Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln: "Galatasaray'dan ayrılmam"

Anıl,lütfen oynamamazlık ediyor deme.

Peki neden oynamamazlık ediyor? Lütfen Anıl, B.Korkmazın istemediği,oynatmak istemediği ap açık ortada.

Bir hoca futbolcunun suyuna gitmeli. Heleki bu fotbolcu milyon dolarlar harcanmış,takım onun üzerine kurulmuş ise.

Başta şunu söylemek isterim,Ben Bület hocaya veya bir başkasına bir şey söylemedim.. Helede Galatasaray için emek vermiş bir futbolcu için zaten bişe söylemek haddime değil..

Elimde böyle kalitede bir futbolcu var yatıp gölgesine mi yatıcam Allah aşkına.. Bana ne onların arasındaki sorundan bana ne kavgasından.. Olan Galatasaray'ıma oldu.. Olan biz taraftarlara oldu..

Futbolcu Galatasaray için ter döküyor.. Bunu asla unutmayalım.. Ter dökmek için engellenen,şampiyonluk için Uefa için birşeyler yapmak isteyen bir futbolcuyuda oynatmamak kusura bakmayın ama ahmaklıdan başka bişe değil..

Lincolnu savunacagim aklimin ucundan gecmezdi,iyice umudu kesmistim ama KAPTAN Gelince en cok Lincoln icin sevindim,adam geldiginin 5ci haftasi kalli denen insanimsi yuzunden kadrodisi kalmisdi sebepsiz,Bulent hoca kalliyi golgede birakti sagolsun,madem oynatmayacaksin neden goturdun trabzona,niye cikartirsin hamburg macinda,neden oynatirsin hasan sasi,daha t.direktor olmadan BEN OLSAM OYNATMAM Diyecek kadar onyargilisin,benim derdim bu son olanlar,yoksa kesinlikle Lincolne koru korune destek vermedim hic bir zaman,benim de askim formaya,armaya,biri gider,biri gelir ama ortada bir haksizlik var.Lincoln bi saygisizlik yapti [ki o kadar Onemli bir macta oyundan alinip yerine M.Guven giriyor,o da ayri bir konu] burnundan oyle bir getirdiler ki adami bitirdiler.

Anıl,lütfen oynamamazlık ediyor deme.

Peki neden oynamamazlık ediyor? Lütfen Anıl, B.Korkmazın istemediği,oynatmak istemediği ap açık ortada.

Bir hoca futbolcunun suyuna gitmeli. Heleki bu fotbolcu milyon dolarlar harcanmış,takım onun üzerine kurulmuş ise.

Başta şunu söylemek isterim,Ben Bület hocaya veya bir başkasına bir şey söylemedim.. Helede Galatasaray için emek vermiş bir futbolcu için zaten bişe söylemek haddime değil..

Elimde böyle kalitede bir futbolcu var yatıp gölgesine mi yatıcam Allah aşkına.. Bana ne onların arasındaki sorundan bana ne kavgasından.. Olan Galatasaray'ıma oldu.. Olan biz taraftarlara oldu..

Futbolcu Galatasaray için ter döküyor.. Bunu asla unutmayalım.. Ter dökmek için engellenen,şampiyonluk için Uefa için birşeyler yapmak isteyen bir futbolcuyuda oynatmamak kusura bakmayın ama ahmaklıdan başka bişe değil..

Bak yine dediğimi yanlış anlıyorsun. Bir futbolcu teknik direktörünü sevmeyebilir. Bundan olağan, doğal bir şey yok. Yarın öbürgün iş yerinde de patronunu sevmeyebilirsin. Fakat bu senin çalışmanı engellememeli. Çünkü para kazanıyorsun. Eğer engellerse ve patron sana ücretsiz izin verirse mesela o zaman küsmeye hakkın olmaz. Bülent Korkmaz gelir gelmez Lincoln'ü yedek mi bıraktı? Hayır. Bordeaux maçında 90 dakika sahadaydı. Çok da güzel oynadı. Sonra bir maçta oyundan çıkardı diye olay yaptı. Sonra performansını bana göre bilerek en dibe vurdu. Hele Hamburg'la oynadığımız ikinci maçta toptan kaçmak için elinden geleni yaptı.

