Linnes'in Rotası Belli Oldu

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Linnes'in rotası belli oldu

Yabancı futbolcu kotasının dolması sebebiyle Linnes'in sözleşmesini askıya alan Sarı-Kırmızılılar, Norveçli oyuncuyu 6 aylığına kiralamak için çabalıyor. Yönetimin planı, tecrübeli sağ beki transfer dönemi açık olan Katar veya Birleşik Arap Emirlikleri’nden bir kulübe göndermek...

1568028726702.webp

Son transferlerin ardından kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı 15’e yükselen Sarı- Kırmızılılar, Türkiye Futbol Federasyonu’nun, 14 yabancı kuralına takılmıştı. Bu gelişmenin ardından 1 yabancı futbolcuyla yollarını ayırması gereken Galatasaray, takımın Norveçli sağ beki Martin Linnes’in sözleşmesini 6 aylığına askıya almıştı.
27 yaşındaki futbolcunun bu süreyi sadece idman yaparak geçirmesini istemeyen yönetimin, Avrupa’da transfer döneminin sona ermesine rağmen ara formülle bu oyuncuyu başka bir takıma kiralamak için girişimlerde bulunduğu bildirildi.

Geri gelecek
Futbolcunun menacerine bu konuda talimat veren Sarı- Kırmızılılar’ın, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde transfer döneminin devam etmesi sebebiyle oyuncusunu bu 2 ülkeden bir takıma göndermeye sıcak baktığı kaydedildi. Bu gelişmenin ardından Linnes’in temsilcisinin bu 2 ülkenin kulüpleriyle temaslara başladığı ifade edildi. Galatasaray’la 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Linnes’in, Ocak ayına kadar başka bir takımda kiralık oynaması ardından Sarı-Kırmızılı takıma geri dönmesi bekleniyor.

Fanatik

Bu adam boşta kalırsa çok üzülürüm gitsin oynasın bi yerlerde. Bu duruma düşmeyi hak etmedi adam

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

norvecli yapamaz o sicaklarda..bu hallere düsecek adam miydin linnesim

Ocak'a kadar kiralık göndermek de fena bir opsiyon değil. Ha deyince düzenini taşımak zorunda kalmamış olur en azından. Bonservisi ile gitmek isterse Ocak ayında daha geniş imkanları olacaktır.

Pilot takımımız Kasımpaşa ya falan niye kirlamadılar Kralinnes'i ki.

sent via GSC

Yıllarca destekledim ettim de bizim kulüpte Tudor'un garezi var herife, Terim'in garezi var, Riekerink'in bile garezi var, e adam Norveç'te bile kadroya giremiyor yav? Heralde temiz yüzüne ben adamı abarttım ya da adam düzenli oynamadığı için kendini kabul ettiremedi ama üst düzey takımda, muazzam paraya bek oynayan bir İskandinav oyuncunun ülke milli takımında 22'ye girememesi de fecaat bir durum. Daha fazla elden ayaktan düşmemek için kiralanmasını dilerim ama düzenini bozmamak için İstanbul'dan çıkmayan adam Katar'a filan hiç gitmez. Yüksek ihtimal Terim Galatasaray'ında bir daha antrenman forması bile giyemeyecektir, kendisinin potansiyeline de, bizim verdiğimiz paraya da yazık oldu.

Kim diyor geri çağırma opsiyonunu ?

“He also has the prospect of Champions League football. We wish Florin well for the season ahead, we have the option of a recall in January and we will closely monitor his progress.”

Geri
Üst Alt