Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Adnan POLAT sezon sonu Lincoln konusunda ne yapmalı?

Fizik olarak 0 bir 10 numara istemiyorum

Ronaldinho da olsa Lincoln de olsa sarı çizmeli mehmet agada olsa istemiyorum,sahada yürüyecek halleri olmuyor anca top geldiginde 2 pas atıp geri kalan zamanda yatsalar,adam gibi bir 10 numara alırsanız o zaman eyvallah

Kendini bilmez Lincoln kıskançları meydanı boş bulmuş yine.. :D

Böyle bir anket açıldığına dahi inanamıyorum yahu iyimisiniz siz ?

Lincoln Galatasaray'dır... Galatasaray Lincoln'dur...

Galatasaray'a Hagi'den sonra hayat veren adamdır..

Sanki takımda Lincoln'den başka futbolcu varda :D

bırakın allaskına bu işleri.. çoluk çocuğun diline düşüyor burda.. laf olsun torba dolsun..

neyse Lincoln düşmanlarının laflarını ciddiye almıyorum zatende; işi bilen biliyor..

şu anketin kapatılmasından yanayım, böyle birşey söz konusu dahi olamaz.

Bu sene şüphesiz Galatasaray'ın en iyi oyuncusu Lincoln olmuştur.. Geçen senede sakatlığı dışında öyleydi..

Yapılacak takviyeler, ve ciddi bir teknik direktöle, Lincoln seneye TSL'yi ve UEFA Avrupa ligini kazanmamızdaki en büyük etken olacaktır.. bundan başka bir yol yok bizim için...

NOKTA.

Emir bak meydanı boş bırakıyorsun bizim gibi "Lincoln gitsinciler":p ortada cirit atıyoruz. :o

Sen pek uzak kalma buralardan... :D

Lincoln'ü ne kadar sevmediğimi herkes bilir. Hatta Lincoln'e küfürden 3 gün ihraç edilmiştim. Ama son 2 haftadaki performansı kafamı karıştırdı.

Ücretinde indirim yapılıp kalabilir

Lincoln defolup gitsin ve Galatasarayımı rahat bıraksın...

Gelecek Schuster karar vermeli bizim haddimize değil...

Kalmamalı.Başka açıklaması yok.

Son 2 hafta ki performansı ise giderayak başka takımlara kendini gösterme çabasıdır.Yoksa umrunda mı Galatasaray?

Kalmamalı.Başka açıklaması yok.

Son 2 hafta ki performansı ise giderayak başka takımlara kendini gösterme çabasıdır.Yoksa umrunda mı Galatasaray?

Aynen öyle hocam.

Biraz prim yapıp sezon sonu iyi teklifler almak için çabalıyor..

Aynen öyle hocam.

Biraz prim yapıp sezon sonu iyi teklifler almak için çabalıyor..

Oynasa suç oynamasa suç anlamıyorum bu nefreti nedir bu düşmanlık düşman olmayıp olaya objektif yaklaşsanız görürsünüz Lincoln'ün faydalı

bir oyuncu olduğunu.Geriye gelmiyormuş-muş gelmesin onun işi ileride ne işi var geride gerzek mi asli görevini bırakıp defansa yardıma gitsin?

Gol asist olmazsa kimse geriye yardım etti demez defterini dürüverirler.Hakan Şükür'e aynısını Gökmen Özdenak bir programda söylemişti başın

yanar demişti sonuç malumunuz...

Ikisi de gitsin seçenegi yok mu ?

7-8 milyon bonservis veriyolarsa gönderin yoksa bu adam ilk yarı nasıl 8 gol atıp 11 asist yaptıysa o dönemdeki gibi davranın şu elamana ki sırtlasın takımı

kalmalı hemde futbolu burda bırakımalı.böyle kaliteli adamı birdaha zor buluruz.sadece ayar vermeyi bileceksin bu adama.

İyi bir paraya satmalı veya sözleşmesine nazlanmadan futbol oynuyacak diye bir madde konulmalı..:)

Cevap: Adnan POLAT sezon sonu Lincoln konusunda ne yaplmalı?