Galatasaray için birşeyler yapmak isteyen futbolcuların hiçbirine bu taraftar sahip çıkmadı. Hasan'a küfredildi, Arda'ya şımardı denildi, zamanında mükemmel işler yapan Necati yumruklandı vs vs. Fakat takımına hiçbir değer vermeyen Lincoln el üstünde tutuldu. Arda delik bacağıyla sağa sola koşarken, Lincoln toptan kaçtı.

Bana kimse Lincoln masumdur dedirtemez. Bülent Korkmaz'ın hataları yok mu? Elbette var. İnsan hata yapar. Ama insan yemek yediği kaba pislik yapmaz. Lincoln yılda milyonlarca € aldığı kulübe çok büyük kazık atmıştır. Üstüne birde izin verilmediği halde kimseyi sallamadan ülkeden ayrılmıştır.

Kusura bakmayın ama cezasını öderle olacak iş değil bu. Yarın öbürgün önceden parasını verir de gider o zaman. Böyle saçmalık olmaz. Galatasaray herhangi bir kulüp değildir. Ağırlığı, 100 yıldan fazla geçmişi vardır. 10 kere Lincoln edecek futbolcular görmüştür. Yine görür.

Lincoln'den takımı sırtlasın, tek başına şampiyon yapsın gibi beklentilerim yok. Aldığı paranın hakkını versin ve o renklere saygı duysun. Biz zaten stada gidip Lincoln'e sevgimizi sunarız. Ama böyle gitmez. Bu işte yanlışlık var.

Sadece topunu oynasa, takımı için oynasa yeter. Bülent Korkmaz için futbol oynamak zorunda değil.

Lincolnu savunacagim aklimin ucundan gecmezdi,iyice umudu kesmistim ama KAPTAN Gelince en cok Lincoln icin sevindim,adam geldiginin 5ci haftasi kalli denen insanimsi yuzunden kadrodisi kalmisdi sebepsiz,Bulent hoca kalliyi golgede birakti sagolsun,madem oynatmayacaksin neden goturdun trabzona,niye cikartirsin hamburg macinda,neden oynatirsin hasan sasi,daha t.direktor olmadan BEN OLSAM OYNATMAM Diyecek kadar onyargilisin,benim derdim bu son olanlar,yoksa kesinlikle Lincolne koru korune destek vermedim hic bir zaman,benim de askim formaya,armaya,biri gider,biri gelir ama ortada bir haksizlik var.Lincoln bi saygisizlik yapti [ki o kadar Onemli bir macta oyundan alinip yerine M.Guven giriyor,o da ayri bir konu] burnundan oyle bir getirdiler ki adami bitirdiler.

Lincoln peygamber değil. Mehmet Güven'le aynı vasıfta biri. İkisi de Galatasaray'ın futbolcusu. Aralarındaki tek fark numaraları.

Oyuncu değiştirmeyi beğenip beğenmemek ayrı şey. Ama efendice çıkacaksın. He illa birşey mi diyeceksin? Maç sonunu bekle. Bülent Korkmaz'ın üstüne gitme maç ortasında. Kimse görmesin, özellikle 10 kişi oynayıp, morale ihtiyacı olan takım arkadaşların görmesin.

Oyuncu değişikliğine karışmak futbolcuya düşmedi. Hele bir oyuncuyla başka birini değiştirmek, çıkan oyuncuya asla saygısızlık değildir.

-Sonra bir maçta oyundan çıkardı diye olay yaptı.

-Aldığı paranın hakkını versin ve o renklere saygı duysun.

-Bülent Korkmaz için futbol oynamak zorunda değil.

Bu yazdıklarının cevapları bir önceki mesajımda mevcut. Neden Bülent hoca engelliyor,neden istediği halde oyundan alıyor. Demek ki Galatasaray için bişeler yapmak istiyor. İstiyor ki çıkarıldığında sitem ediyor, bir sonraki maça isteksiz küs olarak çıkıyor. Aldığı paranında hakkını vermek istiyor ama engellenen bir insan hoca tarafından kesilen bir insandan da bu hakkı bekleyemessin.

