Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Adnan POLAT : "Lincoln G.Saray forması giyemeyecek"

Lincoln tutuşmuştur şimdi, yarın ilk uçakla gelir bu şimdi...

- - - - -

Not: futbolcuyla resmi olarak yolları ayırmamışken hakaret edilmesini anlayamıyorum.

Ne diyecekseniz, hakaret etmeden diyebilmeyi öğrenmeliyiz.

Baskanimi bir kezde burdan tebrik ediyorum kendine ve Galatasaray kulübü baskanina yakisani yapti. Bravo baskanim, sana olan saygim ve sevgim 10 kat daha artti bugün.

Cevap: Lincoln Tişörtleri Elde Kaldı!

Lincoln'ün eline vermek gerek;

Tshirtler'i (:

Ya bu cift yonlu muhabbeti nedir yahu..Buda yeni eksigimiz mi??

Neyse Lincoln ile zaten birakin yonetimi taraftarin bile bagi kopmustu..Bence dogru olan yapildi ve zamani da uygun...

bkz. katran ve tüy getirin

Çok zamansız bir açıklama bence,burda oyuncunun eline direkt koz veriyorsun,adam gelir türkiyeye cezasını öder ve paf takımla idmana çıkıp parasını cebe indirir yada fifaya bu açıklamayı delil olarak götürür bonservisini ister veya onu isteyen kulüpler rahatlıkla pazarlık yaparlar...

Lincoln konusunda kesin bir şey olmasaydı; bence A.Polat böyle bir açıklama yapmazdı.

Ya bir takıma verildi yakında açıklanacak ya da elemiz güçlü olayı FIFA çözecek. Yoksa öyle 3,5 milyon euro alıp; kadro dışı kalıcağını düşünmüyorum.

Lincoln tutuşmuştur şimdi, yarın ilk uçakla gelir bu şimdi...

- - - - -

Not: futbolcuyla resmi olarak yolları ayırmamışken hakaret edilmesini anlayamıyorum.

Ne diyecekseniz, hakaret etmeden diyebilmeyi öğrenmeliyiz.

Benim kullandığım kelime hakaret dozunda değildi bence ama olsun. Kullandığım kelimelere daha fazla dikkat ederim artık..

Çok zamansız bir açıklama bence,burda oyuncunun eline direkt koz veriyorsun,adam gelir türkiyeye cezasını öder ve paf takımla idmana çıkıp parasını cebe indirir yada fifaya bu açıklamayı delil olarak götürür bonservisini ister veya onu isteyen kulüpler rahatlıkla pazarlık yaparlar...

Nasil bi kozmus bu birader? Sezon bitmeden bavulunu toplayip ülkesine gidiyor izin almadan, kampa gelmiyor haber vermiyor. Daha ne kozuymus senin bahsettigin bir anlativer.

Ne kozu vermişler Lincoln'ün eline renkdaş. Lincoln her türlü terbiyesizliği ve disiplinsizliği yapsın, burada suçlu hala GS yönetimi midir? Lincoln parasını da alamadan yollanacak..

Arkadaşlar bu adam geçen senede geç gelmedimi? ne ceza aldı peki? 100 bin euro diyelim,şimdi adam geç geldi diye adamdan 5 milyon euro talep edemeyiz,en fazla keseriz yine bir ceza ve adam kadroya girmeyecegini bildigi için pafla idmanlara çıkar ve her sene parasını çatır çatır alır topta oynamaz,

Fifaya bu açıklamaları tehdit edildim diye gösterebilir derki futbol oynamamı engelliyorlar ve bonservisimi talep ediyorum diyebilir.

Diyelimki siz L10 isteyen bir kulüpsünüz ve GS sizden 5 milyon talep etmiş ama bu açıklamay duyduktan sonra 5 milyonmu verirsiniz yoksa fiyatı dahada aşağılara çekmeyimi tercih edersiniz???

Giymemesi son derece doğru bir karar olmuş.

