Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Emir Satriani : "Lincoln Galatasaray Demektir"

Maleesef bu Lincoln'un sorunu değil.Tüm Brezilya'lılar çok zor şartlarda futbol oynayabildikleri için parayı bulunca keyfini çıkarmak istiyorlar.Ronaldinho'da böyle Robinho'da.(Bir Kaka tam anlamıyla profosyonel diyebiliriz ama oda zaten zengin aileden geliyordu)Böyle oyuncuları ya disipline sokacaksın yada takım içi dengeleri bozmamak için göndereceksin.Mesela Schalke en önemli hücum gücünü niye 5m gibi bir rakama bıraktı?Ayrıca Lincoln gittikten sonra Schalke'nin Şampiyonlar liginde çeyrek final oynadığını unutmayalım.

Lincoln: I still have work to do in Turkey

Lincoln is keen to stay in Galatasaray under new coach Frank Rijkaard.

The former Barcelona coach signed a two year contract with the club on Saturday, and Lincoln is looking forward to work with Dutchman.

”I will continue to work hard, and I don't think I will leave Galatasaray. I still have work to do in Turkey. The next season will be very different I believe, says Lincoln.

The Turkish league will begin on August 9, but Galatasaray will start the season on July 16, when the club plays in the second qualifying round of the Europa League.

https://www.lincolnofficial.com/en/latest_news.asp??AjrDcmntId=6837

Maleesef bu Lincoln'un sorunu değil.Tüm Brezilya'lılar çok zor şartlarda futbol oynayabildikleri için parayı bulunca keyfini çıkarmak istiyorlar.Ronaldinho'da böyle Robinho'da.(Bir Kaka tam anlamıyla profosyonel diyebiliriz ama oda zaten zengin aileden geliyordu)Böyle oyuncuları ya disipline sokacaksın yada takım içi dengeleri bozmamak için göndereceksin.Mesela Schalke en önemli hücum gücünü niye 5m gibi bir rakama bıraktı?Ayrıca Lincoln gittikten sonra Schalke'nin Şampiyonlar liginde çeyrek final oynadığını unutmayalım.

Bu farklı birşey Brezilya falan bunlar değil olay ya ciddi garip birşeydir bu ya!!

KOSKOCA GALATASARAY camiası lincolndur bravo yaa!!!!

Ozaman lincoln'u tutun arkadasım Küçüçük GALATASARAY klübünü değil;);) öylede görünüyor zaten!

Bu farklı birşey Brezilya falan bunlar değil olay ya ciddi garip birşeydir bu ya!!

KOSKOCA GALATASARAY camiası lincolndur bravo yaa!!!!

Ozaman lincoln'u tutun arkadasım Küçüçük GALATASARAY klübünü değil;);) öylede görünüyor zaten!

Tabiki Galatasaray Lincoln demek değildir ben sadece bu disiplinsizlik olayı ile ilgili birşey söylemek istedim.

Doğru renkdaş çeyrek final oynadı Schalke ama ligde nal topluyorlar 2 senedir.Rakitic Lincoln'ün çeyreği olamadı.Schalke taraftarı,Kuranyi filan hala ağlıyorlar Lincoln diye.Ama Schalke'deki Lincoln daha farklıydı sanki.Burada biraz daha umursamaz olduğunu düşünüyorum.Türkiye'nin havasından suyundan mı nedir?Gelen çoğu yabancının ilk düşüncesi yatış oluyor.Lincoln bize istediğinde neler yapabileceğini gösterdi.Lincoln Galatasaray'dır demiyorum ama i.in bilmemneresine de sokmamız gerekmiyor adamı.

bu lıncolnu savunan arkadasları anlamakta gucluk cekıyom bu lıncoln galatasaraya ne vermeskı bukadar sevılıyo oyunu oynayan arda kewell baros servet takımdakı dıger oyuncular parayı alan encok tatıl yapan lıncoln nasıl bu adamı savunursunuz sızı anlamıyorum tamam kendı gorusunuzde galatasarayımız sokaga atacak cok parası yok bence taraftar boyle olunmaz

Birşeyler yazıcam ağır kaçıcak o nedenle bundan başka yorum getirmiycem bu başlığa.