Emin ol.Bülen Korkmaz içinde futbol oynamak zorunda olsaydı şuan bu durumda olunmaz,şuan ortada Bülent hocaya karşı saygısızlık namına bişe olmazdı. Çünkü o Galatasaray için bişeler yapmak istiyor fakat hoca tarafından engelleniyor.

Bu yazdıklarının cevapları bir önceki mesajımda mevcut. Neden Bülent hoca engelliyor,neden istediği halde oyundan alıyor. Demek ki Galatasaray için bişeler yapmak istiyor. İstiyor ki çıkarıldığında sitem ediyor, bir sonraki maça isteksiz küs olarak çıkıyor. Aldığı paranında hakkını vermek istiyor ama engellenen bir insan hoca tarafından kesilen bir insandan da bu hakkı bekleyemessin.

Emin ol.Bülen Korkmaz içinde futbol oynamak zorunda olsaydı şuan bu durumda olunmaz,şuan ortada Bülent hocaya karşı saygısızlık namına bişe olmazdı. Çünkü o Galatasaray için bişeler yapmak istiyor fakat hoca tarafından engelleniyor.

Eh sen öyle düşünüyorsun. Bense 2 senedir 10 maç dışında top oynamadığını, buna rağmen bu kadar desteklenmesinin haksızlık olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Hagi'nin takım anlayışını gördükçe Lincoln gibilere taviz verilmesinin gereği bile olmadığına inanıyorum.

Skibbe bile ilk geldiğinde Lincoln'ü yedek bırakmıştı bir süre. Daha sonra ikinci yarının şöyle bir son 10 maçı müthiş, inanılmaz oynadı. Sonra ikinci yarı yine suskunlaştı. Bülent Korkmaz gelene kadar ki süreçte de eski Lincoln gibi değildi.

Her kampa geç gelen bir adamdan da fazlasını beklemek hata belki de.

Ne diyeyim. Galatasaray için hayırlısı olsun.

Lincoln peygamber değil. Mehmet Güven'le aynı vasıfta biri. İkisi de Galatasaray'ın futbolcusu. Aralarındaki tek fark numaraları.

Oyuncu değiştirmeyi beğenip beğenmemek ayrı şey. Ama efendice çıkacaksın. He illa birşey mi diyeceksin? Maç sonunu bekle. Bülent Korkmaz'ın üstüne gitme maç ortasında. Kimse görmesin, özellikle 10 kişi oynayıp, morale ihtiyacı olan takım arkadaşların görmesin.

Oyuncu değişikliğine karışmak futbolcuya düşmedi. Hele bir oyuncuyla başka birini değiştirmek, çıkan oyuncuya asla saygısızlık değildir.

Ikisi de G.Sarayin futbolcusu,ayni vasiflara sahip ama kiyaslanmayacak futbolcular,o macta lincolnun cikmasi sacma bi karardi,verdigi tepki yanlisdi,saygisizlikdi ama boyle de odetilmezdi ki.Skibbeyi gonderdikleri hafta Sabri neler yapiyordu,israrla oynatildi durdu,Ne Umit ne sabri ceza filan almadi,dokunulmazliklari mi var onlarin,oynayamayan bir hasan sas en onemli macimizda girdi oyuna.Biri digerine karsi savunulacak adamlar degil ama son olanlarda Kesinlikle haksizliga ugramistir,zaten sorunluydu iyice batirdilar her seyi.

Bu işin tek olur yolu ikisinide yollamak yoksa daha cok basımız agrır.

Ayrıca Lincoln çok iyi oynuyordu da Bülent mi engelledi yani? Bunu da anlamıyorum ya neyse. Oyuncu değişikliklerinin hepsinde haklı Bülent Hoca. Hiçbirinde sahada yoktu. Aman uzatmayayım daha. Anlamı yok çünkü.

Neeeee:eek: Mehmet Güven Lincoln'ün pabuçlarını bağlayamaz kusura bakmasın!Ya bunu halka açık bir alanda söyleme dalga konusu olursun fena dalga geçerler.Yaser=Baros, Feerdi Elmas= Kewell senin mantığa göre bu hesap çıkıyor.Ali Sami Yen'de maç öncesi falan hiç söyleme gözünün yaşına bakmaz linç ederler, kulüp kınama mesajı falan yayınlar.Bu mesajı bende kimseye göstermeyeceğim benim gibi birşey içerken okursa boğulma tehlikesi geçirebilir.Bir daha objektif düşün bence kin ve öfkeden arınarak düşün söylediğin bir ütopya o kadar gerçekten uzak ki ışık yılı uzaklığında...