Bravo başkan..Hem Klubümüze hemde biz taraftarlara çok büyük terbiyesizlik yaptı.

Bir arkadaş hakaret etmeyin falan demişte bir mesajında lincolnun ettiği hakaret ne olucak hava alanına inerse tekrar karşılayalım ama yuhlarla

gözlerim sevincten yasaradi, bir daha ismini duymak istemiyorum.

Lincoln lovers, hahha... yok efendim tezahurat hazirmis yok efendim pankartlar hazirmis.. artik pencereden asarsiniz o pankartlari

https://www.youtube.com/watch?v=zxeao5T-hY0

video su linkte

Adnan Polat, Buyuksun!

Biz ona dünya para ödüyoruz, parasinida catir catir aliyor almaya gelince.

Paranin hakkini futboluyla veremedigi gibi birde takima katilmiyor kafasina göre izin yapiyor.

Fifa bu durumda lincolnü hakli bulamaz bulmayacaktirda. Ribery olayindan dili yandi bizimkilerin, ayni hataya düsmeyeceklerdir adimlarini saglam atacaklardir. Ben güveniyorum baskanima.

Arkadaşlar bu adam geçen senede geç gelmedimi? ne ceza aldı peki? 100 bin euro diyelim,şimdi adam geç geldi diye adamdan 5 milyon euro talep edemeyiz,en fazla keseriz yine bir ceza ve adam kadroya girmeyecegini bildigi için pafla idmanlara çıkar ve her sene parasını çatır çatır alır topta oynamaz,

Fifaya bu açıklamaları tehdit edildim diye gösterebilir derki futbol oynamamı engelliyorlar ve bonservisimi talep ediyorum diyebilir.

Diyelimki siz L10 isteyen bir kulüpsünüz ve GS sizden 5 milyon talep etmiş ama bu açıklamay duyduktan sonra 5 milyonmu verirsiniz yoksa fiyatı dahada aşağılara çekmeyimi tercih edersiniz???

daha aşağılara çekilir tabii ki ama lincolnden göreceğimiz kadar zararı gördük ne kadar çabuk gönderirsek kardayız diyeceğim artık :D

Yolun açık olsun bir daha gözümüze gözükme :D

Bu kadar beklenmesinin 1 numaralı nedeni Rijkaard'dır bence. Yanlış anlamayın amaç kötülemek falan değil fakat Rijkaard ''onunla özel olarak konuşacağım'' tarzında şeyler söylemişti. E baktı gelmiyor, gönderin gitsin dedi.

Yönetime ''zararın neresinden dönersek kardır'' mantığı için cidden teşekkür ederim. Gelecek sezon bizim açımızdan çok daha iyi geçecek kesin. En azından takımdaki yabancılar tamamen verim aldığımız/alabileceğimiz, forması için savaşan kişiler olacak.

Açıklamaya çok sevindim ama 5M€ya satıcağımız adamı şimdi kaça satarız acaba keşke böyle bi açıklama yapmasaydı zaten %99 göndericeğini biliyorduk

Neden böyle bir aciklama yapmasinki. Gayet iyi oldu bence. Sen degil ben büyügüm mesajini almistir umarim lincoln. Ziraa kendini takimdan büyük görür olmustu artik.

Açıklamaya çok sevindim ama 5M€ya satıcağımız adamı şimdi kaça satarız acaba keşke böyle bi açıklama yapmasaydı zaten %99 göndericeğini biliyorduk

Önemli olan gider ayak Lincoln'ü rezil etmekti. En azından bende başkan olsam göndereceğim bir futbolcu için bu şekilde konuşurdum, gider yapardım. Lincoln bizim kaç sene ki hayallerimizle, paramızla dalga geçti. Çok az bile yaptı başkan. Oy hakkım olsa sırf bu hareketi yüzünden gelecek seçimde oy verirdim Adnan Polat'a.

Geri
Üst Alt