Ligue 1 19/20 H:7 | PSG 0-2 Reims | MS | beIN Sports 4

PSG Belhanda gibi bir adamın eksikliğini çekiyor desem ne dersin ?
Ağabey kusura bakma ama sen 1200 lira kaybettin diye şuurunu kaybedecek bir büyüğümüz değilsin, bu sualini üzüntüne verip, görmezden geliyorum. Yoksa Psg'nin Belhanda'ya olan ihtiyacı bana duydukları ihtiyaçla aynı paralelde olabilir ancak.

1.10'luk oranı da oynamazsın ayrıca ya.

Gecmis olsun abi. Keske baska bir maca cifte sans falan oynasaydin icerideki bir takima onda da o civarlara oran bulurdun.

Hep bu 1,10 1,20 gibi oranlar yatiriyor insani zaten-
Bir anlık gaflet yav başka bir şey değil küsürat tamamlansın dedim oynadım garanti diye normalde yapmam böyle şeyler.

Rajkovic'i zamaninda yedek kaleci olarak takimda dusunmustuk ama kulubu birakmadigi icin israil ligine transfer olmustu

Reims 7 maçta 2 gol yemiş la çok sağlam istatistik, bugünkü skor tesadüf değil gibi.

Neymar kafasında bitirmiş psg yi.Bunlardaki sorunda aynı bizimki gibi.Kadro kaliteleri ligin çok üzerinde konsantrasyon sorunları var.

Bir anlık gaflet yav başka bir şey değil küsürat tamamlansın dedim oynadım garanti diye normalde yapmam böyle şeyler.
Ben tövbe ettim o küçük oranlara oynamıyorum artık, bir kere 2 bin bilmem kaç küsür € veren kuponum son maç 1,15 Barcelona oranından yatmıştı inanılır gibi değil. Cashout yapsam 1600€ mu ne veriyordu, lanet olsun keşke yapsaydım ama işte insan garanti görüyor iç saha da yenerler dandik rakibi diye.

sent via GSC

Geri
Üst Alt