Lionel Messi, Arjantin Millî Takımı'nı Bıraktığını Açıkladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Leo Messi'nin Arjantin milli takımını bırakma kararı üzerine söyledikleri:

"Finalin üzerinden geçen bunca zamanın ve uzun uzun düşündükten sonra, herkese milli takımı bıraktığımı söylemek istiyorum."

"Bu, canımı yakan ve içimde hâlâ derin bir acı bırakan bir karardı; ancak doğru zamanın bu olduğunu anlıyorum."

"Yemin ederim ki her zaman her şeyimi verdim; sadece her şeyi kazandığımız son birkaç yılda değil, ondan öncesinde de. Bu forma için, size mutluluk getirmek ve futbol aracılığıyla Arjantinli olmaktan gurur duymanızı sağlamak adına hep mücadele ettim ve her şeyimi ortaya koydum."

"Artık çok fazla zaman kalmadı ve farklı dönemler sona eriyor. Bu, beni derinden yaralayan bir veda. Milli takımın bir parçası olmayı seviyorum, sevdim ve her zaman seveceğim. Elimdeki her şeyi verdim ve artık verecek başka bir şeyim kalmadı."

"Ayrıca, burada olmayı hak eden harika genç oyuncular yetişiyor."

"Bu 20 yıl boyunca gösterdiğiniz tüm sevgi için teşekkür ederim. Sahanın içindeyken sesinizi duymayı özleyeceğim. Artık ben de sizden biri olacağım; iyi günlerde ve özellikle de kötü günlerde her zaman dışarıdan destekleyeceğim."

"Her zaman yanımda olan ve bu güzel ama zorlu yolculukta bana eşlik eden aileme teşekkür ederim. Bu deneyimi paylaşma şansı bulduğum her teknik direktöre, takım arkadaşıma ve yöneticiye teşekkürler. Yanımda unutulmaz anılar ve anlar götürüyorum."

"Takım arkadaşlarımla birlikte, bir zamanlar hayalini kurduğumuz o anları size yaşatmış olmanın huzuru ve gururuyla ayrılıyorum. Tüm bunları sizinle yaşamak inanılmazdı. Sizi seviyorum!"

"Beni Arjantinli yarattığın için Tanrı'ya şükürler olsun... Haydi Arjantin! Bu satırları finalden iki gün sonra, 21 Temmuz'da yazmıştım. Bugün, babamın başına gelenlerden sonra, bu kararımda eskisinden çok daha eminim."

1000173315.webp

1000173316.webp

2. Wc yi kazandigin macin son macin olsaydi keske ama onemi yok. Bunca zaman izlettigin her sey icin saol kral. Senin gibisi saniyorum ki birdaha gelmez

Bir kaç sene önce de bırakmamış mıydı yav.

Zahmet oldu kanka..

Darısı Portekiz versiyonunun başına..

Babasına ne oldu ki

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GOAT kesinlikle, tartışmaya da kapalı.

Arjantinin cokusu basladi demek.

Geri
Üst Alt