Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
muazzam tor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
muazzam tor
23:00’de Lille - PSG maci var
Lille: Maignan, Zeki Çelik, Fonte, Botman, Reinildo, Andre, Soumare, Bamba, Ikone, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz
PSG: Navas, Kehrer, Marquinhos, Kimpembe, Florenzi, Verratti, Gueye, Rafinha, Kurzawa, Di Maria, Kean
Mbappe yedek
Oyle bir sey yok adas niye kus olalimküs müyüz
Oyle bir sey yok adas niye kus olalim
Araujo sakatmisbu arada maç bilgilendirmesi için tşkler izleyeceğim soumare ve bizim türkler için ama araujo niye yok sakat mı acaba
Üzücü. Lilledeki en sevdiğim yabancı o.Araujo sakatmis
PSG Anadolu takımı gibi oldu iyice.
Araujo kalite. Ayni Antony ve David Neres gibi sol ayakli sag kanat ve Sao Paulo alt yapisindan.Üzücü. Lilledeki en sevdiğim yabancı o.
hucumda araujo burak ikone nin ayağına bakıyorlar . Çok övülen bamba ve david'i hiç beğenmedim izlediğim maçlarda
Araujo kalite. Ayni Antony ve David Neres gibi sol ayakli sag kanat ve Sao Paulo alt yapisindan.
Burak’in etrafinda oynayan oyuncular cok hareketli, bu yonden Burak sansli. Jonathan David’e gelince aynen su ana kadar hayal kirikligi, belki ayni sans Weah’e verilse cok daha etkili olur ama 30 milyon odedikleri icin Galtier David’in uzerinde duruyor.
2000liymiş bu çocuk belçikada ne oynadı da 30m gömdüler ki korkunç rakamlar bunlar.
Bizim de böyle süsleyip püsleyip itelememiz lazım avrupaya birkaç isim
David şov yaptı Belçika'da
knk bu yorumu yusuf yapti sandim 5 satir salliyordum da fark ettim hayirli olsun BABA GÜNDÜZ rutben2000liymiş bu çocuk belçikada ne oynadı da 30m gömdüler ki korkunç rakamlar bunlar.
knk bu yorumu yusuf yapti sandim 5 satir salliyordum da fark ettim hayirli olsun BABA GÜNDÜZ rutben
Evet çok kötü bence de ama toparlayabilir. Aşırı fiziklenmiş mesela, böyle değildi.üstat hiç ışık vermiyor yav lille de
Belcika liginde iyiydi, ilk sezonunda 14 gol, ikinci sezonunda 23 gol atti2000liymiş bu çocuk belçikada ne oynadı da 30m gömdüler ki korkunç rakamlar bunlar.
Bi sus be kardesimknk bu yorumu yusuf yapti sandim 5 satir salliyordum da fark ettim hayirli olsun BABA GÜNDÜZ rutben