Lionel Carole Piyangosu

Kendin demedin mi daha geçen içiyorum diye
Ne alakası var iftira atma ben hayatımda ağzıma tek damla almadım almam bak kamuya açık platformlarda böyle şeyler yazamazsın...İftira atıyorsun gören de diyecek ki adam alkol alıyor diye nasılsa kimse bakmıyor doğru mu değil mi diye...Öyle bir postum olsa kafamı keserim kör ekmek bıçağıyla...Bana bir daha bu minvalde yazma...

Ne alakası var iftira atma ben hayatımda ağzıma tek damla almadım almam bak kamuya açık platformlarda böyle şeyler yazamazsın...İftira atıyorsun gören de diyecek ki adam alkol alıyor diye nasılsa kimse bakmıyor doğru mu değil mi diye...Öyle bir postum olsa kafamı keserim kör ekmek bıçağıyla...Bana bir daha bu minvalde yazma...

Suç sebebi mi ? :ROFLMAO:

Etsene şikayet çok korktum

Suç sebebi mi ? :ROFLMAO:

Etsene şikayet çok korktum
Rica ediyorum bu minvalde şeyler yazma bana benim itikadıma ters konuyla hem ne alakası var bak sana madde madde yazdım katılmıyorsan sebebini yaz dedim görsel paylaştın iftira attın...2 gündür garip davranıyorsun dün de kuşuma bak diye musallat oldun

Evet 2 bek pozisyonu icin 14 yabanci hakkinin 4 tanesini kullanmak mantikli zaten.

Kral Linnes iki tarafi da yedekler, Carole kadar oynayacak altyapi oyuncusu yoksa neyleyim ben öyle altyapiyi.

1-2 Milyon kazaniriz diyordum Carole dan ama fikrimi degistirdim imkansiz su haliyle, Troyes mu ne haltsa eski takimina 500 bin'e falan satsak bile iyidir. Bu adami takimda tutmanin hic bir mantikli yani yok.

Hoca da vazgecmeli ters ayakli bek oynatmama düsüncesinden, KRAL Linnes hem sag hem sol beki yedekler.

Rica ediyorum bu minvalde şeyler yazma bana benim itikadıma ters konuyla hem ne alakası var bak sana madde madde yazdım katılmıyorsan sebebini yaz dedim görsel paylaştın iftira attın...2 gündür garip davranıyorsun dün de kuşuma bak diye musallat oldun

Sen küfür ederken iyi ama ?

Bir de kimse anlamasın diye video içinde geçen küfürleri seçiyorsun tam çakalsın ama senin bu numaraların bana sökmez

Evet 2 bek pozisyonu icin 14 yabanci hakkinin 4 tanesini kullanmak mantikli zaten.

Kral Linnes iki tarafi da yedekler, Carole kadar oynayacak altyapi oyuncusu yoksa neyleyim ben öyle altyapiyi.

1-2 Milyon kazaniriz diyordum Carole dan ama fikrimi degistirdim imkansiz su haliyle, Troyes mu ne haltsa eski takimina 500 bin'e falan satsak bile iyidir. Bu adami takimda tutmanin hic bir mantikli yani yok.

Hoca da vazgecmeli ters ayakli bek oynatmama düsüncesinden, KRAL Linnes hem sag hem sol beki yedekler.
Sol'da solak oynar bu matematiktir zaten fatih hoca gelir gelmez ne dedi sol çizgiye ayak basacak diye...Tarihimizde ne zaman başarılı olduysak en azından takımın üçte biri solaktı...11 sağlakla maça çıkarsan salak salak sonuçlar elde edersin üstat...

Niye? Gönderelim ereni yerine forvet alırsın illa yabancı istiyorsan da yabancı al...Şu an kaç yabancımız var?

Muslera-Mariano-Maicon-Linnes-Carole-Nagatomo-Donk-Fernando-Rodrigues-Onyekuru-Belhanda-Feghouli-Gomis...Hala kontenjanda yer var kalkıp Allimi'yi kadroya yazmayacaksak ki transfer yapamazsak Allimi'yi de 14.yabancı olarak yazabiliriz...

Yok satamazsak Ereni o zaman daha önemli yer olan stopere Denayer'i alırız...

Ortasaha alamayız ki zira tolga, selçuk ve donk takımda kaldı üstüne birhan geldi...50 tane orta saha mı olur??? Satarsak selçuku yahut tolgayı o zaman yabancı hakkını orta sahadan kullanalım...

