Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Emir Satriani : "Lincoln Galatasaray Demektir"

Lincoln Galatasaray demekse vay o Galatasaray'ın haline.Lincoln sevgisi Galatasaray sevgisinin önüne geçmiş bu adamların.

Hersene aynı şey: Seneye görün Lincoln'ü, aslandır o, kaplandır o, offf söyle frikikler atar antremanda(Ne hikmetse göremedik bir türlü), herkes yatar o çalışır... Galatasaray'da bu kadar para harcanan ve harcanmaya devam eden, aldığı paranın hakkını vermeyen bir adama bu kadar tahammül edildiğini görmemiştim.Yetmezmiş gibi bir de olanları anlamak istemeyen Lincoln'cüleri gördükçe şaşkınlığı bir kat daha artmakta.

Sanırım bunun sorumlusu da Özhan Canaydın, ne yaptı etti daralttı Galatasaray taraftaının vizyonunu.Lincoln'e ''Hadi len ordan'' diyemeyecek hale geldi taraftar.

Bu başlık benim çok sinirime dokundu.Ne demek ya Lincoln Galatasaray demektir?

Başlığı eğiştirmek neye yarar, konunun içeriği önemli değil mi?, başlık değişse bile içerik aynı.

Çok istiyorsanız Emir Satriani: "Lincoln Galatasaray için önemlidir" yazalım ama zihniyet aynı iken hiçbirşey değişmez.

Siz aklı selim yorumlar yapın ki, en azından bir kişi daha ceza almasın.

Siz ya da diğerleri vazgeçtiniz ya Rijkaard?Ayrıca Galatasaray'la Chelsea'yi, Barcelona'yı, R. Madrid'i, Man.Utd.'ı yarıştırmaktan, kıyaslamaktan vazgeçin.

Rijkaard'ın Lincoln'ü kadroda düşünmediğini biraz zaman geçsin göreceksiniz,iddialı konuşuyorum ama utanmayada razıyım!

Yazık vallahi yazık.Lincoln Galatasaray ise bu takımdam ayrıldığı zaman ne yapacaksın.Lincoln Mersin İdman Yurdu'dur.Lincoln Kepez Belediyespor'dur mu diyeceksin.

O yoksa TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜ de yoktur demek rezilliktir.

şu son 4-5 başlık Lincoln üzerine.Başka tartışcak bişey yokmu.

Lincolnu takımdan cıkarınca yerine baska bir arda bulucaksın sanırım

Lincoln'u alt yapıdan mı çıkarttık ...

Nasıl Kewell ve Baros gibi karakterli oyuncuları transfer ettiysek transfer yapacagız ...

Bu mesajı alıntı yapıp,fakir edebiyatı yapmayın

Gitse de kurtulsak, Lincoln'den de Lincoln'cülerden de.Ne bu yahu?İşin suyunu çıkardılar iyice

Gidince hepinize birer tane kına benden

emir satriani istediğini zaten aldı.bütün ilgiyi üzerine çekmeye başardı.şimdi birde hikaye yazar misler gibi."emir satriani den fenerbahçelilere masallar.LİNCOLN GALATASARAY DEMEKTİR" diye katmerlenir ünü.

Yahu Fenerbahçe geçici Hooijdonk ile gelen başarılardan sonra, tüm rekorları kıran, 3 şampiyonluğun da başrolünü oynayan Alex için bile bunu söylemez, söylememiştir.

Biz UEFA döneminde Hagi için bunu söylememişizdir.

Ben de bu arkadaşın zırvalıklarını evelden beridir bilirim, yazıyı da okumadım ama ben yazayım da millet gıcık olsundan başka bir amacı olduğunu düşünmüyorum bu tür yazıların.

Aynı eski ben. :p

Cevap: Emir Satriani : "Lincoln Hakkında"

Konu amacından uzak ve gereksiz tartışmalar doğurduğundan,buna bağlı olarakda ceza alan bir çok üyemiz olduğundan ve en önemlisi Galatasaray sevdasını incitecek tarzda bi başlık olmasından dolayı konu kilitlenip,konu başlığıda değiştirilmiştir.

Bilginize...

Saygılar...

GSCimbom Yönetimi

Lincoln satıldı (mı) ?

Lincoln satıldı!..

28 Haziran 2009 Pazar * 09:40

Yönetimimiz en kısa sürede yollarını ayırmak istediği sambacının bağlı bulunduğu menajerlik şirketi ROGON’un yetkilileriyle İstanbul’da masaya oturdu.

Yönetimimiz en kısa sürede yollarını ayırmak istediği sambacının bağlı bulunduğu menajerlik şirketi ROGON'un yetkilileriyle İstanbul'da masaya oturdu. Toplantıda Lincoln'ün, Almanya şampiyonuna satılması için anlaşma sağlandı

Takımımız Galatasaray'ın problemli yıldızı Cassio Lincoln'e Bundesliga yolu gözüktü.

İki yıldır oynadığı futboldan çok sorunlarıyla gündeme gelen ve Hollanda kampına da katılmayan Brezilyalı futbolcuya ihtarname çekip, İstanbul'daki evine tebligat gönderen sarı-kırmızılılar, sambacının menajerlik şirketi ROGON'la masaya oturdu. Yapılan toplantıda, Lincoln'e takım bulunması kararlaştırıldı.

ROGON yetkililerinin, Lincoln'ü Bundesliga'ya götürme noktasında kararlı oldukları ve bu konuda Galatasaray'a garanti verdikleri öğrenildi.

ROGON'un, Brezilya'dan Sao Paulo'nun yanı sıra daha önce Werden Bremen ve Schalke için ismi geçen Lincoln'ü, geçen yıl Almanya'da şampiyonluğa ulaşan Wolsfburg'a götürecekleri ifade edildi.

Şampiyonlar Ligi şansı

ROGON yetkililerinin, “Wolfsburg bize yakın bir takımdır. Bu kulüpte forma giyen bazı yıldız futbolcular bizim menajerlik şirketine bağlıdır. En kötü olasılıkla böyle bir çözüm bulabiliriz” dedikleri kaydedildi.

Senelik 2.5 milyon euro aldığı Galatasaray'dan aynı şartları sunacak başka bir takıma gitmeye sıcak bakan sambacının ise, Şampiyonlar Ligi'nde yer aldığı için Wolfsburg'ta oynamak istediği belirtildi. Daha önce Lincoln için Halil Altıntop takasını düşünen idareciler, gurbetçi futbolcunun Türkiye'ye gelmek istememesi nedeniyle Brezilyalı yıldızı satarak para kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Sarı-kırmızılılar, Cassio Lincoln'ün satışından en kötü olasılıkla 3 milyon euro kazanmak istiyor.

Kaynak: Milliyet

Cevap: Lincoln satıldı (mı) ?

Aynı haberi şimdi ben koyuyordum.İnşallah doğrudur.

Lincoln: Geliyorum!

G.Saray'da sezon açılışına izinsiz katılmayan ve haber alınamayan Lincoln ortaya çıktı!.. Adnan Sezgin'i telefonla arayan menajeri Wittman'ın, Brezilyalı yıldızın pazartesi günü kampa katılacağını bildirdiği öğrenildi. Lincoln'e tarihi para cezası verilecek.

Kaynak:Fotomaç

evet 2-3 e bile satılmalı çünkü verilen yıllık maaş çok yüksek bu paradan kurtuluruz...

Para cezası vermenin bir sınırı yoksa 3.5 Milyon € ceza verin aklı başına gelsin :)

Geri
Üst Alt