Ligue 1 Maçlar Başlığı

Maalesef herkesin anladığı bir dil var.
Yahu herkesin anladığı dil, suçsuz günahsız olan ailesini mi işin içine katmak. Yapmayın kardeşim, birde yaptığınız savunmayın.

Furkan ne yazdığını görmedim ama editlendiğine göre pek iyi bir nane değil. Aynısı senin için geçerli, biraz sakin olun be kardeşim, bir birinize hakaret etmekten ne gibi bir zevk alıyorsunuz? Bu sefer yetmiyor davranışlarınız ile Ailelerinize laf söz ettiriyorsunuz.

Ağır olmuyor bu böyle ama.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Rostocktayim kenanim dondum ben almanyaya sen nerden gel bir kahve icirem sana

Tapatalk kullanarak Samsung Galaxy S8+ aracılığıyla gönderildi
Rostock mu? Oraya nerden düştün sen yahu? Ben şu anda İstanbul'dayım, gelemem, orası çok soğuk oluyor, yaşlı bir adamım kemiklerim kaldırmaz. İçmiş kadar oldum sağol.

Yahu herkesin anladığı dil, suçsuz günahsız olan ailesini mi işin içine katmak. Yapmayın kardeşim, birde yaptığınız savunmayın.

Furkan ne yazdığını görmedim ama editlendiğine göre pek iyi bir nane değil. Aynısı senin için geçerli, biraz sakin olun be kardeşim, bir birinize hakaret etmekten ne gibi bir zevk alıyorsunuz? Bu sefer yetmiyor davranışlarınız ile Ailelerinize laf söz ettiriyorsunuz.

Ben onların hakında hiçbirşey yazmadım ta ki aileme küfredene kadar. Bu alçaklığı yapınca birşey yazdım. Bunların yaptığı düpedüz kalleşlik. Adminlerin müdahale etmemeside ilginç.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tarafları Esenlerde buluşmaya davet ediyorum

Huzur içinde çözülsün bu iş

Bu gece Manuş Baba dinlemiş olsalar taraflar kardeşlik ve sevgi türküleri söyleyeceklerdi ama dinlememişler.

Geri
Üst Alt