Gördüğün gibi kontenjan var mesele oyuncu kovamamamız...

Tolga,Selçuk ve Donk'un hiçbiri 8 numara değil.Birhan 2.Lig'den geldi ne vereceği belli değil.

Hadi orta sahayı geçtim.Dediğin gibi yabancı forvet alırsak stoper eksik kalacak.Serdar,Maicon ve Ahmet var sadece.

Carole fazlalık kadroda.

Sol'da solak oynar bu matematiktir zaten fatih hoca gelir gelmez ne dedi sol çizgiye ayak basacak diye...Tarihimizde ne zaman başarılı olduysak en azından takımın üçte biri solaktı...11 sağlakla maça çıkarsan salak salak sonuçlar elde edersin üstat...

Bunun matematik ile ne alakasi var. Böyle sacmasapan seylerle gelme bana.

Belki anlamamissindir ama Carole tabiri caizse bok gibi. O adami 1 dakika bile oynatmak haram. Ayrica burada kimse Linnes hep oynasin falan demiyor, Nagatomo ya birsey olursa Linnes idareten oynar diyoruz. Carole her türlü fazlalik.

Takimda sol ayakli oyuncu olmamamisinin basli sebebi senin Dursun efendin, onca transfer yapti takima bir tane sol ayak almayi akil edemedi 2 senedir embesil herif.

Unutkanlıkta başlamış herhalde ?

Sonun iyi görünmüyor

İftira diye diye çarpılacaksın sonunda o olacak
Sana küfür etmedim ben ayan beyan iftira atıyorsun çıkar o zaman? Nerede ne küfür etmişim? Ben zaten küfür etmem ki mis....ryim yazıyordum bu da küfür dendi artık yazmıyorum...Eee ???

Tolga,Selçuk ve Donk'un hiçbiri 8 numara değil.Birhan 2.Lig'den geldi ne vereceği belli değil.

Hadi orta sahayı geçtim.Dediğin gibi yabancı forvet alırsak stoper eksik kalacak.Serdar,Maicon ve Ahmet var sadece.

Carole fazlalık kadroda.
Selçuktan nefret ederim de adam nasıl 8 değil üstat? Tolga da ön libero mu? Sadece donk 6 numara...

Bunun matematik ile ne alakasi var. Böyle sacmasapan seylerle gelme bana.

Belki anlamamissindir ama Carole tabiri caizse bok gibi. O adami 1 dakika bile oynatmak haram. Ayrica burada kimse Linnes hep oynasin falan demiyor, Nagatomo ya birsey olursa Linnes idareten oynar diyoruz. Carole her türlü fazlalik.

Takimda sol ayakli oyuncu olmamamisinin basli sebebi senin Dursun efendin, onca transfer yapti takima bir tane sol ayak almayi akil edemedi 2 senedir embesil herif.
İyi de yukarıda ben zaten yazdım şimdi nagatomo yok linnes solbeke geldi o zaman mariano'nun yedeği kim? Tarık...Matematik burada devreye giriyor...Tarık gönderilmeli Carole tutulmalı 9 ay sonra da sözleşmesi bitince yollanmalı...

Selçuktan nefret ederim de adam nasıl 8 değil üstat? Tolga da ön libero mu? Sadece donk 6 numara...

Selçuk 8 sayılabilir doğru da kendisinin takıma vereceği pek bir şey kalmadığından öyle dedim.Orta saha,forvet ve stoper bölgesinin en az 2'sine transfer lazım.Sol beke Türk birini buluruz gerekirse.

Sana küfür etmedim ben ayan beyan iftira atıyorsun çıkar o zaman? Nerede ne küfür etmişim? Ben zaten küfür etmem ki mis....ryim yazıyordum bu da küfür dendi artık yazmıyorum...Eee ???

Dün beni reddettin bu sefer de ben çıkarmıyorum hadi bakalım

Senin hakkında daha ne gerçekler ortaya çıkaracağım merak etme bekle ve gör

Dün beni reddettin bu sefer de ben çıkarmıyorum hadi bakalım

Senin hakkında daha ne gerçekler ortaya çıkaracağım merak etme bekle ve gör
:) Çıkarmıyor değilsin çıkaramıyorsun çünkü ben sana küfür etmedim ve sen bana iftira attın...İftiranı ispatladığım için de hiddetlenip tehdit ediyorsun...Kendi kendine durduk yere bana küfür ettin dersen tabii ki kendimi savunacağım...

Geri
Üst Alt