Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln antrenmanlara çıkmıyor

Bu Lincoln'e olan garez nedir anlamıyorum ki ? Başka oyuncular hakkında çıksa,"kolpa,asparagas haber" demesini iyi biliyorsunuz.Lincoln olunca niye gaza gelip eleştirmeye başlıyorsunuz ? Eleştirenlerin hepsi,Lincoln gol attığında da "Ulu papa Lincoln" diye eğilip kalkmasınıda iyi biliyorsunuz.Lincoln'ün neden oynamadığına gelince;Bülent gibi,hoca benimde başımda olsa oynamam niye oynayayım ki ? Benim yerime Mehmet Güven'i yeterli görüp(!) onu alıyorsa ben neden kendimi yorayım o kurtarsın takımı.. Hasan Şaş'ta olabilir.Adamın kondisyonu yokken,uzun süren bi' sakatlıktan çıkmışken,Hamburg maçında son dakika onu kurtarıcı olarak görüyorsa,oyuncu neden oynasın ??

Bu Lincoln'e olan garez nedir anlamıyorum ki ? Başka oyuncular hakkında çıksa,"kolpa,asparagas haber" demesini iyi biliyorsunuz.Lincoln olunca niye gaza gelip eleştirmeye başlıyorsunuz ? Eleştirenlerin hepsi,Lincoln gol attığında da "Ulu papa Lincoln" diye eğilip kalkmasınıda iyi biliyorsunuz.Lincoln'ün neden oynamadığına gelince;Bülent gibi,hoca benimde başımda olsa oynamam niye oynayayım ki ? Benim yerime Mehmet Güven'i yeterli görüp(!) onu alıyorsa ben neden kendimi yorayım o kurtarsın takımı.. Hasan Şaş'ta olabilir.Adamın kondisyonu yokken,uzun süren bi' sakatlıktan çıkmışken,Hamburg maçında son dakika onu kurtarıcı olarak görüyorsa,oyuncu neden oynasın ??

Cunku lincolnun 2 sezon boyunca yapdiklari ortada .. ancak 10 mac yapmisdir Galatasarayda 2 sene boyunca .. sakatim numarsini yemezler artik !!!

Birdaha görüsmemek üzere diye böyle derler bizim burada :D

en onemli maclar oncesi bu adam neden macin oynanacegi o hafta antrenmanda olmuyor...

beyimiz milyon dollarlar aliyor ama antrenmana cikmiyor, ya da bu bulent kormazin yeni taktigimi anlamadim ?

herhale bulent hoca o'nu oynatmayi dusunmuyor lincoln'de bulent hocanin isini mi kolaylastiriyor ?

Lincoln böyle yapinca ilk 11 e girmiyor sonra Bülent hoca elestiriliyor. Belkide bilerek böyle yapiyor Lincoln kimbilir.

en onemli maclar oncesi bu adam neden macin oynanacegi o hafta antrenmanda olmuyor...

beyimiz milyon dollarlar aliyor ama antrenmana cikmiyor, ya da bu bulent kormazin yeni taktigimi anlamadim ?

herhale bulent hoca o'nu oynatmayi dusunmuyor lincoln'de bulent hocanin isini mi kolaylastiriyor ?

Peki,bu kanıya nereden vardın ? Yandaş medyanın sallamalarına ne zamandan beri kulak asıyorsun ?

Lincoln böyle yapinca ilk 11 e girmiyor sonra Bülent hoca elestiriliyor. Belkide bilerek böyle yapiyor Lincoln kimbilir.

Belki de bize yansıltılmak istenen bu (:

Siz burda birbirinizi kırıyorsunuz, atar tutar yapıyorsunuz ya eminim Lincoln üzüntüden kırılıyordur şimdi...

O sazanların %90'ı bu yalancı basının gazına gelip Lincoln'e sallaya sallaya nefret etmeye başladılar adamdan.. De Santchis'de sakat, onunla ilgili niye böyle haber çıkmadı.. Allah akıl fikir versin hepinize ne diyim..

Kalecimiz kiralıktı zaten,bu sezon sonu gidiyo,sallasalar ne,sallamasalar ne.

Bu kadar skandala hala lincoln tezahüratı yapan var hayret ediyorum??

Adam kafada bırakmış futbolu,erkenden rioya gitmek niyetinde,lig bitsinde şampiyon olmuşusz olmamışız önemli değil onun için.

Yönetimin lig bitiminde artık dönüşü olmayan gidiş biletini vermesi lazım.

