gostermek icin soylerim.
hayatta ciftciler ve cobanlar var. Riza coban gorunumlu ciftci. Coban olmadigi suratinin meymenetsizliginden, her halinden tavirlarindan belli.
Terim bir coban. lider. her halinden ve tavirlarindan belli. ciftciyi eziklik anlaminda degil, insanlarin tabiati manasinda kullandim. sen istedigin kadar ayipla anlamadigin seyi

Oyna devam. Açıklayamadın da zaten.
Yaptığın ayıbın farkında değilsin daha.

Unal Karaman ve Mehmet Ozdilek disinda butun isimler kariyerlerinin bir noktasinda kendilerini kanitlamis ya da su an kendilerini kanitliyorlar.

Ozellikle Bulent Korkmaz'in Antalya'da yaptiklari gercekten takdire sayan. Dusmenin en buyuk adaylarindan biriyle boyle sonuclar almasini en buyuk hayranlari bile beklemiyordur diye tahmin ediyorum.

Acikcasi ligimizin hoca acisindan oldukca iyi oldugunu dusunuyorum. Eger adaptasyon problemleri yasamayacak olsalar Turk hocalar Avrupa liglerinde is yapardi diye bir ongorum de var.

Hic sevmedigin hatta nefret ettigin, gitmesini dort gozle bekledigin bir ust seviye patronun veya sefin kovuldugunda bir sonraki gelen adam kim olursa olsun bir muddet senin nefretin onun yeni gelenin avantajina donusecektir. cikisin surekli hale gelmesi yani takimdaki yukselisin gercekten bulentin sihirli degneyile oldugunu gorebilmek icin zaman gecmesi lazim.
Turkiye'de bir hoca degistiginde ardindan gelen hicayla cikis yakalandiginda kredi hemen yeni hocanin oluyor. halbuki bu %90 yanlis.

Bulent Korkmaz o kucucuk dunya gorusuyle mac kazanir ama hoca olarak kesinlikle basarili o-la-maz

Hic sevmedigin hatta nefret ettigin, gitmesini dort gozle bekledigin bir ust seviye patronun veya sefin kovuldugunda bir sonraki gelen adam kim olursa olsun bir muddet senin nefretin onun yeni gelenin avantajina donusecektir. cikisin surekli hale gelmesi yani takimdaki yukselisin gercekten bulentin sihirli degneyile oldugunu gorebilmek icin zaman gecmesi lazim.
Turkiye'de bir hoca degistiginde ardindan gelen hicayla cikis yakalandiginda kredi hemen yeni hocanin oluyor. halbuki bu %90 yanlis.

Bulent Korkmaz o kucucuk dunya gorusuyle mac kazanir ama hoca olarak kesinlikle basarili o-la-maz

Boyle garip bir algi var hoca degisince topcular asilir kendini gosterir gibi ama dogru degil bu klise.

Antalya'yi Terim bile zor kurtarirdi, gecen sene Avrupa parolasiyla baslayan takim tum yildizlarini yolladi, borc bataginda, kimseye parasi odenemiyor, surekli bir maas krizi, antrenmana gelmeyen futbolcular, kavgali futbolcular vs. okuyorduk her seyi her yerde.

Pek coklarinin sezon basi kume dusme adayi Antalya'ydi. Gecen sene dusmekten Hamza Hamzaoglu'nun destansi performansiyla kurtulmuslardi. Bulent Korkmaz Besiktas'in inanilmaz ic saha istatistigini bitirdi, su an takimi dorduncu ve ligin neredeyse ucte biri geride kaldi. Bence artik ovmek icin cok erken degil kaptani.

Bak mesela Erzurum ve Akhisar da hoca degistirdi. Bu takimlar icin ne degisti? Biz zamaninda Hamza hocayi yollayip Mustafa Denizli'yi getirince, ya da Riekerink'i yollayip Tudor'u getirince ne degisti?

Hoca degisikligi her zaman iyi degildir. Oyunculari motive ve ikna edebilirsen olumludur ancak geldigin kulup de kaos icindedir ve bazi futbolcular hoca degisikligini hedef degisikligi (daha dogrusu hedef kucultme) gibi algilayip ugrasmayi, cabalamayi keserler.

Ya rijkaard yada baska bir hocaydi
Tam hatirlamiyorum
Gonderildikten sonra Hikmet Karaman baska bir takimda hocalik yaparken Adnan Polati telefonundan aramis ve katildigi programda yuzune vurulmustu
Tam bir yavsaktir o da

Bizim basın yabancı hocaları yemek için bahane arıyor. Ondan bu kadar çok yerli olmasına şaşırmıyorum.

Geri
Üst Alt