Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln sorguya çekildi!

Kesin başı hasan,sabri ümit çekiyordur:D:D:D

önce kendilerini sorgulasınlar..

onların konuşmaya hakkı yok hele bülent hoca hiç birşey demesin onun bu tavırlarının en büyük sorumlularından birisi

Cevap: Lincoln sorguya çekildi!

Emre'nin boğazını sıkıp taraftarın gönlünde taht kurulacaksa keskin nişancı tutayım Kadıköy taraflarında ne dersin?

zil takıp oynamazsa çoğumuz böyle bişi olursa..

fenerbahçe ve fenerbahçeli nefreti herşeyden(gs, iş, eş vs) önce geliyo malum çoğumuz için..

Lincoln eşyalarını topluyor

Sezon sonu bedelsiz olarak gönderilecek olan Cassio Lincoln, şimdiden eşyalarını toplamaya başladı.

Lig biter bitmez İstanbul’dan ayrılmayı planlayan Brezilyalı futbolcunun, Hacettepe maçı dönüşü Atatürk Havalimanı çıkışında kafileye yapılan saldırı sonrası, her defasında “Gezegenin en tutkulu taraftarı” dediği Sarı-Kırmızılılar’dan bir hayli korktuğu öğrenildi.

Lincoln, geçen sezon yaşanan şampiyonluk sonrası da, 1 gün bile kaybetmeden ülkesine dönmüş ve hiçbir kutlamada yer almamıştı. Lincoln’ün, menajeri Roger Wittmann’a, “Arap ülkelerine gitmek istemiyorum, Almanya’dan bir kulüp bulalım, olmadı Brezilya’ya dönmek istiyorum. Başka bir yere adapte olmaya çalışmak çok zor” dediği öne sürüldü.

Kaynak : Fanatik

Cevap: Lincoln eşyalarını topluyor

Neden bedelsiz olarak gidiyoki para kazanalım göndermişken

Çok sevdiğim bir söz vardır ;

"Seviyorsan özgür bırak. Dönerse senindir, dönmezse zaten senin hiç olmamıştır."

Sevgiyle kalın.

Şu dökülen bize işkence cektiren takımda özellikle son macta göz zevki verdigi için tesekkürler.

Lincoln alıcısı varsa satılmalı özellikle rus tarafına ama alıcısı yoksa hiç pahasına bırakılmamalı cunku onu tımar edicek bi hoca bulunursa illa baskılı bi hoca degil babacan bi hocada olabilir neler yapıcagını gösterdi.

esas ben eşyalarımı topluyorum, fanatik'e baskın yapıcam.

şu çapsızların yazıcak birşey bulamadıkları için uydurdukları haberleri taşımayın buraya...

Lincoln Galatasaray'ın 2011 sezonu sonuna kadar sözleşmeli futbolcusudur. Hiçbiryere gidemez, seneye takım'ın elindeki en büyük kozudur...

Böyle birşeyin sözü dahi edilemez.

NOKTA

esas ben eşyalarımı topluyorum, fanatik'e baskın yapıcam.

şu çapsızların yazıcak birşey bulamadıkları için uydurdukları haberleri taşımayın buraya...

Lincoln Galatasaray'ın 2011 sezonu sonuna kadar sözleşmeli futbolcusudur. Hiçbiryere gidemez, seneye takım'ın elindeki en büyük kozudur...

Böyle birşeyin sözü dahi edilemez.

NOKTA

Yahu yanlış anlama da,ananın karnından Lincoln ile mi doğdun?Lincoln bağnazısın resmen,hiç mi eleştirmez insan...

Emir sana bise sorcam be.

Su Lincolne neden bu kadar cok seviyorsun? Bana göre Galatasarayinde üstünde tutuyorsun Lincolnü. Neden? Nesini begeniyorsunda laf kondurmuyosun bir aciklarmisin.

Yahu yanlış anlama da,ananın karnından Lincoln ile mi doğdun?Lincoln bağnazısın resmen,hiç mi eleştirmez insan...

eleştirilir tabiki. bende eleştiriyorum. sadece saçmalamadan, çizgiyi aşmadan. fanatiklik fotomaçlık yapmıyorum.

Lincoln tek başına herkesle mücadele ediyor resmen ayıp. Bu adam Galatasaray'ı bu sezon tek başına taşıdı..

Sanki verimsizmiş gibi.. GÜNAH

takım çok iyide Lincoln'mı aksıyor???? Ne yapacak? 10 kişiye çalım atıp 3 golmü atıcak her maç ????

teknik direktör yok, futbolcu yok.. Lincoln ne yapsın... Sen hele adam gibi takımı kurda, başına adam gibi hocayı koyda Lincoln oymanasın, ondan sonra gel istediğini söyle... yazıktır...

Lincoln Galatasaray'ın en değerli varlığıdır. febelilerin, bjk'li basının oyununa gelmeyin.

Gülsenin sarkisinda dedi gibi "Bir varsin bir yoksun hep masal gibi"

Bu tabir tam Lincolne uyuyor. Senin bahsettiklerin hikaye be Emir. Tek basina mücadele ediyormusta takimi o tasimista. Birakin efendim yemezler. Bu adam takimin isrtinda bu kambur.

Ahahaha espri güzeldi Numan :D

Öyle degilmi ama. Emirde daha hala o masalin etkisinde :)

fanatik boşuna yasaklı diğil florya'da...

Parti veririm :f68.gif:

Haber çok saçma, Lincoln gibi bir oyuncunun bedelsiz bırakılması söz konusu olamaz.Eğer bırakılırsada çok büyük yanlış olur.

Lincoln gelecek sene işleyen bir takımın en iyi parçası olabilir.Bir sene daha takımda tutulması lazım.Zaten şuan için ondan iyisini mevcut olan paralarla alamayacağımızda kesinken...

Geri
Üst Alt