Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln hakkında çıkan haberler

Sen kendini Lincoln'ün yerine koy ilk önce.Düşün,sırf hocana neden ben çıkıyorum dedin diye bütün medya üzerine gelsin sonra hocan Trabzona götürüp yanında oturtup resmen t...k geçsin.Üstüne Hamburg maçında 60.dk oyundan çıkarıl,yuhalan..Ve Eskişehir maçı.Bir teknik direktör oyuncusunu nasıl bitirir?İşte aynen böyle.Lincoln'ün Brezilya'ya gidişine zora gelince kaçmak deniyorsa başka hiçbişi demiyorum.Büyük! hocamız el mi yaman bey mi yaman ayağına bitirdi resmen bu adamı.

Küfretmek "beni niye oyundan aldın" demek değildir.Hakan Şükür'de oyundan alınırken tepki gösterirdi ama hiç küfretmedi.Kewell'da oyundan çıkarken üzüldü ama teknikdirektörüne küfür etmedi.

Küfretmek "beni niye oyundan aldın" demek değildir.Hakan Şükür'de oyundan alınırken tepki gösterirdi ama hiç küfretmedi.Kewell'da oyundan çıkarken üzüldü ama teknikdirektörüne küfür etmedi.

``Hey coach neden ben?`` küfür mü?:rolleyes:Gazeteler küfür etti yazınca küfür etmiş olmuyor Lincoln.Çıkarken Bülent hocaya dönüp söyledikleri gayet iyi duyuldu.;)

Arda niye böyle şeyler yapmıyor,Kewell niye yapmıyor,Baros niye yapmıyor ? Niye ulan niye ?

Duygusalmış,karı mısın lan ? Baros'un peş peşe gol atamadığı haftalar oldu,medya üzerine geldi,naptı adam ? Çalıştı çabaladı,Galatasaray'ın gol yükünü çekti.

Kewell'a hiç değinmiyorum.

Arda'da bayrak adam olma yolunda hızla ilerliyor.

Hagi'nin anası babası öldü ertesi gün maça çıktı be kardeşim,duygusallıksa en büyük duygusallık bu ! Ne duygusallıkmış.

Yok medya üstüme geliyor yok teknik direktör şöyle yaptı yok oyundan çıkardı,çıkacaksın arkadaşım ! Sen bu takımın oyuncususun,Mehmet Güven'den Semih Kaya'dan hiç bir farkın yok senin,en nihayetinde işçisin !

Gitsin bayanlar liginde oynasın Lincoln.

Adam 2 yıldır uyutuyor bizi haberimiz yok.Çıkar iki hareket yapar,gider amblemi öper,taraftar kalbimde der biz burda Lincoooooooooooln çekeriz.

Orda asıl yükü çeken Arda,Ayhan,Barış,Sabri,Servet,Hakan Balta.Bu adamlardan hangi birisine Lincoln'e sahip çıktığınız kadar sahip çıktınız ?

Bülent Korkmaz Barış'ı kadro dışı bıraksa bu kadar tepki mi alırdı ? Ama oyundan alınan Lincoln ya,bizden yılda 3,5 milyon € alıp bizi sömüren adam ya,arada çıkıp 1 gol 2 asist yapan adam ya ; o zaman laf yok .. Kral Lincoln !

Haydi sağ baştan ; Lincoooooooooooooooooln Lincooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooln !!!!!!!!!

Bakiniz Baros'un cogu gollerini kim attirmis.

Ayrica Baris'i kadro disi biraksaydi, daha cok yazardim bülent'e.

Bakiniz Baros'un cogu gollerini kim attirmis.

Ayrica Baris'i kadro disi biraksaydi, daha cok yazardim bülent'e.

Baros kötü zaten,Lincoln olmayınca gol atamıyor.Lincoln Lincoooooooln ..