Cevap: Adnan POLAT sezon sonu Lincoln konusunda ne yapmalı?

bence artık lincolnle yollar ayrılmalı çünkü takımdaki varlığı sadece kendine ve takımımıza değil diğer futbolcularada zarar veriiyor hemde artık lincoln,alex,delgado tarzında defansa yardım etmeyen 10 numara artık dünya futbolunda yeri yok aynı zamanda lincolnün alığıo para ve verdiği katkıya bakarsanız arada kesinlikle uçurum var...

lincoln ilk yarıdaki gibi oynasın basımızın ustunde yeri var.ama skibbe onu kazanmak icin diger oyuncularla neredeyse ilgilenmiyordu bile.bir oyuncuyu kazanmak onemli bir yetenek ama diger oyuncularda o takımda mucadele ediyor.zaten bunun etkisini 2.yarının ilk maclarına bakarak anlayabilirsin.ayrıca sen galatasaray futbolcusu olsan mesela arda adam sakat sakat hamburg macına 90dk canını disini takıp oynadı ve nerdeyse her mac bole.diger oyuncularda var elbette ama ben sadece ardayı diyorum.simdi sana haksızlık yapıldıgını dusunmezmisin?bu adam deplasmanlara gitmiodu devre arası kampına gec geldi.onu oyundan cıkaran hocaya kızma hakkını kim veriyor?bu hakları ona kim veriyor?ayrıca bu kadar onemli oyuncuysa brezilya milli takıma lincoln niye gitmedi?veya sole diyim schalke sampiyonlar ligine katıldıgı bir sene neden en onemli futbolcusunu 5m e bıraktı?(ayrıca schalke gecen sezon yani lincoln gittigi zaman ş.liginde ceyrek final oynadı)lincolnun disiplinli bir sekilde anternman kacırmamasını ve surekli istekli oynamasını saglayan aynı zamanda takıma cok ilgi gosteren hocalar var ama almaya gucumuz yetmez o yuzden gitmesinden yanayım!

Allah aşkına sanki floryada yatıp kalkıyorsun da skibbe diğerlerine ilgi göstermiyor v.s şeyler söylüyor sen ve senin gibi düşünenler olayı tam anlamıyla kavramadan aaaa Lincoln'mü pis kak. diyorsunuz bu neyin etkisiyle tabiki fenevli medyandan okuduklarınızla gaza gelmenizle oluyor.Eğer Lincoln bu sene azıttıysa Skibbe denen korkak adam sayesinde getir seneye Terim'i takımın başına yapabiliyormubakalım ama siz hemen kötü bu pis bu diyosunuz geçen sene ki Feldkamp'la Hakan Şükür bile sorun yaşadı ki Lincoln ile yaşamasın bu kadroya güzel bir teknik adam gelmedi ki Takımda ahenk sağlansın.Shalke neden sattı diyorsun adamlar hiç bırakmak istemedi ki Lincoln'ü ama Lincoln "Göndermezseniz oynamam dedi ki bunu dediğini ken söyledi" ve şimdi Shalke geri almak istiyor Lincoln'ü bu konuyu daha da tartışır haklı nedenler ortaya koyarım ve tekrarlıyorum seneye adam akıllı bir teknik direktör gelecekse Lincoln kalmalı seneyede mi aynı şeyi yaptı Lincon işte o zaman herkesden önce ben gönderilsin derim.Artık sizde fenevli medyada ki yalan haberleri okuyup adeta Florya'nın Müdürü gibi konuşmayın herşeyden önce hangi futbolcu olursa olsun onun hakkını yiyorsunuz.

E artık yeter. Yakında şöyle haberler bekliyorum:

Lincoln odasına kapandı, yemek yemiyor.

Lincoln Bülent'e küstü, topunu aldı, evine gitti.

Sabri, Lincoln'un saçını çekti, Lincoln idmanı terketti.

Abi su adamin adini duymaktan gina geldi artik. Git kardesim Brezilya'ya sen de rahat et, biz de rahat edelim. Olmadi iste Lincoln, zorla guzellik olmuyor. Hagi'nin terlettigi 10 numara boyle bir adama da yakismiyor zaten.

Şu basın birgünden bir güne eleştirdi mi alex'i, delgado'yu ? Hep baş tacı yapıldı. Hadi Alex neyse. Öncesi var onun? Ama delgadoya ne demeli? Bu adam bu sezon sakatlıklardan oynayabildi mi? Oynadıda bir şey yaptı mı? Yok. Alex'in bu sezon takımına yaptığı katkı %5 - %10 civarı. İstatistikler ne diyor ; Lincoln bu sezon 17 maça direk etki eden adam... Lütfen hiçbirimiz basının oyununa gelmeyelim. Bunlar sadece Lincoln'e değil. Yakında Arda'yı bile bitireceklerdir bu gidişle. Gözümüzü açmalıyız.

bu fenevli medya varya....çıldırıyorum...adamların stadında kumar oynanıyor,medyadan ses seda yok..adamlar örmüş medyayı..bence lincoln kesinlikle kalmalı...ama gücünü bütün sezona yaymalı..bazı sorunları varsa çözülmeli.

Geri
Üst Alt