Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Emir Satriani : "Lincoln Galatasaray Demektir"

Bizim için kendine feda etti Caner. :D

Laz senin içinde de böyle psikopat bir ruh var mı :D

arkadaşım başlığı değiştir.

kimsenin galatasaraylılığını sorgulamak kimseye düşmez ama galatasarayı tek bir futbolcuya indirgeyecek kadar dar düşünün biri kusura bakma ama zaten galatasaraylı değildir.

1000 senelik bir değerden bahsediyorsun sen.bu vatan için şehitler vermiş bir değer galatasaray.

insan galatasarayın tarihinden utanır bu lafı söylemek için.

lincolnle ilgili kişisel düşüncelerine saygı duyarım ama lincoln galatasaray demektir ne demek?

ne zamandır tek bir futbolcu galatasarayla bir tutulmaya başladı.

metin oktay haricinde kimseye bu laf söylenemez.belki metin oktaya bile.

çıkın artık bu yeni hagi yaratma kompleksinden.

1000 tane lincoln ,tekerlekli sandalye basketbol takımımızda oynayan engelli basketçilerimizden birinin tırnağı olamaz.

sen yanlış forumda dolaşıyorsun.antu ya gidiceksin.orada alex fenerbahçe demektir diye konu açarsan seni alkışlarlar ve daha çok ilgi çekersin.

en yakın zamanda galatasarayımızın tarihini okumanı tavsiye ederim. okudun ve düzelmedin diyelim o zaman galatasaraylı bir psikologa gitmeni ve vereceği ilaçları düzenli kullanmanı tavsiye ederim.

Başlık gördüğümde sonra zaten yazıyı okumadım..

Şu başlık anca rakiplerimizin sitelerinde yer alabilir.İzin alıp oralarda açın bence.

Yazıyı okumadım bile o gene saçmalıklar yazdığınızı biliyorum çünkü.

Ve bu saçmalıklarınız yüzünden takım bu hale geldi ama hale saçmalamaya devam ediyorsunuz.

Çok yazık çok.

Sahada aslan gibi savaşan o Galatasarylı futbolculara yazık. Boşuna mücadele edip Taraftarın sevigisini kazanmaya çalışıyorlar.

Ama bilmiyorlarki Galatasaray taraftarı sadece konuşan ve para çalan adamları sever ve içinden gelenleri dışlar.

Yazık çok yazık.

Şu başlık anca rakiplerimizin sitelerinde yer alabilir.İzin alıp oralarda açın bence.

:016:

Lincoln GALATASARAY'ın simgesi ,imgesi vs vs hiç birşeyi olamaz.Bu nedemektir.Lincoln GALATASARAY'DIR ne demektir bunu anlamıyorum,anlam veremiyorum.Bu yazıyı yazan arkadasa söylüyorum.''Dostum sen lincoln Galatasaray'a gelmeden önce hangi takımı tutuyordun ?''

Barça Külüb itibarı yüzünden o zaman dünyanın en iyisi olan Ronaldinho'dan vazgeçti.

Siz külübün itibarını yerle bir eden adamı alkışlaya durun.

Siz ne kadar itibarsız,güçsüz,küçük bir Galatasaray istiyorsanız bizde o kadar çok itibarlı,güçlü ve büyük bir Galatasaray istiyoruz.

Yazıyı bir defa daha okudum gözümden kaçmış:).Biz boşuna post yapıyomuşuz.Sadece post sayımızı yükseltmek için.Ey lincoln hayranı senin yaptığın ne?2 yıldır hep aynı şeyleri dediğine eminim bu sene güzel olcak bu sene böyle olcak.Ama yazık diyorum çok yazık...

Barça Külüb itibarı yüzünden o zaman dünyanın en iyisi olan Ronaldinho'dan vazgeçti.

Siz ne kadar itibarsız,güçsüz,küçük bir Galatasaray istiyorsanız bizde o kadar çok itibarlı,güçlü ve büyük bir Galatasaray istiyoruz.

Biz Lincoln'den çoktan geçtik zaten...

Ben artık ne diyeceğimi bilemiyorum.

Ronaldinhoyu kovdu evet ama altından Lionel Messi çıktı sende M.Güven var

Hocam eyvAllah Lincoln aşkın çok ama başlık olmamış.

Lincoln'e çok çok haksızlıklar yapılıyor ama koskoca Galatasaray Lincoln'e kaldıysa peheyy yandık demektir :).

Yani başlığı değiştir istersen...

Lincoln maç seçmez ha?

Sivas deplasmanları,Bordoeaux,Hamburg.Bide Almanyaya gitti şov yapacak diye kaptan çıkarıldı yine maç seçti...

Siz ya da diğerleri vazgeçtiniz ya Rijkaard?

BİZ VE DİĞERLERİ vazgeçti!!.Ya Rijkaard'da vazgeçtiyse !! Gene lincoln-GALATASARAY'DIR MI diyceksiniz yoksa lincoln shalke'ye geri dönerse örnek veriyorum Lincoln-Shalke'dir mi diyeceksiniz?? Okadar büyük ya lincoln

Geri
Üst Alt