1 sen kimsin Bülent'e yazıyorsun yahu,saygı diye birşey kalmamış.Bülent bu muydu sizin için ? 2 haftada alınan başarısız sonuçlar ve de süperstarımız Lincoln'ü oynatmaması,bu mudur Bülent'in karşılığı ?

Ne Lincolnmüş ulan,Kalli'yle sorun yaşar Bülent'le sorun yaşar,Almanya'dakilerle sorun yaşar,problem herif.Lazım değil anlayın şunu artık.

Arda niye böyle şeyler yapmıyor,Kewell niye yapmıyor,Baros niye yapmıyor ? Niye ulan niye ?

Duygusalmış,karı mısın lan ? Baros'un peş peşe gol atamadığı haftalar oldu,medya üzerine geldi,naptı adam ? Çalıştı çabaladı,Galatasaray'ın gol yükünü çekti.

Kewell'a hiç değinmiyorum.

Arda'da bayrak adam olma yolunda hızla ilerliyor.

Hagi'nin anası babası öldü ertesi gün maça çıktı be kardeşim,duygusallıksa en büyük duygusallık bu ! Ne duygusallıkmış.

Yok medya üstüme geliyor yok teknik direktör şöyle yaptı yok oyundan çıkardı,çıkacaksın arkadaşım ! Sen bu takımın oyuncususun,Mehmet Güven'den Semih Kaya'dan hiç bir farkın yok senin,en nihayetinde işçisin !

Gitsin bayanlar liginde oynasın Lincoln.

Adam 2 yıldır uyutuyor bizi haberimiz yok.Çıkar iki hareket yapar,gider amblemi öper,taraftar kalbimde der biz burda Lincoooooooooooln çekeriz.

Orda asıl yükü çeken Arda,Ayhan,Barış,Sabri,Servet,Hakan Balta.Bu adamlardan hangi birisine Lincoln'e sahip çıktığınız kadar sahip çıktınız ?

Bülent Korkmaz Barış'ı kadro dışı bıraksa bu kadar tepki mi alırdı ? Ama oyundan alınan Lincoln ya,bizden yılda 3,5 milyon € alıp bizi sömüren adam ya,arada çıkıp 1 gol 2 asist yapan adam ya ; o zaman laf yok .. Kral Lincoln !

Haydi sağ baştan ; Lincoooooooooooooooooln Lincooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooln !!!!!!!!!

:bid::005::bid::005::ka19::ka19:

Baros kötü zaten,Lincoln olmayınca gol atamıyor.Lincoln Lincoooooooln ..

1 sen kimsin Bülent'e yazıyorsun yahu,saygı diye birşey kalmamış.Bülent bu muydu sizin için ? 2 haftada alınan başarısız sonuçlar ve de süperstarımız Lincoln'ü oynatmaması,bu mudur Bülent'in karşılığı ?

Ne Lincolnmüş ulan,Kalli'yle sorun yaşar Bülent'le sorun yaşar,Almanya'dakilerle sorun yaşar,problem herif.Lazım değil anlayın şunu artık.

Haklisin ben kimimki demi? Normal bir taraftarim.

Bülent benim icin futbolcu olarak efsane, ama T.D olarak rezalet.

Saygim var daha merak etme, sadece elestiriyorum. Ben sadece haksizliga karsiyim o kadar,tamammi?

Gönderelim Lincoln'ü, kimi alacaz?

Haklisin ben kimimki demi? Normal bir taraftarim.

Bülent benim icin futbolcu olarak efsane, ama T.D olarak rezalet.

Saygim var daha merak etme, sadece elestiriyorum. Ben sadece haksizliga karsiyim o kadar,tamammi?

Gönderelim Lincoln'ü, kimi alacaz?

Lincoln gittiği zaman belli olur.

Böyle sabırsızca devam edelim,5 yılda 15 td'ye doğru adım adım !

F**k Off diye birsey bende duymadim.

Hey Coach , Heyyyy, Neden Ben ? Diyor sadece ....