Şöyle cevap vereyim.Sen adamı götür TSdeplasmanına 90 dk yanında oturt t....k geçer gibi.Sonra Hamburg 60.dk çıkar yerine ağırsiklet Hasan Şaş'ı al ki Lincoln bir hareketiyle maç çevirebilecek bi oyuncu.Gereksiz kaprislerinde adamı yedek tut kurtarıcı olarak Mehmet Güven'i al.Şaka gibi işler yaptılar Lincoln'e karşı.Sonra adam Brezilya'ya gidince kıyamet kopuyor üstüne.:ka10:Rehberg ne demişti Lincoln'ü bize verirken?O çocuk gibidir okşanması,pohpohlanması gerekir.Sen de bunları kabul edip Lincoln'ü aldın.Almamız belki hataydı ama aldık.En iyi şekilde faydalanacaksın o zaman.Yedek bırakmayla olmaz bu iş.Biz Lincoln'den iyisini bulamayız.Bu bu kadar açık ve net.Büyük klübüz istediğimiz futbolcuyu alırız nağaralarıyla gelmeyin.UEFA katılımı bile riskli.Hangi futbolcuyu hangi parayla alıyorsun diye sorarlar adama.Elimizdekinin kıymetini bileceğiz o zaman.;)Ayrıca ben de tek futbolcuya dayalı sisteme karşıyım ancak Galatasaray Lincoln olmayınca zor gol atıyor ve onsuz sadece tek maç kazanmış.Görünen köy kılavuz istemez...

Aynen

Lincoln 'den Kuranyi 'ye: "Gel buraya kral olursun"

"Gel buraya kral olursun"

Cim Bom´un gündemindeki Kuranyi´nin, eski takım arkadaşı Lincoln´ü arayarak İstanbul ve Galatasaray hakkında bilgi istediği ve Sambacı´dan bu cevabı aldığı öğrenildi.

Güçlü fizikli ve hava toplarına hakim bir golcü transfer etmek isteyen, bu doğrultuda David Pizarro ile birlikte Kevin Kuranyi’yi de listesine alan Galatasaray’da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Eldeki alternatifleri her anlamda hazır tutmak isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın, listedeki oyuncularla gizli görüşmelerde bulunduğu belirlendi. Schalke’de forma giyen Kuranyi’nin, bu yakın temas sonrası eski takım arkadaşı Lincoln’ü arayarak, Galatasaray ve İstanbul hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Bundesliga günlerinde birbirine hayli yakın olan iki futbolcunun telefonla yaptığı konuşmada, Sambacı’nın son derece olumlu bir referans aktardığı ifade edildi.

‘Savaştığını görsünler yeter’

Lincoln’ün Kuranyi’ye özellikle taraftar hakkında övgü dolu sözler söyleyerek, “Hayatımda gördüğüm en tutkulu taraftar Galatasaray’da. Eğer takım için savaştığını görürlerse, seni kral yaparlar. İstanbul da, Avrupa’nın en güzel kentlerinden biri” ifadesini kullandığı kaydedildi.

Kaynak: Fanatik

Cevap: "Gel buraya kral olursun"

Kendisi nasıl kral olunacağını Kuranyi'ye öğretirse yandık:D

Fotomaç haberi: Schuster Lincoln için "kalsın" dedi!

Sürpriz talep

Alman çalıştırıcı, "Kaliteli bir oyuncu. Kalmasında yarar var" diyerek gönderilmesi düşünülen Cassio Lincoln'e sahip çıktı.

Rapor verdi

Galatasaray'ın prensipte anlaştığı Bernd Schuster maç kasetlerini izledikten sonra yönetime kısa bir rapor verdi. İspanya'da Haldun Üstünel'le buluşan Alman hocanın; Arda, Baros, Mehmet Topal, Kewell, Servet ve Barış'ı çok beğendiğini belirtirken, sezon sonunda gönderilmesi düşünülen Lincoln'e de sahip çıktığı öğrenildi.

Ben seçerim

Brezilyalı yıldızı tanıdığını kaydeden Schuster, "Belki sorunlu olabilir ama Lincoln kaliteli bir futbolcu. Takımda kalmasında yarar var. Ondan faydalanacağıma inanıyorum" dedi. Alınacak Türk oyuncuları belirlemeyi yönetime bırakan tecrübeli çalıştırıcı, yabancı transferinde tek yetkili olmak istediğini de bildirdi.

Fotomaç

Geri
Üst Alt