Göndersinler Korkmaz'ı Gençlerbirliği'nde neler yaşandığı ortada...

Galatasarayin teknik direktoru kalli,skibbe,Bulent Korkmaz degildir,10 numarasi da Lincoln degildir.Her biri 2 sene icerisinde alinmis ayri ayri yanlis kararlar.Birini digerine karsi savunmak yanlis.Lincolnu Tek savundugum nokta son haftalarda olanlarda kesinlikle haksizliga ugradigi.

Ayrıca Lincoln çok iyi oynuyordu da Bülent mi engelledi yani? Bunu da anlamıyorum ya neyse. Oyuncu değişikliklerinin hepsinde haklı Bülent Hoca. Hiçbirinde sahada yoktu. Aman uzatmayayım daha. Anlamı yok çünkü.

Yapma Anil :D,oyuncu degisikliklerinin hepsi dogru ne demek yahu,ne dogrusu,aylarca antrenmana bile cikmamis bir hasan sasi oyuna almasi dogru diyosun,mehmet guvenin alinmasi dogru diyosun,sahanin ortasinda gezinen bir lincoln bile bunlardan daha iyi bir secimdi,hepsi de yanlişdi.

bu yaştaki bi oyuncunun ya şimdi ya da sezon sonunda para kazandırarak gönderilmesi gerekir.yoksa önümüzdeki senede Galatasaray ın parasını alıp yatmaya devam eder.. Zaten UEFA da bitti,ligte şampiyonluk ta zor olasılık...

bu yaştaki bi oyuncunun ya şimdi ya da sezon sonunda para kazandırarak gönderilmesi gerekir.yoksa önümüzdeki senede Galatasaray ın parasını alıp yatmaya devam eder.. Zaten UEFA da bitti,ligte şampiyonluk ta zor olasılık...

Bir kupa kaybedilmisse herkesin sucu vardir,nasilki kazandigimiz zaman Lincolnun hic katkisi yoktu diyecek kadar adaletsizsek aynen kaybedince de Lincoln gitsin zaten elendik oluyor.Ne guzel yaa.Umit gol atsaydi,Nonda kacirmasaydi,Sanctis komedi goller yemeseydi,Herkes Ardanin yarisi kadar yurekli olsaydi,yok tek kurbanlik Lincoln.Gercekten bu adam mazlum gibi,rahatliyorsunuz sanirim Lincolnu elestirince.

Lincoln en verimli 10 numaralardan birisi oyun zekası yüksek, klas bir oyuncu.Bu yıl faydalı olmuştur aksini söyleyen yalan söyler."Galatasaray'ın 10 numarası Lincoln değil", "Galatasaray'ın aradığı 10 numara Lincoln değil ama Lincoln'ün aradığı takım Galatasaray" diye 2 cümle dolaşıyor ortada iğrenç, düşünülmeden kafiye olsun diye söylenilmiş kadar iğrenç 2 cümle bu kadar yüzeysel içi boş cümleler olamaz...

Galatasaray'ın aradığı 10 numara Rosicky mi? Nedved mi? Ronaldinho mu? Robinho mu? Luis Fabiano mu ? Wesley Sneijder mı? kim?

Önce bir kendi halimize bakalım sonra destekli konuşalım adama gülerler kasada para yok "Biz Lincoln'dan iyisini hak ediyoruz"diyoruz.Yahu elindekini oynatabiliyor, değerlendirebiliyormusun? hayır! O zaman neyine daha lüksü?Daha lüksünü alıp onuda mı teknik direktör namzedi çaylaklara harcatacaksınız derdiniz nedir?