Önemli olan ne dediğinden çok olayın yeri ve zamanıdır.Çok zorlu bir maç oynuyorsunuz,takım 10 kişi kalmış,taktik gereği çıkıyorsunuz,kenarda bir sürü hareket.Yeri orası mı ? Maçtan sonra konuşursun td ile.

Aaaah ah .. Lincooooooln Lincooooooooln

Ben 15 yilda bir kisinin olmasini isterim ama B.Korkmaz bu kisi degildir.

Budur benim düsüncem,sizinkileri tam olarak bilmesemde tahmin edebiliyorum.

Görüs ayriligina ve degisik bakis tarzlari'nada saygim sonsuzdur,bunuda biliniz.

Bunun sabırla filan alakası yok.Adamın tek hatası Lincoln'ü bitirmek değil ki.Bir stoper ne kadar tecrübesiz ,zayıf olursa olsun her zaman diğer mevkilerdeki oyunculara göre defansif sezgileri daha kuvvetlidir.Sen Hamburg maçında Semih'i oynatmayıp sol açığını stoper oynatıyorsan korkaksındır.Elin Santon'u,Krkic'i neden oynatılıyor peki?Hamburg maçında hem stoper olmayışından hem de ofansif olarak Kewell'dan faydalanamayışımızdan elendik.Baş sorumlu Bülent Korkmaz.Oyuncu değişiklikleri zaten fiyasko.Hasan Şaş'ı neden hangi akla hizmet oyuna alırsın?Senin kurtarıcın Mehmet Güven midir?Lincoln ne kadar karaktersiz olursa olsun senin ona ihtiyacın varsa oynatacaksın kardeşim.Kimsenin bu milyonlarca taraftarı üzüp takımı sabote etmeye hakkı yok.Büyük futbolcuydu ama iyi bir hoca değil kesinlikle.Neyin sabrından bahsediyorsunuz ki?

çok arıcaz topuk paslarını çooook ..

çok arıcaz topuk paslarını çooook ..

Topuk pası atması için adama o kadar para veriyoruz.:D

Bunun sabırla filan alakası yok.Adamın tek hatası Lincoln'ü bitirmek değil ki.Bir stoper ne kadar tecrübesiz ,zayıf olursa olsun her zaman diğer mevkilerdeki oyunculara göre defansif sezgileri daha kuvvetlidir.Sen Hamburg maçında Semih'i oynatmayıp sol açığını stoper oynatıyorsan korkaksındır.Elin Santon'u,Krkic'i neden oynatılıyor peki?Hamburg maçında hem stoper olmayışından hem de ofansif olarak Kewell'dan faydalanamayışımızdan elendik.Baş sorumlu Bülent Korkmaz.Oyuncu değişiklikleri zaten fiyasko.Hasan Şaş'ı neden hangi akla hizmet oyuna alırsın?Senin kurtarıcın Mehmet Güven midir?Lincoln ne kadar karaktersiz olursa olsun senin ona ihtiyacın varsa oynatacaksın kardeşim.Kimsenin bu milyonlarca taraftarı üzüp takımı sabote etmeye hakkı yok.Büyük futbolcuydu ama iyi bir hoca değil kesinlikle.Neyin sabrından bahsediyorsunuz ki?

Elbette bende Trabzon maçı da dahil o maçlarda Semih'in oynamasını isterdim.Ama takımın içinde olan kişi Bülent Korkmaz,biz değiliz.Takımın psikolojisini bizden daha iyi biliyor.Aralarında konuşma geçip geçmediğini,kampta neler yaşandığını bilemeyiz.Bize düşen sabır ve teknik adama saygı.

Hayır Lincoln F..off demedi diye hiçbir yöneticimiz yalanlama falan yapmadı.

Cevap: Lincoln Zenit'e çok yakın

Kesin gibi birşey artık bu transfer.Ntv'nin haberine göre...

Geri
Üst Alt