Lincoln'den Haber Var!

süper yetenek bize zaman zaman çok katkı sağladı tabi bizim türk mantıgı adamın özel hayatını bırakıp keşke birazda sahada yaptıklarına önem verseydik

Lincoln geldiginde takim kazmalar ile doluydu, seneler sonra iyi bir yabanci geldi diye gözümüzde cok büyüttük Lincol'nü. Deplasmanlara sakatim ayagina yatip gitmeyen, sadece cani istedigi zaman oynayan birisiyidi. Berlin macinda haketmedigi halde kaptanlik verildi adama sirf topunu oynasin diye...

süper yetenek bize zaman zaman çok katkı sağladı tabi bizim türk mantıgı adamın özel hayatını bırakıp keşke birazda sahada yaptıklarına önem verseydik

aynen daha onun gibi süper orta yapan biri gelmedi bize. uzun pasları ortaları sneijderden bile daha etkiliydi adamın. bir ortayla maçlar aldırdı bize. tabi o ana kadar pek bişey yapmazdı o ayrı. ben çok beğeniyorum bu adamı

Kim ne derse desin reis bu gözlerin gördüğü en klas topçuydu.. Ben Rijkaard'lı kadroda görmek isterdim, gittiğinde çok üzülmüştüm..

Malesef korkak in tekiydi, Volkan dan nasil kacmisti... Wesley herkese tokat gecirdi. Adamlik budur. Ve o yüzden de bizden gitti.

Lincoln son yıllardaki en kaliteli yabancılarımızdan biridir bence muazzam bir futbolcuydu yetenek açısından disipsizlinliği sıkıntı olan yanıydı onu kontrol edip kullanabilecek bir sistem olsaydı eğer çok daha fazla faydalanabilirdik.

İlk sezonunda süper lige alışma sezonuydu. 2.sezonunda 9 gol 22 asisti var..Sonrasında özel hayatı falan bahane edilip kovuldu..

Disiplinli bir Yönetim ve adam gibi bir Hocamız olsa, bizde cok is yapardı. Bir Alex olabilirdi..

başarısız yönetim tarafından harcandı, hedef yapıldı, fenerde olsaydı el üstünde tutulurdu.

Malesef korkak in tekiydi, Volkan dan nasil kacmisti... Wesley herkese tokat gecirdi. Adamlik budur. Ve o yüzden de bizden gitti.

Hee ozmnd oyuncu alisinda nasil dövüşür kalibiyetine bakip alalım

Istersen spartacusu alalim..oyunculugu idare eder ama iyi dövüşür.

Hey Allahım ne msntik dışı seyler..

Ondan sonra tr futbolu niye gelismiyor diyorlar

* LG G2 Tapatalk *

Hee ozmnd oyuncu alisinda nasil dövüşür kalibiyetine bakip alalım

Istersen spartacusu alalim..oyunculugu idare eder ama iyi dövüşür.

Hey Allahım ne msntik dışı seyler..

Ondan sonra tr futbolu niye gelismiyor diyorlar

* LG G2 Tapatalk *

Yok onu demiyorum hala adamin Formasi var bende, ama orda cok korkak davrandi. Dövsün filan demedim, dursun, yiyecekse yesin tokati ondan sonra volkan görürdü neler oluyor... ama öyle kedi gibi kacmasi olmadi.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1403869683714.webp
    uploadfromtaptalk1403869683714.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 136
Yok onu demiyorum hala adamin Formasi var bende, ama orda cok korkak davrandi. Dövsün filan demedim, dursun, yiyecekse yesin tokati ondan sonra volkan görürdü neler oluyor... ama öyle kedi gibi kacmasi olmadi.

Volkan ceza yesin diye sağlığını riske atması gereksiz ve mantıksız

Bu futbol cade kavgası delikanlilik gösteriri degil.

Fb yi yenmek volki ye kirmizi karta bagliyirsak hic yenmiyelim

* LG G2 Tapatalk *

Volkan ceza yesin diye sağlığını riske atması gereksiz ve mantıksız

Bu futbol cade kavgası delikanlilik gösteriri degil.

Fb yi yenmek volki ye kirmizi karta bagliyirsak hic yenmiyelim

* LG G2 Tapatalk *

Ya tamam senin görüsün baska benim ki baska, ben demedim orda saf saf yumrugu beklesin diye, yada kendisi ona dalsin diye...

hala mı inanmazsınız :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=XQJVuNePZo0[/media]

Hadi uza Lincoln efendi. Boş laflara, boş adamlara ihtiyacımız yok bizim.

Geri
Üst Alt