Ey taraftar aç gözünü Lincoln geleceklerin en lüksü, en üst düzeyi, en iyisi bundan iyisi öldürsen gelmez Türkiye'ye Lincoln bir düşeş oldu geldi araya Taffarel girdi yoksa çok gelirdi buraya.Nankörlük bu yaptığımız Türkiye'de başka hangi takımda var Lincoln'e eşdeğer oyuncu yok hiçbirinde! adam 31 maç oynamış asist kralı 8 gol atmış sadece Türkiye Liginde, Uefa kupasında sağladığı faydayı yazmıyorum bile.Ne istiyorsunuz anlamadım ben Bülent Akın'lı Serkan Aykut'lu Galatasaray'ı gördüm, izledim ve birdaha aynı seviyedeki oyuncularla donatılmış bir Galatasaray istemiyorum...

Lincoln bu takımın 10 numarasıda Korkmaz bu takımın hocası olacak kalibrede mi?HAYIR

Korkmaz'ın Gençlerbirliği'ndeki başarılarını (!) okuyun bence aydınlanırsınız.Bülent Korkmaz gitmeden bu takım parçalanmaya mahkumdur...

Edit:Yukarıda geçen isimlerin bonservislerine baktıktan sonra durumu daha net görürsünüz...

Cevap: Lincoln İstanbul'da

Son kalan e$yalarini toplamaya geldi herhalde?

lincoln bu takımın en yüksek maliyetli futbolcusu.biliyorsunuz ki ekonomik degerlerimiz pek te iyi durumda degil.bu yüzden sezon ortası veya sezon sonu satılmalı . lincolnu aldıgımız degere yakın bir miktara satmalıyız... Manevi degil maddi yönünden bakılmalı bu duruma...

lincoln bu takımın en yüksek maliyetli futbolcusu.biliyorsunuz ki ekonomik degerlerimiz pek te iyi durumda degil.bu yüzden sezon ortası veya sezon sonu satılmalı . lincolnu aldıgımız degere yakın bir miktara satmalıyız... Manevi degil maddi yönünden bakılmalı bu duruma...

Lincoln satılacağına takımdaki ve paftaki safraları satsınlar maaş ödeme yükümlülüğünden kurtulur kulüp hiç olmazsa.Ekonomini ligde şapiyon yapacak hocayı getirirsin uca uc maliyet çıkar sezonu toplarsın böyle her alanda tokat yiyen hocalarla olmaz bu iş.

Lincoln'ü satmak ekonomik çöküntüden çıkarır mı?çözüm mü? Hayır.O zaman önümüzdeki sezon sıkıntı oldukça Kewell, Baros, Arda diye başlar hepsini satar rahatlarız en son paflarla çıkarız sahaya.Böyle yavrularını yiyen kedi misali Lincoln'ü sat, onu sat, bunu sat'la yürümez bu işler.Kendi yağında kavrulacak kadar kazanacaksın en az lig şampiyonu olacaksın.Gider gelir dengesini yaparken hoca faktörünüde göz önüne koyacaksın...

Lincoln satılacağına takımdaki ve paftaki safraları satsınlar maaş ödeme yükümlülüğünden kurtulur kulüp hiç olmazsa.Ekonomini ligde şapiyon yapacak hocayı getirirsin uca uc maliyet çıkar sezonu toplarsın böyle her alanda tokat yiyen hocalarla olmaz bu iş.

Lincoln'ü satmak ekonomik çöküntüden çıkarır mı?çözüm mü? Hayır.O zaman önümüzdeki sezon sıkıntı oldukça Kewell, Baros, Arda diye başlar hepsini satar rahatlarız en son paflarla çıkarız sahaya.Böyle yavrularını yiyen kedi misali Lincoln'ü sat, onu sat, bunu sat'la yürümez bu işler.Kendi yağında kavrulacak kadar kazanacaksın en az lig şampiyonu olacaksın.Gider gelir dengesini yaparken hoca faktörünüde göz önüne koyacaksın...

UEFA bitmiş ve Lig te de şampiyonluk zor...Hedefimiz kalmamış tabikide 31 yaşındaki bülentle anlaşamayan zırt pırt problem çıkaran Lincoln satılacak.. lincoln gonderildiginde hem bonservis + aylık 350000 dolardan x 12 ay : yılda 4.2 milyon dolar kazanmış olacagız...

Cevap: Lincoln İstanbul'da

sezon sonuna kadar oynatıp sezon sonunda da iyi bir fiyata satılmalı. ve yerine başarıya aç hızlı dinamik ve özellikle usta bir frikikçi alınmalı.

Geri
Üst Alt