Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln Schalke ile anlaşmaya yakın!!NTV...

Geçen sene Kalli vardı diyosun bu sene Bülent Hoca...

Kalli o eski Alman disiplininin en büyük temsilcilerindendir yaşı itibariyle,Bülent Hoca'da herkesin gazına gelip Lincoln'e karşı tavır aldı ve "bu takımda disiplin var,kimse takımdan önemli olamaz" imajını yaratmaya çalıştı.İkiside bu yüzden doğru düzgün yararlanamadı Lincoln'den,bak Bülent Hoca bi iki sıcak davrandı Lincoln Ankaragücü ve Hacettepe karşında yine döktürdü ve takımın en iyisiydi o iki maç.

Bu adama karşı alınmış bi tavır var,o da geçen sezon sakatlanıp oynamadığı maçlardan dolayı kaynaklanıyo,herkes Lincoln konusu açıldı mı ön yargıyla yaklaşıyo,Bülent Hoca'da aynı hataya düştü ve disiplin konusunda en çok Lincoln'ün üstüne gitti.Bu adam kimseden öyle aşırı bi ilgi beklemiyo.En iyi zamanında Skibbe sadece ona davranılması gerektiği gibi davrandı,aşırı ilgi falan göstermedi,hiç bi zaman oyuncularından ayırmadı.Bu adamın iyi oynadığı zamanlarda neler yapabileceğini herkes biliyo,umarım gitmez ve takımın başına adam yönetimini iyi bilen biri gelir,o zaman görün siz Lincoln'ü...

sadece o noktaya takılacağını tahmin ederek yazmak istememiştim aslında Bülent hoca kalli kısımını. Zira öyle de olmuş. Diğer yazdıklarıma ne diyeceksin? Tavırla falan alakası yok bence bu adam çalışmadı. İş olmadı mı aş olmaz,İşleyen demir ışıldar vb... Hiçbir teknik direktör bu kadar fark yaratamaz ilk yarı ikinci yarı arası. Kendi kendini harcadı. Biz de çok sevdik arada bizi de mahvetti. Kalli genç savaşan,disiplinli takım kurmaya çalıştı, iyi ucuz transferler yaptı. Disiplinli lincoln ü de oraya koymak istedi. olmadı. kalli gitti. Bu sene... başta herşey güzeldi. sonra Skibbeyi de yaktı. Bence iyi adamdı iyi hamleleri vardı yerden, güzel futbol oynuyorduk. Şimdi de Bülent Hoca gidecek... sonra?

Cevap: NTV: Lincoln, Schalke ile anlaşmaya yakın

Gitmesi için dilek diledim bugün ama Schalke'nin bilmemnecisi imkan yok diye açıklama yaptıydı.

Benim bildiğim Schalke eski yamasını almaz!

Cevap: Lincoln antrenmanlara çıkmıyor

Bu konu artık maalesef çok can sıkmaya başladı Semih Metin arkadaşımın dediği gibi bu kadar kırılgan,vurdumduymaz,kendini takımdan soyutlamış bi futbolcu olmaz şu anda baktığımız zaman dünyanın en iyi 2 futbolcusu cristiano ronaldo ve lionel messi gibi görünüyor bunların ne bir antremana sebepsiz çıkmadığını görüyoruz ne ben deplasmana gitmem diyip gitmediğini görüyoruz ne kamplara geç katıldığını görüyoruz fakat lincoln paşalar gibi bakıldığı hem yönetim,hem taraftar,hem camia bakımından herkesten fazla el üstünde tutulduğu bir ortamda hala kapris yapıyor sezon ortasında zaten bence gönderilmeliydi çünkü sezon ortasında kampa geç gelmesi kampa geç geldiği gibi bide kendi fizyoterapistiyle gelip onunda maaşını kulüpe ödetmesi,yine sezon başında en az 1 hafta kampa geç gelmesi ve gelmediği gibi kendisinden haber alınamaması ve en son dortmund lu dedenin yanında enstrüman çalarken görüntülenmesi en son yaptığı birden ülkesine gitmesiyle zaten gitmeyi çoktan haketmişti ama maalesef yönetimimiz ısrarla onu takımda tutuyor inşallah bu transfer döneminde gider...

senı sevıoruz lıncolnum helal olsun sana sahsen boyle bır hocayı ben bıle kaıle almam zaten

senı sevıoruz lıncolnum helal olsun sana sahsen boyle bır hocayı ben bıle kaıle almam zaten

böyle bir mantık olmaz ki ama aynı lincoln feldkamp'ıda takmıyodu bu lincoln sadece kendisine yaşca yakın dilinden anlayan istediğini yapan(skibbe) sadece bunlarla mı anlaşıcak böyle bir hoca dediğinde hayatını Galatasaray'a vermiş Bülent Korkmaz...

Zaten Schalke almayacak.Alırsa Magath alacak ki artık başkanları futbolun f sine karışamaz.Karıştırmaz Magath.Ve bu Magath'ın Lincoln hayranlığı kesinlike uydurma değil gerçektir.

Schalke olmasa bile başka bir klüp para verir inşallah.

Kime giderse gitsin.Yeter ki gitsin.

Floryadan güzel haberler geliyor yavaş yavaş.

İnş imzaladığı günü de görürüz.

Schalke başkanı karışmaz ama Lincoln gidince sorundan kurtulduklarını söylemişti,ister istemez bu transfer veto yiyecek!

Gelirken bekledik,giderken bekliyoruz.

Gelirken ne olur gel diye E-Mail atmıştık ne olur git diye de atsak mı :D:D:D

nereye gidersen git .. sadece git

Geri
Üst Alt