Ligin En Az Pozisyon Üreten 2. Takımıyız!

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
Süper Lig’de geride kalan 7 haftada Galatasaray ligin en az pozisyon üreten 2. takımı oldu. Bu alanda Galatasaray’ın arkasında sadece Ankaragücü bulunuyor.

Kaynak: Bein Sports Süper Lig Programı

EGOYVAmW4AIV93W

EGOYVeYW4AA3sUq

EGOZBv-X0AApShm

EGOZCNyXUAERRQ9

EGOZef5WoAMvSk6

EGOZe8SWwAIn-oH

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dün 5 haftada 1 gol başlığında merak etmiştim bu istatistiği. Bu kadar kısır bir takıma yine iyi puan toplamışız. Eğer bu problemi aşarsak hala umut var. 🙏

Hiç biri önemli değil, sadece pozisyonumuz sıfır nerede ise, bu takım 140 milyon avroluk bir takım düşünün.

Ya abi tamam adam iyi oynamiyo, şutları zaten kötü bunun ama cekmiyo demeyin artık😂 babel, soso, falcao gibi adamlar var cok daha iyi sutor olan ama fashanzoid de topa dokunuyomus 🤭

Valla ben bu sezon sut cekmiyor diye elestirmedim hic.Elestireni gorursen onlara soylersin.

Sut cekmesi de olumlu bir sey degil ayrica vurmayi bilmiyor cunku

Edit:gerci gecen psg maci icin bir capste "sut ve pas1 musaitmis" diye yazmistim.elestirmedim dedim de ufak deginmisim orayi duzelteyim.

Kim derdi ki suan takimin basinda fatih terim var ya da kim inanirdi ki demekki keramet f.terimde degilmis

Sen rotasyon kalitesi gecen seneye gore cok daha iyi olan bir kadroda oynayamayan herifi cezalandirmazsan oyuncularin sahadaki goruntusune katlanirsin.

Gectigimiz yillarda kafasi kopuk tavuklar gibi ordan oraya kosturan bir galatasaray vardi, mucadele vardi ama taktik anlayisin islemedigi, istenilen oyuncu tarzlarina sahip olunmadigi asikardi. Bu nedenle terimi cok elestirdim, istifasini dahi istedim.

Bugunku durumda oyuncularin oynamadigini goruyoruz, cezalar kesilmiyor, gerekli degisiklikler yapilmiyor. Burada fevri davranip bileti sadece terim'e kesmenin yanlis oldugu dusuncesindeyim. Kendi adima, bir sure daha bekleyecegim.

En büyük sorun kanat oyuncularımız ve bekler.

Arsenal - Bournemouth maçını izledim. Unai Emery 18 yaşındaki Saka yı sol açığa atmış. Genç oyunculara güveniyor ve şans veriyor.

Hoca alternatif oyuncuları denemek için neyi bekliyor anlamıyorum.

Babel Belhanda Feghouli Mariano ve Nagatomo. Bu 5 li oynadığı sürece hiçbir şey değişmez takımda.

Tarih yazdınız tebrikler.

Pek dikkate alinacak istastistikler degil bence zira 1 mac kazansan digerleride kaybetse 9cu siradan 2ye yukselecen. Lige bak anasini satiyim. Ama bu taktik ve 11lede olmaz. Artik belhanda feg babel mariano nagatomo daha az oynamali. Yerlerine basariya ac daha tempolu oyuncular oynamali. Mevcutlardan sener ömer emre mor taylan andone gibiler olabilir

şutör belhanda hae?

şaka 1 yana terim yönetimindeki takımdan enfes istatistikler ben daha az olduğunu düşünüyordum
bam bam bam modern chaos football w. passing effect.

Takımın en kötü şut çeken adamı aynı zamanda takımın en çok şut çeken adamı. Vay halimize

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En büyük sorun kanat oyuncularımız ve bekler.

Arsenal - Bournemouth maçını izledim. Unai Emery 18 yaşındaki Saka yı sol açığa atmış. Genç oyunculara güveniyor ve şans veriyor.

Hoca alternatif oyuncuları denemek için neyi bekliyor anlamıyorum.

Babel Belhanda Feghouli Mariano ve Nagatomo. Bu 5 li oynadığı sürece hiçbir şey değişmez takımda.
O sol kanata attığı Saka fizik olarak kendini geliştirmiş PL de ayakta kalabiliyor. Biz Yunusu atıyoruz sol kanata yerden kalkamıyor. Genç çocuklarda da çok hata var.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt