Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln Tişörtleri Elde Kaldı!

Bence bu haber sallama.Ben bu t-shirtü Adana da daha Hamburg maçı öncesine kadar kaç defa aradım bulamadım.Tır'daki adamada sordum Gs store ürünleri satan bir mağazayada sormuştum bu t-shirtü ikiside Lincoln t-shirtünü artık piyasada bulamayacağımı ürünün kalmadığını söylemişlerdi..Sivassporla oynadığımız kupa maçından öncede mecidiyeköydeki çadırda bakmıştım ama görememiştim.Yani haber bence sallama ama zaten artık satılsada kimsenin alacağını sanmıyorum. :)

Lincoln efendi kendinin Galatasaray'da yeri olmadığını bu tabloya bakarak anlar herhalde :)

Lincoln öncelikle adam degil.Kewell-arda-baros dururken lincolnü alsak allah sorar adama ne yaptin sen diye. :D:D

lincoln sola bakarken sağ top atıyor ya,işte tam o an da suratına osmanlıyı yapıştırmak isterdim.

T-Shirtlerinide al git Lincoln.Daha da buraya gelme.:D

Adnan POLAT : "Lincoln G.Saray forması giyemeyecek"

03 Temmuz 2009 Cuma * 20:21

Başkanımız Adnan Polat, "Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giyemeyecek" dedi.

Başkanımız Adnan Polat, henüz takıma dönmeyen Brezilyalı futbolcu Lincoln'ün, bundan böyle Galatasaray forması giymeyeceğini söyledi. Show TV'de ana haber bültenine bağlanan ve Ali Kırca'nın sorularını yanıtlayan Adnan Polat, henüz ülkesinden dönmeyen ve takımın Hollanda'daki hazırlık kampına da katılmayan Brezilyalı oyuncuyla ilgili, ''Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giymeyecek'' dedi. Başkan Polat, Lincoln'ü gelecek sezon takımda düşünmediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Cevap: "Lincoln G.Saray forması giyemeyecek"

Bu açıklama ayrıca irdelenmeliydi. 20.21 den beri ajansların yayınladığı haberin, bizim forumumuzda da olması gerekirdi.

Polat Lincoln'ün biletini kesti !..

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, "Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giyemez. Tesislerde antrenman bile yapamaz" dedi.

Başkan Adnan Polat, Lincoln'ün biletini kesti. Galatasaray'a geldiği günden beri sürekli ülkesinden geç dönme alışkanlığını bırakmayan ve bu sezonda yeni sezon kampına hala katılmayan Casio Lincoln için son noktayı başkan Adnan Polat koydu. Show TV Ana Haber Bülteni'ne telefonla bağlanan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, "Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giyemez. Tesislerde antrenman bile yapamaz" dedi.

Lincoln sezon bitiminin ardından ülkesine gitmiş ve takımın antrenmanları başlamasına rağmen henüz ülkesinden dönmemişti.

ligtv.com.tr

Show TV'de söyledi , çok çok çok doğru bi hareket.

Bu forma kutsaldır, hak edenindir. Lincoln çok yetenekli olabilr, fakat bu formayı hiç mi hiç haketmedi.

Ama tabi ki, her zaman ki gibi hep beraber.. Lincolnnnnnnnnnn Lincolnnnnnnnn(!)...

Herkezin ve herkesimin durumunu merakla beklediği, Casio Lincoln ile ilgili almış oldukları kararı Başkan Adnan Polat, bütün topçularımızın kulağına küpe, aleme ibret, tüm rakip takımlarada örnek olsun.. dercesine açıklamıştır ki, Örnek bir Başkanlık örneği sergilemiştir. Yönetim kurulumuzun almış olduğu bu kararı bir kez daha yürekten tebrik ediyor, "Zararın Neresinden Dönersen Kardır.." düşüncesiyle Galatasaray yönetimine , sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum..

Satıp yerine çift yönlü bir oyuncu almamız lazım..

Az once Radyospor'a Galatasaray kongre uyesi oldugunu belirten birisi(Murat Gonenc) katildi. Lincoln'e UEFA'yi da bilgilendirip protesto cekmisiz. Bugun 4. gunu oldugu icin Lincoln'le bir alakamiz kalmamis artik. O yuzden forma giymesi imkansiz artik, kendisine kulup bulacak. Tabi bonservis bedelini biz alacagiz. Ayrica bu kongre uyesi Linderoth'un da elden cikarilacagini, seneye kadroda dusunulmedigini belirtti.

İtlaf etmek lazım.

lincoln sair e não voltar para a Turquia, você é um perdedor!

Artık gönderme zamanı geldi zararına da olsa saılmalı forumdaki Lincoln hastaları nerde ya çıkıp savunsunlar tatmin etsinler bizi..

Ohh! İçimin yağları eridi be. Lincoln denen o XXX(mod edit) kurtuluyoruz arttık :D :p

Geri
Üst Alt