- 2 Temmuz 2011
- 138.728
- 59.283
- 5.488
plea girdiğinden beri temiz iş çıkarıyo.al veri var,fizik iyi.daha yeni de çaprazdan şut çekti.yani varlıgı net belli olan bi futbolcu oyun içinde.iyi transfer olur alırsak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin gibiler kovulsa da fake üyeliklerle geri döner.
Sana giren çıkan ne la? Akşam akşam içerlenmişin? Özelden anlat derdin neyse. Sana laf mı ettik de hakaret ediyorsun, klavye başından kolay tabi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sana giren çıkan ne la? Akşam akşam içerlenmişin? Özelden anlat derdin neyse. Sana laf mı ettik de hakaret ediyorsun, klavye başından kolay tabi.
Bana giren çıkan yok. Sana bir şeyler girmiş ki Sneijder diye ciyaklıyorsun. Umarım sadece sana girmiştir.
O zaman boş yapmıcan, alıntı yapıp saçma sapan laflar etmicen. Kimin alıntı yapıp ağladığı da ortada. Aylardır ağlıyorsunuz 3-4 kişi.
2012 senesinden beri uyeyim bu hurkan serdar kadar malina rastlamadim
Tapatalk kullanarak Samsung Galaxy S8+ aracılığıyla gönderildi
ben de yazmıyorum okuyorum genelde ama bu tip gerizekalıları görünce okuyasım da gelmiyor.
Ben sadece konuyorum veletcim. Sneijder sana çok acı dokundurmuş. Bunu belli etme bu kadar. Kabul et gitsin.
Bu PSG Fransa'ya fazla.
Ağlama işte lan velet. Sneijderi görünce aile üyelerime titreme geliyor diye kabul et. Yorma bizi.