Lincoln hakkında çıkan haberler

Lincoln sorguya çekildi!

Galatasaraylı futbolcularımız, Lincoln'ü kenara çekip uyarılarda bulundu.

Star Gazetesi'nin 16 Nisan 2009 tarihli Harun MUSLU'nun haberine göre, Cim-Bom’un önceki günkü idmanında Brezilyalı yıldızımız adeta sorguya çekildi. ‘Koşmuyorsun, çalışmıyorsun!.. Sen sorun çıkardıkça cezasını hepimiz çekiyoruz. Artık yeter’ ikazına Lincoln ‘Dizim ağrıdığı için verimli olamıyorum’ karşılığını verip kendini savundu.

Lincoln için sonunda Galatasaraylı futbolcularımız da harekete geçti... Sarı-kırmızılı takımımızın sürekli problem çıkartan Brezilyalı oyuncusu, yaptığı disiplinsiz hareketler sonrasında hep yönetimimiz ve teknik heyetimiz tarafından uyarılmıştı. Ancak bu defa takım toplu olarak sert bir ikazda bulundu.. Salı akşam yapılan idmandan önce sarı-kırmızılı futbolcularımız Sambacı’yı bir kenara çekip verip veriştirdiler...

Artık yeter!

Bu ilginç toplantıda futbolcularımız Lincoln’e tek tek görüşlerini ilettiler. Yapılan uyarılar ise şöyleydi: ‘Oynamıyorsun, koşmuyorsun, çalışmıyorsun. Önümüzde oynanacak daha 7 maç var. Şampiyonluk için henüz bir şey bitmedi. Sen sorun çıkardıkça, bir şekilde bu takımın üzerine baskı olarak geliyor. Artık yeter!..’

Bahanesi diz ağrısı

Lincoln ise takım arkadaşlarından gelen bu uyarıları sessizce dinledi, söylenenler için yorum yapmadı. Brezilyalı sadece, ‘Tamam ne demek istediğinizi anladım. Ancak şunu da bilinki dizimde ağrı var ve bu beni olumsuz etkiliyor. Tam randımanlı çalışamıyorum. Yoksa ben de elbetteki oynamak istiyorum’ ifadesini kullandı.

Kaynak: Star

Cevap: Lincoln sorguya çekildi!

Geçen sene neresi agırıyordu ? :o

ne sorugusu ... defolsun gitsin

Şiddete gerçekten karşı bir insanım ama bu adamın devası sopa. Vallahi sopa billahi sopa.

Lincoln'ü karşılamaya 5 bin kişi gitmişti havaalanına.O kadar bağlanan umutlara çok yazık oldu.

Kesin başı hasan,sabri ümit çekiyordur:D:D:D

önce kendilerini sorgulasınlar..

Sınırı aştı...Gereken ne ise yapılsın artık..

Futbolcular Lincoln'ü sorguya çekecek he bu habere neremle güleyim ben,önce herkes kendi muhakemesini yapsın Galatasaray'a bu sezon ne vermişler sonra takım arkadaşlarını eleştirsinler!

arkadaslar her habere inaniyorsunuz lincoln kendi dedi benim üzerimde cikan haberler 99% yalan dedi buda yalan

Kesin başı hasan,sabri ümit çekiyordur:D:D:D

önce kendilerini sorgulasınlar..

Sabri'ye haksızlık ediyorsun. Tamam iyi oynamıyor ama adam elinden geldiği kadar koşuyor mücadele ediyor ve aldığı parayıda düşünürsek oldukça iyi. + Emre'nin boğazını sıkıyor.

Hasan Şaş'ında takımı için neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz.

sabri'ye haksızlık ediyorsun. Tamam iyi oynamıyor ama adam elinden geldiği kadar koşuyor mücadele ediyor ve aldığı parayıda düşünürsek oldukça iyi. + emre'nin boğazını sıkıyor.

Hasan şaş'ında takımı için neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz.

:005:

Valla haber yalanda olsa gerçekte olsa problemin ortada olduğunu hiç kimse inkar edemez.Askerlik yapanlar bilirler,her devre,kendi devre arkadaşını korur ve kollar,hata yaparsa ikza eder ,devamı olursa onu dışlar ve yanlız bırakır.İşte bu durumda buna benziyor biraz.Haber belki yanlış ama takımın lincolne olan tavırlarını artık sağır sultan biliyor dolayısı ile lincolnün kafasına göre hareketleri elbette diğer arkadaşlarını etkiliyor.

Güncel GScimbom.com Blog Sayfam

Sabri'ye haksızlık ediyorsun. Tamam iyi oynamıyor ama adam elinden geldiği kadar koşuyor mücadele ediyor ve aldığı parayıda düşünürsek oldukça iyi. + Emre'nin boğazını sıkıyor.

Hasan Şaş'ında takımı için neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz.

Emre'nin boğazını sıkıp taraftarın gönlünde taht kurulacaksa keskin nişancı tutayım Kadıköy taraflarında ne dersin?

Geri
Üst Alt