Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln satıldı (mı) ?

Onun cevabini alsak fena olmaz aslinda kardesim haklisin.

Buyurun soralim. Cevap verin hadi :)

cevap yok tabi

savunmaya kalksalar futbolculuğunu savunabilirler o da kısıtlı kalır,

bizim derdimiz bu adamın iş ahlakıyla ilgili.

aslında en güzel cevabı alp yalman vermiş

Konu lincoln bizde lincolnü konusuyoruz istersen abartma he? Istedigimi söylerim bu adama!

Bu takima, kendine tapan o taraftari hice sayan adama istedigimi söylerim küfür etmeden tamammi?

Sen bana karisamazsin!

Saygı çerçevesini aşmadan istediği şeyi der!Sonuçta az çekmedik bu adamdan

Konu lincoln bizde lincolnü konusuyoruz istersen abartma he? Istedigimi söylerim bu adama!

Bu takima, kendine tapan o taraftari hice sayan adama istedigimi söylerim küfür etmeden tamammi?

Sen bana karisamazsin!

Ben zaten ona birşey söyleme demedim ki.Benim avatarım ve imzamla ilgili yaptığın yorumla ilgili söyledim.

Üstteki yorumları birdaha oku istersen!

İstediğini söyle Lincoln'e yada başkasına.Yorum senin...

Arkadas avatarinla imzanin zit düstügünü söylemeye calisti bende onu destekledim.

Cünki hakli. Avatarinda lincoln degilmi? Oda bi sekilde konu ile ilgili. Kaldiki bana birtane konu gösterki hic dagilmadan o konu üzerinde konusulsun varmi?

Arkadas avatarinla imzanin zit düstügünü söylemeye calisti bende onu destekledim.

Cünki hakli. Avatarinda lincoln degilmi? Oda bi sekilde konu ile ilgili. Kaldiki bana birtane konu gösterki hic dagilmadan o konu üzerinde konusulsun varmi?

Ya nasıl sen kendi düşüncelerine göre yorum yapıyorsan bende öyle taktir etmişim.Saygı göstermen yeterli.Dediğim gibi benimle ilgili kişisel birşey.Kurallar dahilinde.Sorun yok bana göre...

renktaş adam takım da olmak istemiyor,neredeyse uefalık olmuşuz hala bu sorunu sahiplenmeye çalışanlar var. bilelim dimi,belki biz yanlış düşünüyoruz, neymiş bu adamı bu kadar önemli kılan

Bilmem kaç gol bilmem kaç asist,daha ne olsun dimi ama:ka10:

Avatarda var diye neden tepki gösteriyorsunuz. Adam belki futboluna sempati duyuyor. Nihayetinde Lincoln beyefendi hakettiğini alacak zaten (bakınız gscimbom giriş sayfası). İsteyen istediği avatarı koyar. Hain ilan etmek çok doğru değil. Fakat arkadaş genel kanıyı düşünerek bir değişiklik yapsa duyarlı davransa yakışır. Yok avatarı öyle böyle diye eleştirmek yine de yanlış bence.

O avatarin altina o imzanin yakismadigini düsündük, halada ayni düsünüyorum ben ne var bunda?

Dün TV NET’te yayınlanan Futbol Masası programın gelen bir e-mail, Galatasaray’ın Lincoln’ü silmeden evvel, Brezilyalının Galatasaray ile bağlarını çoktan kopardığını gösterdi.

Sezon sonu itibari ile ülkesine giden ve takımı çalışmalara başlamasına rağmen dönmeyen Lincoln'e Galatasaray'dan tepki gelirken, oyuncunun dönmeme kararını çok daha önceden verdiği anlaşılıyor.

TV NET'te yayınlanan Eyüp Karakuş'un sunduğu Kemal Belgin'le Futbol Masası programına mail atan Onur Balpınar isimli izleyici Lincol'e şans eseri Brezilya'da rastladığını ve kendisine Galatasaray ile ilgili kararını anlattığını yazdı.

İşte Lincoln ile görüşen Balpınar'ın o maili:

"İyi günler;

Ben Onur Balpınar...

Aslında işlerimden dolayı çok tv izleyen birisi değilim. Programınıza denk geldim ve bu maili atmak istedim. Yine bir iş seyahati için gittiğim Brezilya'da inanması güç ama Lincoln'e rastladım.

Bir fuar nedeniyle bulunduğum kıyı kenti Minerio'da bir cafe'de gördüğüm Lincoln ile konuşma imkanı buldum.

Şu an için Türkiye'ye sadece sözleşmesinin feshi için dönebileceğini, bundan sonraki kariyerini Bundesliga olmazsa Brezily'ada sürdürmek istediğinden bahsetti.

Anlıyacağınız durum iyice karışık.

Bu konuda bilginiz var mı?

Saygılar sunarım..."

Medyaspor

O avatarin altina o imzanin yakismadigini düsündük, halada ayni düsünüyorum ben ne var bunda?

Şimdi şöyle Numan kerdeşim, bizim Arda'da euro beleşoğluyla arkadaş hatta çok yakın dost. Arda yakışıksız mı davranıyor? Bu Arda'nın gönül bağıdır. Belki o arkadaşda o şahsiyete hayran bir gönül bağı koymuş. Ha bana sorsan değil onun resmini koymak artık adını bile yazmak içimden gelmiyor, tokatlayasım var o derece. Üstelik çok eski mesajlarda vardır deli gibi savunurdum o adamı ben, laf ettirmezdim maç izlerken. Yani anlatmak istediğim düşünceye saygı olmalı. Yoksa ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum Numan.

nerde kalmıştık Lincoln'ü 'XXX 'e alıştırıp ondan kurtulmalıyız.Bu konuda önerilerinizi bekliyorum :D

Geri
Üst Alt