Lionel Carole Piyangosu

Carole den ne gelirse kardir fakat kalirsada fatih hocanin zaman zaman gorev verecegini dusunuyorum.

Eger satarsak 1 oyuncu kiralamak icin paramiz olur.

Üstat lütfen fenerin durumu şu;

Halihazırdaki kadroları şu şekilde 29 Temmuz 2018 itibariyle;

KALECİLER: VOLKAN-KAMENI-BERKE-ERTEN (50 TANE KALECİ)

BEKLER: HASAN ALİ-İSMAİL-SERHAT-ISLA-ŞENER (50 TANE ÇÖP BEK)

STOPERLER: ROMAN-SKRTEL-YİĞİTHAN (3 TANE STOPER :) )

ÖNLİBEROLAR: JOSEF-TOPAL-OZAN-OĞUZ KAĞAN-UYGAR (7 ÖNLİBEROLAR)

ONNUMARALAR: ALPER-EKİCİ-ELİF-FERDİ-SALİH-GIULIANO (7 ONNUMARALAR :) )

KANATLAR: DIRAR-AYEW-VALBUENA-AATIF-SAMED

FORVETLER: SOLDADO-AHMETHAN :)

Yine 31 tane futbolcu...Yine elli tane ön libero, bek, on numara, kaleci, kanat ama tek tük stoper ve forvet....Kadro mühendisliğine soktuğumun civcivleri...

Gidenlerden elde edilen bonservis = 2.55 milyon euro

Gelenlere ödenen bonservis = 6.9 milyon euro...:asd:

Hem kadroyu boşaltamadılar ve oyuncu sayısını 3 kişi daha arttırdılar ve maaş bütçesi değişmedi hem de 4.35 milyon daha borçlandılar mallar...Ve kadroda dünya kadar eksik var hala...4. olurlar maksimum...

BEJEKENİNKİ DE BU

KALECİLER: TOLGA-UTKU-ERSİN

BEKLER: GÖKHAN-ADRIANO-CANER

STOPERLER: ENZO :) - MEDEL :) -VIDA-PEPE-FATİH (VIDA GİDİYOR)

ÖNLİBEROLAR: NECİP-ATIBA-DORUKHAN

ORTASAHALAR: OĞUZHAN-TOLGAY

KANATLAR: ARAZ-ORKAN-BABEL-LENS-TÖRE-QUARESMA

FORVETLER: PEKTEMEK-LARİN-NEGREDO-LOVE-GÜVEN

NOT: Özetle fenerin 2 stoper ve 2 forvete; 1 bek 1 stoper 1 forvet ve bir orta sahaya ihtiyacı var iken bizim sadece 1 sol stopere ihtiyacımız var...

Yapma Ugur. Bizim 8 ve 10 numaramiz yok. Hadi diyelim denayeri kiraladik bi de dedigin gibi sol stopere ihtiyac var hala.

Ben belhanda apaçisi yerine artik ne yapip edip su emre akbabayi alicaz gibi dusunuyorum. Basaksehir de cekildi. Belhandanin ne sut ne pas ne gol tehdidi olmadigindan cok kolay kilitleniyorduk deplasmanlarda.

Biz emre akbaba ve sag kanada belki onyekuru hatta yunusla rakipler icin gecen seneye oranla ilave gol tehdidi yaraticaz.

Gecen sene en onemli handikap deplasman fobileri idi. Burada bu uretkenligin rodrigues ve gomis disinda hucum katkisi cok dusuktu. Bu emre akbaba ilavesi ile cesitlenir.

Bir de tabi stoper sorunu. Gecen sene muzmin sakat serdarin sakatlanmamasi mucizeydi. Mutlaka denayer ve bir de sol stoper sart.

Ve fernandonun yani bombos. Donk ile olacak is degil 8 numara. Olsa olsa fernando yedegi.

O yuzden mutlaka bir 8 numaramiz da olmali.

Yapma Ugur. Bizim 8 ve 10 numaramiz yok. Hadi diyelim denayeri kiraladik bi de dedigin gibi sol stopere ihtiyac var hala.

Ben belhanda apaçisi yerine artik ne yapip edip su emre akbabayi alicaz gibi dusunuyorum. Basaksehir de cekildi. Belhandanin ne sut ne pas ne gol tehdidi olmadigindan cok kolay kilitleniyorduk deplasmanlarda.

Biz emre akbaba ve sag kanada belki onyekuru hatta yunusla rakipler icin gecen seneye oranla ilave gol tehdidi yaraticaz.

Gecen sene en onemli handikap deplasman fobileri idi. Burada bu uretkenligin rodrigues ve gomis disinda hucum katkisi cok dusuktu. Bu emre akbaba ilavesi ile cesitlenir.

Bir de tabi stoper sorunu. Gecen sene muzmin sakat serdarin sakatlanmamasi mucizeydi. Mutlaka denayer ve bir de sol stoper sart.

Ve fernandonun yani bombos. Donk ile olacak is degil 8 numara. Olsa olsa fernando yedegi.

O yuzden mutlaka bir 8 numaramiz da olmali.
Lüks kaçıyor üstat

Gondermek lazim tabiki, 13ci yabanci icin TFF'ye 2milyon oduyorsun.

Geri
Üst Alt