Sorun Lincolne bakış açıları.Emir Lincolne gözlükle bakıyor biz ise gözlüksüz.Olay bundan ibaret.

Hiç kimse Galatasaray'dan üstün değildir.Bizim sevgimiz formanın içindekine değil " Parçalı " yadır...

Lincoln iyi futbolcu olabailir.

Kafasına eserse, Galatasaray'da muhteşem bir sezon geçirip efsane de olabilir.

Lincoln futbol adına herşeyi yapabilir Galatasaray için.

Ancak, Lincoln Galatasaray'dır demek ...

Ayıp :)

Komik bile değil, itici.

Lincoln iyi futbolcu olabailir.

Kafasına eserse, Galatasaray'da muhteşem bir sezon geçirip efsane de olabilir.

Lincoln futbol adına herşeyi yapabilir Galatasaray için.

Ancak, Lincoln Galatasaray'dır demek ...

Ayıp :)

Rendaş affedersinde ayıpın da ötesinde ya.Bu adam bize dünya'nın en güzel futbolunu sergilese bile böyle bir kelime kullanılmaz.Biz ki futbolcu için takım tutmayan taraftarız.Hagi'leri Popescu'ları gördük böyle cümleler kullanmadık!!!

Yakında Lincoln Cumhuriyeti falan demeye başlarlarsa hiç şaşmam!!!

Ben Metin Oktay'ın,Hakan Şükür'ün,Bülent Korkmaz'ın Galatasaray oldugunu takımı tutuyorum,Artık Galatasaray bu egoiste kaldıysa ben Galatasaray'lı degilim ...

Doğruları söylemiş ama hepiniz başlığa takılmışsınız.

Kimsenin Nonda'ya Linderoth'a sesi çıkmıyor da Lincoln'e yükleniliyor. Yürü be Emir :D

Forum saçma sapan Lincoln konularıyla dolu...

Sorun zaten başlık Meric :) Lincoln'ün tekniğine oyunculuğuna zaten lafımız yok. Yaptığı çocukca küsmeler dışında iyi futbolcu. Ama Lincoln Galatasaray'dır demek biraz ağır kaçmış. Başlık değiştirilsin :p

Yönetici Notu : Mesaj düzeltildi.

Adaşa bak bea :D Yüre be Caner

Rendaş affedersinde ayıpın da ötesinde ya.Bu adam bize dünya'nın en güzel futbolunu sergilese bile böyle bir kelime kullanılmaz.Biz ki futbolcu için takım tutmayan taraftarız.Hagi'leri Popescu'ları gördük böyle cümleler kullanmadık!!!

Yakında Lincoln Cumhuriyeti falan demeye başlarlarsa hiç şaşmam!!!

Ben Mod'm ...

Abartmayayım dedim. :)

Yazdıklarımızı anlamayan arkadaşlara sesleniyorum.Biz Lincoln'ün futboluluğuna hiç birşey demiyoruz.Adam da harika bir bilek var ama hiç bir oyuncu içinde Galatasaray gitme dur diye yalvarmaz.Ayrıyetten Galatasaray taraftarı her zaman futbolcusunun arkasındadır taki saçma saçma konuşmalar davranışlar yapmadığı sürece;).Birileri gibi futbolcuya bağlı değiliz.Tribünü dolduran belki azıcık katkısı var ama tribünü dolduran Lincoln değildir.Lincoln'u bende seviyorum her futbolcumuzu sevdiğim gibi ama hayran değilim.2yıldır geliyorum,dönüyorum diyor ey lincoln hayranları siz bizden daha fazla biliyorsunuz bu cümleleri eğer ki bir adam doğru düzgün hala dönemediyse sorun arkadasın saydığı gibi teknik ekip,fizyoterepist,saglık ekibi vs vs de değildir sorun kendisindedir.Kimse kim olursa olsun Futbolcuyla GALATASARAY'I yan yana tutamaz eş değer SAYAMAZ........!!!!!

edit:Nuri renkdaş anlamıştım zaten :);)

Geri
Üst Alt